boşanmak istiyorum ama eşimi hala çok seviyorum

Arkadasım kusura bakma boşa bu adamı ciddi ciddi bu ne adam evlenmiş barklanmış yenimi aklına gelmiş üniversite okumak nasıl olsa sen çalışıyorsun okutursun ne olacak alır elinden parayı oohhh ne ala takılır artık üniversite gençliğiyle zaten ev geçindirme isteği olan bir erkek böyle gençlik hevesleriyle uğraşmaz hem çalışıyorsun hemde yaranamıyorsun yazık

Sırf seviyorum diye boşanmamayı düşünüyorsan,yazık...

Birazda kendinizi sevin bence

konustum, sen hakksizsin diye basliyor, ben cok boguyorsun bunaltiyorsun insani cileden cikartiyorsun diye basliyor bende susuyorum

Çileden çıkan sizsiniz bence.Kendi ne diye çıkıyormuş çileden acaba.

Yediği önünde yemediği arkasındaymış.Çalışmıyormuş da.

Evin bütün yükü sizin omuzlarınıza binmişken nasıl bu kadar anlayışsız olabiliyor anlamadım.

Siz de sormayın ona bir eksiğiniz olduğu zaman.Maaşınızı alınca gidin alışverişe ne istiyorsanız alın.Ondan izin almanıza gerek yok bence.

belki seviyorum diye kendimi kandiriyorumdur billmiyorum, cok bunalimdayim, esim caliskan biri ama calisdigi ísden az kazandigi icin yukseltmek istedi ve okumaya kara verdi.
beni esi olarak görmuyor. bunu billiyorum artik gucum kalmadi daha 21 yasindayim ve neylerle urasiyorum ´. bosanacam artik dayanamiyorum

Son düzenleme:

21 yaşındasın demek çok üzüldüm cnm,
sen sevsen de eşinin seni sevdiğine pek inanamıyorum bir kere saygısı yok
sen anladığım kadarya boyun eğmişsin hep seni bişi yapamaz sanıyor
ama davayı acarsan eger
ona bir tokat atmış olursun bu sefer seni anlamaya hak vermeye calışır
daha 21 yasındasın cnm
dur bakalım hayat sana daha ne gösterecek
arada sevgi sygı kalmamışki devam ettir diyeyim
çok üzüldüm

Bence eşiniz sizi sevmiyor,bu durumda tek taraflı ne kadar yürütebilirsiniz bilemem

Sadece seviyorum demek değil sevginin ispatı yada atılan bir imza . . olmadı aynı evde yaşamak. .
Söylediklerine bakılırsa eşinin sana ne bir desteği ne de ilgisi veya sevgisini gösterecek herhangi bir tavrı var !!
Yan gelip yatıp birde mükemmeliyetçi insanları hiç anlamadım eminimki anlamıcamda
Yemek yaparsn kusur bulur , bişey istersin yapmamak için bahane arar. .
Birde evlenmiş barklanmış yenimi aklna gelmş üniversite okumak. Bunca zamn sonramı başı dank etmiş kötükedihüso
Madem bu kadar hevesli hem çalışsın evini geçindirsn hemde okusun :umursamaz:
Allah kolaylık versn sana

Kusura bakma arkadasım ama sevgin tek taraflı adam hic memnun olmaz mı ya ? Hayret ettim dogrusu esiyle yalnız kalmakta ister gezmek te ister .. Bence bosanmak istemeniz cok normal bu sekilde hayat gecmez ki ..

herşey bi yanada eşinin seni her konuda eleştirirmesine nasıl izin verirsin gerçekten seven insan sevdiğini alttan alır saygının bittiği yerde sevgide biter lmaz:

bravo ya sonunda kendim gibi düsünene rastladim
kendimden süphe etmege heralde sevgi ne demek ben bilmiyorum diye düsünmeye bile baslamistim valla
milletin sevgi anlayisi degismis sevgi : karsindaki sana ne kadar eziyet ederse etsin yinede onu sevmektir PPP

ya kızlar bu okuduğum şaka değilmi nasıl yaaa bu nasıl sevgi bacımm ne biçim bir eş bu yaa çok sinirlendim adama bak geliri az diye işi bırakıp unüversiteyemi gidiyo hem çalışıp hem okunmuyomuymuş canım yazık sana daha 21 yaşındasın be güzelim neden bu kadar acele ettin evlenmek için ki en güzel çağın senin şu günler o şin olucak adam senin sevdiğinin yarısı kadar bile sevmiyo seni belli seven insan böylemi olur yaa yok yok ben burdakileri okudukça kocamı başımın üzerinde gezdirmem lazım bir an önce kurtul bu adamdan değişicek diye falanda bekleme sakın yazık etme kendine daha çok gençsin tatlımlmaz:lmaz:

evi madem sen geçindiriyorsun sen bakıyorsun birde senin soyadını alsa ya.sen hangi parayla okuyacaksın diye sorsana.hey allam adam seni paranla üniversite bitirip hayatını kuracak sonrada sıkıldım deyip tekmeyi basacak adım gibi eminim.sen iki laf arasında hissettirsene kimin parasını harcadığını.bak burada bir sürü ibret hikayesi var ben annemden de biliyorum taviz verdikçe istismarın dozunu artırıyorlar..erkeklere bir haller oldu işlerine gelince mangalda kül bırakmazlar ama kadının omuzlarında yükselmek içni salya akıtanlarda adamdan sayıyor kendini..gerçi sen iki laf arası seviyorum diyorsun..halinden memnunsan kim sana ne diyebilir ki burada?

insan düşünüyo ayrılmayı ama öyle kolay olmuyo işte..başta ailem üzülür diyosun..eş, dost, neder diyosun...ben eşiğinden döndüğüm için..çook zorrrrr..gecelerce ağlayıp işe kırmızı gözlerle gitmek miilete yalan uydurmak...herkese herşey söylenmiyokiiiii..hayırlısı olsunnnnnnnnn..

arkadasım boyle adamın neresını sevıyorsun ?
adam hem calısmıyor evde oturuyor ,hem de sızın calıstıgınız paranızı alır
yaptıgınız hıc bırseyden memnun olmaz .bır de sızı sureklı aılesıne sıkayet eder.
ne guzel memleket ya.
esın cok sanslı valla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…