- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
2-3 saat konuşup gitmez polis. nerenizden uyduruyosunuz anlamadım.
Polis götürmek için gelmiyor, sesten rahatsızlık olduğu için geliyor, haliyle konuşmayıp ne yapacak?
Dede ısrarla yerini bilmediğini söylemeli,adam buna inanmalı.Dede, kızlarının yanına da gönderdi, 2 hafta boyunca Otel'de de yatırttı, ama bu sefer de Dede'yi mahvediyor, yazık adama
açılmış bile dava. ama polis sadece 2-3 saat konuşuyomuş.
dünyanın hiçbiyeribde polis 2-3 saatini böyle bi adama harcamaz.
alır götürür ifadesini alır sonra bırakır yada içerde tutar bilemem ama 2-3 saatini konuşmaya harcamaz
Dede ısrarla yerini bilmediğini söylemeli,adam buna inanmalı.
Zor.. Allah kolaylık versin.
Ne için bu aşamadasınız bilmiyorum ama düzelecek gibiyse şans verseniz mi?
Ya da alın karşınıza konuşun, bu saçmalıklara son versin.
Ha tabii can güvenliğinizden endişeniz yoksa konuşun.
Siz anlamıyorsunuz galiba?? Havai Fişek patlatıldı diye, rahatsızlık meydana çıkıyor. Polisler geldiği zaman götürmeye gelmiyor. Niye uydurayım? Eğer ki siz benim derdimi alay konusu yapıyorsanız? YAZIKLAR OLSUN
Aynen de çare bulman lazım :) polisin bu kadar relax olması beni sinir etti açıkçası. Şikayet etmelisin ama polis çağırıp değil karakola gidip .
En son konu sahibinin kocası konu sahibini kucağında bebeği varken her yeri moraracak şekilde ayakkabi ile dovdu. Duzelecek sey kalmamis yani.Çocuğunuzun hatrına bi kere affetseniz belki de gerçekten pişmandır.. En azından çocuğum için bunu da yaptım derdiniz. Gerçi siz eşinizi daha iyi tanırsınız düzelmeyecek gibi durumlar varsa da dedenin evini terk edin.. Yazık o yaştan sonra size ne kadar söylemiyorsa da rahatsız oluyordur. Bu iş daha da buyur eğer orayı terk etmezseniz
Yok mu anneniz babanız vs yanlış anlamayın belki yoktur ama varsa da mutlaka ailenizin yanına gidin bu adam orda bu kadar rahatsız edemez sizi..
GörüyorumDoğru bak, ben arıyordum, geliyordu, karakola gidip şikayet etmek hiç aklıma gelmedi, görüyor musun?
sesten rahatsızlık için mi? hahahaha.
diceksin ki biz boşanıyoruz bu adam beni daha önce dövdü (darp raporunuz vardır heralde ve dava dosyasında eklidir).
alıp götürecekler çünkü kendimi güvende hissetmiyorum o yakındayken diceksin. uzaklaştırma kararı çıkartıcaksın.
Çocuğunuzun hatrına bi kere affetseniz belki de gerçekten pişmandır.. En azından çocuğum için bunu da yaptım derdiniz. Gerçi siz eşinizi daha iyi tanırsınız düzelmeyecek gibi durumlar varsa da dedenin evini terk edin.. Yazık o yaştan sonra size ne kadar söylemiyorsa da rahatsız oluyordur. Bu iş daha da buyur eğer orayı terk etmezseniz
Yok mu anneniz babanız vs yanlış anlamayın belki yoktur ama varsa da mutlaka ailenizin yanına gidin bu adam orda bu kadar rahatsız edemez sizi..
Aaaa Ben onu fark etmemişim güvenilmez o adama öyleyseEn son konu sahibinin kocası konu sahibini kucağında bebeği varken her yeri moraracak şekilde ayakkabi ile dovdu. Duzelecek sey kalmamis yani.
Sen neden israrla kadin siginma evine gitmiyorsun? Neden?Türkiye'ye mi dönsem acaba ya ?
Aileniz Turkiye'de mi? Yalnız Almanya-da kadına şiddet daha çok yaptırımı vardır eminim ki sonuçta avrupa ülkesi. Ülkemizde peşinden gelir de rahatsızlık verirse aşırı şiddet olmadığı sürece eşindir diye çok fazla yaptırımı olmaz maalesef ki..Türkiye'ye mi dönsem acaba ya ?
Kadınları dövenler de varmış, oraya güvenemiyorum nedense yaaSen neden israrla kadin siginma evine gitmiyorsun? Neden?
Aileniz Turkiye'de mi? Yalnız Almanya-da kadına şiddet daha çok yaptırımı vardır eminim ki sonuçta avrupa ülkesi. Ülkemizde peşinden gelir de rahatsızlık verirse aşırı şiddet olmadığı sürece eşindir diye çok fazla yaptırımı olmaz maalesef ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?