boşanmak istiyorum ama eşimi hala çok seviyorum

TATLIM1988

COK SEVMI$DIM...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
212
1
96
36
Diğer
merhaba arkadaslar,

esimi cok seviyorum ama artik dayanamiyorum artik bosanmak istiyorum. ellimden butun calisdigim parayi aliyor ses etmiyorum, kendi pahali markali kiyafetler giyor ben bisey isteidgim zaman cok pahali bosver, vs vs yemeklerimi begenmiyor pismemis baharati cok olmus herzaman bahanenler, her kafga da suclu baslatan ben oluyorum küfur yiyen ben oluyorum. bisey istedigimde hayir biyere gitmek istedigimde hayir. kendisi isden cikdi calismiyor artik 10 saat calisan ben eve gelen yemek yapan ben cayini demleyen ben onu hissmet eden ben; bikere tsk ederim karicim demesmi insan ya, evde ne ilgileniyor benimle,
beni kendi ailesine sikayet ediyor durman disariya cikmak istiyormusun, yemeklerim guzel olmuyormus, durmadan para harcamak istiyormusum butun gun calisiyorum insan esiyle disariya cikmak yada ilgi beklemezmi. cok sorunumu paylasdim burda. hala esimi cok seviyorum nasil diycem ona bosanalim bunlara rahmen seviyorum...

Kusura bakmayın ama eŞınız sıze hıÇ ama hıÇ deĞer vermıyor,anlattıklarınızdan bunu Çıkardım.bunlara raĞmen hala sevıyorum dıyosunuz ama elle tutulur hıÇ bıŞey kalmamıŞkı.kendınızı frenlemeye ÇalıŞın bıraz...

sizin eşinizin sizi sevdiğinden eminmisiniz.
ben pek sanmıyorum.

yani bugün çok doluyum zaten seninkide tammış yani.ben olsam işten ücretsiz izin alırım onada işten ayrıldım derim .bdne evde otururm para pul getirmem.bilsin sorumluluğunu ya .bu erkeklere noldu böyle ya roller ne zman değişti kadın erkek erkek kasdın olmuş ya

kardesim durumuna uzuldum ama boyle sorumsuz bri erkekel yasamak zor hele seni asaglayicisozler seni sevdigini soylememek demeki bu esiyin dinimzdende pek haberi yok dizimizde erkeklerin eslerini hos karsilamalarini onlara guzel soz soylemelrerini yemegini begenmese bile ses cikarmamasini soyluyor tabiki bzi kadinalrmizinda eslerimize nasil davranmamizi dinimiz soyluyor hersey iki bastannn .... sen otur iyice dusunnn sendede varmi hata yoksa ozmaan esinde varr knedisinle otur iyice konus ... sana allahtan sabir dilerim allah yardimcin olsun

evdeki bu durumu onun ailesiyle paylaştınızmı?

evt paylasdim, oda SIkiliyordur, babasida öyledi vs vs diye baslyior kaynanam, esim onlarin her istedigini aliyor onlara para var ben bisey istedigimde para yok az harca ve kendim calisdigim parayla diyor bana

kusura bakmasın vermem paramı niye veriyomuşum eşimde ilk sene bana göz dahı vermeye çalıştıma amaaaaa maymun göznü açtı para mara yok kredi kartı borcumu veririm evin bana kalna borcu evmiş sumu hepsi onda kızım kıyafeti ve benim kıyafetlerimi ben alırım kusura bakmasın ben burda milettle uğraşım o markalı kıyafet alsın arkadaşım bir evlilikde sevgi değil saygı aileye saygı özele saygı ne ya gidip şikayet ediyormuş sende git ozaman kndi babana et de duruyosun niye ezdiyorsun ekonomik özgürlüğü kariyer sahibisin bence eşin seni banka olarak görüyor afedersin ama

konustum, sen hakksizsin diye basliyor, ben cok boguyorsun bunaltiyorsun insani cileden cikartiyorsun diye basliyor bende susuyorum

bu ne yüzsüzlük ya adama bak yaptiiklarindan utanmiyo bide üste cikcam diye seni sucluyo
katlanilcak cile degil valla cok sinirlendim ben bu adami bogarim
hem senin paranla geciniyo utanmadan erkek oldugu halde
hemde sana eziyet böyle koca olmaz olsun
hayatta en sevmedigim erkek tipi kadin parasina tenezül eden erkektir diger yaptiklarida cabasi

bu kadar olaya karsılık hala seviyormusunuz kendi ve ailesinin isteklerini yapıp size yok diyorsa ailesine sizi, sikayet ediyorsa lutfen bir kere daha düşünün

anneme biraz bahsettim bundan karsisina alip konusdu yemek meselesini; annemde söyle dedi oglum dedi guzel yemekler istiyorsan sen gider calisirsin esin evde oturur yemegini yapar. yemek yapmiyor degilim yapiyorum ama pratik yemekler yani hamur islerini hafta sonulari yapa billiyorum. ; (esim isden cikdi uni. okumaya karar verdi).

boşanmayı göze aldığınız için yazıyorum:eşinize bu gelişen olayların maddi tarafını değilde manevi olarak sizi nekadar yıprattığını az ve öz cümlelerle anlatın.daha sonra evden biraz uzaklaşın.ama eğer maddi tarafını ön plana çıkartırsanız haklı davanızda hakksız düşersiniz.

canım bence senin yakında sevgin biter kendiliğinden kadınların en tahammüşl edemeyeceği şey ilgisizlik. ve senin eşinde fazlasıyla var. allah kolaylık versin.

hem kime güvenip işten cıkıp okumaya karar veriyor.sanki arpası biraz cok verilmiş buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…