Boşanmak istiyorum, ama eşimden kurtulamıyorum, yapıştı KENE gibi !!!

Almanya'da kadin siginma evine gitsene sen yerini asla bulamaz tamam dede iyilik yapmis sana ama boyle olmaz derhal kadin siginma evine gitmen gerek hem ilerisi icin meslek edinmene de yardimci olurlar.

Haberlerde görmüştüm, bir koca karısı affetsin diye kapısında Gül yaprakları döşemiş, ateşler yakmış seni seviyorum vs yazmış, kadın geri döndükten 45 gün sonra öldürmüstü kadını. Eğer kendinden eminsen bunlara kanıp geri dönme diye anlattım. Hayırlısı olsun, umarım en doğru kararı verirsin. Bu adamdan kurtulman en doğrusu ise inşallah kendi kendine çekip gitsin

Polis götürmek için gelmiyor, sesten rahatsızlık olduğu için geliyor, haliyle konuşmayıp ne yapacak?

sesten rahatsızlık için mi? hahahaha.

diceksin ki biz boşanıyoruz bu adam beni daha önce dövdü (darp raporunuz vardır heralde ve dava dosyasında eklidir).
alıp götürecekler çünkü kendimi güvende hissetmiyorum o yakındayken diceksin. uzaklaştırma kararı çıkartıcaksın.

Dede, kızlarının yanına da gönderdi, 2 hafta boyunca Otel'de de yatırttı, ama bu sefer de Dede'yi mahvediyor, yazık adama
Dede ısrarla yerini bilmediğini söylemeli,adam buna inanmalı.

Zor.. Allah kolaylık versin.
Ne için bu aşamadasınız bilmiyorum ama düzelecek gibiyse şans verseniz mi?
Ya da alın karşınıza konuşun, bu saçmalıklara son versin.
Ha tabii can güvenliğinizden endişeniz yoksa konuşun.

*üstteki yazdıklarım iptal.
Adam sizi dövmüş, bilmiyordum..
Konuşmayın elbette.. Allah yardımcınız olsun.

Siz anlamıyorsunuz galiba?? Havai Fişek patlatıldı diye, rahatsızlık meydana çıkıyor. Polisler geldiği zaman götürmeye gelmiyor. Niye uydurayım? Eğer ki siz benim derdimi alay konusu yapıyorsanız? YAZIKLAR OLSUN

Çocuğunuzun hatrına bi kere affetseniz belki de gerçekten pişmandır.. En azından çocuğum için bunu da yaptım derdiniz. Gerçi siz eşinizi daha iyi tanırsınız düzelmeyecek gibi durumlar varsa da dedenin evini terk edin.. Yazık o yaştan sonra size ne kadar söylemiyorsa da rahatsız oluyordur. Bu iş daha da buyur eğer orayı terk etmezseniz
Yok mu anneniz babanız vs yanlış anlamayın belki yoktur ama varsa da mutlaka ailenizin yanına gidin bu adam orda bu kadar rahatsız edemez sizi..

Kesinlikle affetmem.

asıl siz bizimle alay ediyosunuz gibi geldi bana.

madem yukarda söylediklerimi yapmadınız. alın sizi akıl; yapın işte.

ayrıca büyük harflerle yazmak yasa. düzeltin isterseniz.

Aynen de çare bulman lazım :) polisin bu kadar relax olması beni sinir etti açıkçası. Şikayet etmelisin ama polis çağırıp değil karakola gidip .

Doğru bak, ben arıyordum, geliyordu, karakola gidip şikayet etmek hiç aklıma gelmedi, görüyor musun?

En son konu sahibinin kocası konu sahibini kucağında bebeği varken her yeri moraracak şekilde ayakkabi ile dovdu. Duzelecek sey kalmamis yani.

Darp raporu yok. Evden dışarı çıkmıyorum. Ayağıma gelen polis ile konuşamıyorum, çünkü dışarı çıktığım an başlıyor bu herif Polisler sadece "Rahatsız oluyoruz" dememe karşın bişeyler yapıyorlar, o da "Bir daha yapmayacağım" mı? Öyle bişeyler diyormuş??

Türkiye'ye mi dönsem acaba ya ?

Türkiye'ye mi dönsem acaba ya ?
Aileniz Turkiye'de mi? Yalnız Almanya-da kadına şiddet daha çok yaptırımı vardır eminim ki sonuçta avrupa ülkesi. Ülkemizde peşinden gelir de rahatsızlık verirse aşırı şiddet olmadığı sürece eşindir diye çok fazla yaptırımı olmaz maalesef ki..

Kanıtlayamıyorum maalesef dayak yediğimi, darp raporu almadım Eee görümcemin de bana şahitlik yapmasını isteyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…