Kaç kere geldi polis, ama onlarla da 2-3 saat boyunca konuşuyor, polisler de çekip gidiyor artık, direniyor resmen yaGünaydın.
İzinsiz havai fişek patlatmak yasak,ceza alacak kendisi.
bulunduğunuz muhiti terkedeceksiniz ve izinizi kaybettireceksiniz.
Doğduğumda biz bu Dede'nin kiracısıydık. Dedem gibi severim, onun da elinde büyüdüm sayılır.Dede ne is onu anlamadim uzaktan akraba bi dede ve siz almanyaya yanina gittiniz cocugunzula?? Anne babaniz yokmu dede tam neyiniz oluyor biraz aciklarnisiniz
Polise, can güvenliğim yok desen uzaklaştırma vermiyorlar mı ? Ya da bulunduğun yeri terk edeceksin. Yalnız yaptıkları çok komik geldi bana. Esekten düşmüşe dönmüşbeter olsun !
Kaç kere geldi polis, ama onlarla da 2-3 saat boyunca konuşuyor, polisler de çekip gidiyor artık, direniyor resmen ya
Aynen de çare bulman lazım :) polisin bu kadar relax olması beni sinir etti açıkçası. Şikayet etmelisin ama polis çağırıp değil karakola gidip .
Saçmalık tamamen. Uydurma bu işte.2-3 saat konuşup gitmez polis. nerenizden uyduruyosunuz anlamadım.
Boşanma davasını aç sonra polise şikayet et can güvenliğimden endişe duyuyorum diye. Yaptırımı elbet yurtdışında daha çok olur.
Almanya'da mısınız şuan?
Sizi bulamayacağı başka bir yere gidin.
Dede de yardımcı olsun gidecek yeriniz yoksa.
En iyisi iz kaybettirmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?