- Konu Sahibi TATLIM1988
-
merhaba arkadaslar,
esimi cok seviyorum ama artik dayanamiyorum artik bosanmak istiyorum. ellimden butun calisdigim parayi aliyor ses etmiyorum, kendi pahali markali kiyafetler giyor ben bisey isteidgim zaman cok pahali bosver, vs vs yemeklerimi begenmiyor pismemis baharati cok olmus herzaman bahanenler, her kafga da suclu baslatan ben oluyorum küfur yiyen ben oluyorum. bisey istedigimde hayir biyere gitmek istedigimde hayir. kendisi isden cikdi calismiyor artik 10 saat calisan ben eve gelen yemek yapan ben cayini demleyen ben onu hissmet eden ben; bikere tsk ederim karicim demesmi insan ya, evde ne ilgileniyor benimle,
beni kendi ailesine sikayet ediyor durman disariya cikmak istiyormusun, yemeklerim guzel olmuyormus, durmadan para harcamak istiyormusum butun gun calisiyorum insan esiyle disariya cikmak yada ilgi beklemezmi. cok sorunumu paylasdim burda. hala esimi cok seviyorum nasil diycem ona bosanalim bunlara rahmen seviyorum...
yani bugün çok doluyum zaten seninkide tammış yani.ben olsam işten ücretsiz izin alırım onada işten ayrıldım derim .bdne evde otururm para pul getirmem.bilsin sorumluluğunu ya .bu erkeklere noldu böyle ya roller ne zman değişti kadın erkek erkek kasdın olmuş yamerhaba arkadaslar,
esimi cok seviyorum ama artik dayanamiyorum artik bosanmak istiyorum. ellimden butun calisdigim parayi aliyor ses etmiyorum, kendi pahali markali kiyafetler giyor ben bisey isteidgim zaman cok pahali bosver, vs vs yemeklerimi begenmiyor pismemis baharati cok olmus herzaman bahanenler, her kafga da suclu baslatan ben oluyorum küfur yiyen ben oluyorum. bisey istedigimde hayir biyere gitmek istedigimde hayir. kendisi isden cikdi calismiyor artik 10 saat calisan ben eve gelen yemek yapan ben cayini demleyen ben onu hissmet eden ben; bikere tsk ederim karicim demesmi insan ya, evde ne ilgileniyor benimle,
beni kendi ailesine sikayet ediyor durman disariya cikmak istiyormusun, yemeklerim guzel olmuyormus, durmadan para harcamak istiyormusum butun gun calisiyorum insan esiyle disariya cikmak yada ilgi beklemezmi. cok sorunumu paylasdim burda. hala esimi cok seviyorum nasil diycem ona bosanalim bunlara rahmen seviyorum...
sizin eşinizin sizi sevdiğinden eminmisiniz.
ben pek sanmıyorum.
evt seviyorum bundan eminim
sizi dememiştim.
eşinizi söyledim ben.
karşınıza alıp konuştunuz mu hiç:uhm:
evdeki bu durumu onun ailesiyle paylaştınızmı?
konustum, sen hakksizsin diye basliyor, ben cok boguyorsun bunaltiyorsun insani cileden cikartiyorsun diye basliyor bende susuyorum
anneme biraz bahsettim bundan karsisina alip konusdu yemek meselesini; annemde söyle dedi oglum dedi guzel yemekler istiyorsan sen gider calisirsin esin evde oturur yemegini yapar. yemek yapmiyor degilim yapiyorum ama pratik yemekler yani hamur islerini hafta sonulari yapa billiyorum. ; (esim isden cikdi uni. okumaya karar verdi).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?