- Konu Sahibi TATLIM1988
-
konustum, sen hakksizsin diye basliyor, ben cok boguyorsun bunaltiyorsun insani cileden cikartiyorsun diye basliyor bende susuyorum
belki seviyorum diye kendimi kandiriyorumdur billmiyorum, cok bunalimdayim, esim caliskan biri ama calisdigi ísden az kazandigi icin yukseltmek istedi ve okumaya kara verdi.
beni esi olarak görmuyor. bunu billiyorum artik gucum kalmadi daha 21 yasindayim ve neylerle urasiyorum ´. bosanacam artik dayanamiyorum
belki seviyorum diye kendimi kandiriyorumdur billmiyorum, cok bunalimdayim, esim caliskan biri ama calisdigi ísden az kazandigi icin yukseltmek istedi ve okumaya kara verdi.
beni esi olarak görmuyor. bunu billiyorum artik gucum kalmadi daha 21 yasindayim ve neylerle urasiyorum ´. bosanacam artik dayanamiyorum[/QUOT
Benim anladığım kadarıyla sen onu sevmiyorsun..Sevgi bu olamaz..
İnsan kendisini seven herşeyiyle ilgilenen iyi gününde kötü gününde çıkarsız yanında olan
birini sever..sürekli aşağılayan bir erkek nasıl sevilirki ? nesi sevilir..niye sevilir..
Seninki alışkanlık sadece...Bunu kendine itiraf et..
evli bir erkek işi bırakıp okumaya karar veremez..bunların hepsini halleder sonra evlenir..hayatta herşeyin bir sırası vardır..evli ve onun hayatında sen varsın..senin hayatını hiçe sayamaz..çalışmakmı istiyor hem çalışır hem okur ozaman....ama kesinlikle çalışıp yuvasına bakmak zorunda..
zaaflarını gösterme..ilgisiz davran...çatır çatır et kavganı..dimdik dur karşısında..bir kadının kendine olan güveni erkekleri herzaman korkutmaya yetmiştir..
ve koca bir hayat var önünde..baktın olmuyoooo bas kıçına tekmeyi....
Yanii..
Artık ben de kendimden şüphe duymaya başladım..
Aldatılan..ama seviyorum kocamı..der..
Dayak yiyen..ama seviyorum..der..
Bu kadar olumsuz şeyi yaşayan..ama seviyorum..der..
Ne tükenmez, ne yara almaz aşkmış sizin aşklarınız yahu..Bravooooo valla ne diyim..:)))
neyse büyük konuşmayım tabii yine.
Çünkü anladım ki olumsuz olaylar karşısında insanın sevgisi artıyor demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?