- Konu Sahibi TATLIM1988
-
Ya konu sahibine birşey sormak istiyorum. Bu tür konuları okudukça gerçekten merak ediyorum ben buna benzer durumları yaşayan arkadaşların bakış açısını.
Tatlım;
Sevgi ne demek sence? Yani "Eminim eşimi seviyorum." diyorsun ya, nerdne anlıyorsun sevdiğini, nasıl karar verdin buna? Yani neye göre bir insan bir insanı seviyor olur sence?
Yanii..
Artık ben de kendimden şüphe duymaya başladım..
Aldatılan..ama seviyorum kocamı..der..
Dayak yiyen..ama seviyorum..der..
Bu kadar olumsuz şeyi yaşayan..ama seviyorum..der..
Ne tükenmez, ne yara almaz aşkmış sizin aşklarınız yahu..Bravooooo valla ne diyim..:)))
neyse büyük konuşmayım tabii yine.
Çünkü anladım ki olumsuz olaylar karşısında insanın sevgisi artıyor demek ki.
merhaba arkadaslar,
esimi cok seviyorum ama artik dayanamiyorum artik bosanmak istiyorum. ellimden butun calisdigim parayi aliyor ses etmiyorum, kendi pahali markali kiyafetler giyor ben bisey isteidgim zaman cok pahali bosver, vs vs yemeklerimi begenmiyor pismemis baharati cok olmus herzaman bahanenler, her kafga da suclu baslatan ben oluyorum küfur yiyen ben oluyorum. bisey istedigimde hayir biyere gitmek istedigimde hayir. kendisi isden cikdi calismiyor artik 10 saat calisan ben eve gelen yemek yapan ben cayini demleyen ben onu hissmet eden ben; bikere tsk ederim karicim demesmi insan ya, evde ne ilgileniyor benimle,
beni kendi ailesine sikayet ediyor durman disariya cikmak istiyormusun, yemeklerim guzel olmuyormus, durmadan para harcamak istiyormusum butun gun calisiyorum insan esiyle disariya cikmak yada ilgi beklemezmi. cok sorunumu paylasdim burda. hala esimi cok seviyorum nasil diycem ona bosanalim bunlara rahmen seviyorum...
Yani bir de bu kaçıncı konu, bu kaçıncı sorun. Nişanlıyken başlamış şikayetler, hala seviyor. Valla bu sevgiyse ben eşimi sevmiyorum galiba. Beni bu kadar yaralasa durmazdım yanında. Demek ki ben hiç aşık olmadım, hiç yaşamadım bu sevmek denen şeyi...
ama inşallah eşin kendine bir çeki düzen verirde senin sevgine layık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?