boşanmak istiyorum ama eşimi hala çok seviyorum

cok kücük yasta evlendiler sanirim baksaniza adam evini barkini kurmus ama yasayamadiklarini yasamak istiyo

Eşiniz iyi yere dükkan açmış ne diyim... Yalnız işi bırakıp üniversiteye başlamak istemesi çok garip. Zaten geçinmek zor işi bırakmak niye?

Eşiniz üniversite okumak için mi işinden çıktı, ben mi yanlış anladım.Bu durumda işte aramıyor demek ki. Peki yuvanızın sorumluluğu ne olacak. Siz mi çalışıp bakacakmışsınız eşinize. Hemde bu kadar dağıtan bir insana, size saygısı bile olmayan bir insana. Bir erkeğin evde oturmasına kensinlikle karşıyım kendi adıma. Evinin sorumluluğunu bilmeli. Birdaha düşünün derim, neyini seviyorsunuz acaba,sadece alışkanlık olmasın. Elinize bir defter alın ve artılarını, eksilerini yazın, hesabınız çıkacaktır ortaya.

Ama bu konuyu açtığınıza göre ve seviyorum dediğinize göre, devam edeceksiniz heralde. Allah yardımcınız olsun, konuşmakla düzelmeyeceğine göre ,nasıl düzelir bu insan bilemiyorum, ama mutlaka iş bulmalı, bu kadarda rahatlık olmaz.

Ya konu sahibine birşey sormak istiyorum. Bu tür konuları okudukça gerçekten merak ediyorum ben buna benzer durumları yaşayan arkadaşların bakış açısını.
Tatlım;
Sevgi ne demek sence? Yani "Eminim eşimi seviyorum." diyorsun ya, nerdne anlıyorsun sevdiğini, nasıl karar verdin buna? Yani neye göre bir insan bir insanı seviyor olur sence?

eşiniz nekadar süredir çalışmıyor?
eskiden de mi böyleydi yani çalışırken....
yok değilse bunalıma filan da girmiş olabilir...

Bu kadar olumsuz şeye rağmen hala bu kadar çok seviyorsanız kocanızı, sevginizin hatırına idare edin diycem..
Çünkü iki lafın sonunda seviyorum seviyorum demişsiniz..:)
Güzel birşey tabii..

Aynı şeyleri kocanız için söyleyemiycem ama..

valla şimdi sevdiğinizi söylüyosunuz ama eşiniz kendinize gelmez ise eğer
fazla değil bi kaç ay sonra sevmiyorum bunaldım boşanmak istiyorum diye yazarsanız hiç şaşırmam
inşlhh düzelir ne diyem

Yanii..
Artık ben de kendimden şüphe duymaya başladım..

Aldatılan..ama seviyorum kocamı..der..
Dayak yiyen..ama seviyorum..der..
Bu kadar olumsuz şeyi yaşayan..ama seviyorum..der..

Ne tükenmez, ne yara almaz aşkmış sizin aşklarınız yahu..Bravooooo valla ne diyim..:)))

neyse büyük konuşmayım tabii yine.
Çünkü anladım ki olumsuz olaylar karşısında insanın sevgisi artıyor demek ki.

Yani bir de bu kaçıncı konu, bu kaçıncı sorun. Nişanlıyken başlamış şikayetler, hala seviyor. Valla bu sevgiyse ben eşimi sevmiyorum galiba. Beni bu kadar yaralasa durmazdım yanında. Demek ki ben hiç aşık olmadım, hiç yaşamadım bu sevmek denen şeyi...

Herşeyi yazmışsın, bizim şimdi ne dememiz gerekiyor?

bende eşimi sevmiyorum galibaboshayallersmile
adam bana sesini yükseltse gün boyu moralim bozuluyor.buna bile takıyorum
birde bu kadar saygısız ilgisiz sorumsuz bir erkek olacak beni sağa sola şikayet edip küçük düşürecek yaptığım herşeye bir bahane bulacak hayatın tüm sorumluluğunu üstüme atıcak üstüne birde fırça atacak ve ben hala seviyorum onu dicemfisfisfis
konu sahibi arkadaş sanırım çok gençsin
evliliğin böyle devam ederse bu sevginden eser kalmaz emin ol
ama inşallah eşin kendine bir çeki düzen verirde senin sevgine layık olur

Adam evli olduğunun farkında değil ki zaten. Sorumluluklarının farkında değil işi gücü bırakmış Ünv. okumaya kalkmış.

bu durmda eşinizin sizi sevmedigi anlaşılıyor ve siizi kullanıyor kendi yan gelip yatsın sen çalış bak üstene birde hakeret vs..oldu kapının önüne koyarım adamı,öyle sevgi falanda olmazs kendinizi kandırmayın.sizde .çıkın işten boşanmak istemiyorsanız oturun evde bakalım ne olcak.duvarlarımı yicek.

Tatlım ya bu adam iyi yere kapak atmış seni sevdiği falan yok, seven kalpler hassas olur derler, seven erkek böyle yapmaz
elbette hayat şartları neyse o yaşanır ama eski konularına bir göz atsan eşinin seni sevmediğini anlarsın daha başındayken bu işe bir nokta koyup karar vermelisin ailenle sorunlarını paylaş bence onlar sana destek oluyorsa gerisini boşver

bu arada sana küfür eden, senin hiç ama hiç birşeyini beğenmeyen, sürekli seni başkalarına şikayet edip küçük düşüren, eleştiren birisini nasıl seviyorsun bunu da anlamış değilim
silkelen ve kendine gel

bu dünyada herşey sevgili , koca demek değildir
kendini bu kadar küçültme
evde yatan kocana bakacağına ailene destek ol daha iyidir

ben en çok kendine iyi kıyafetler alması, ama sen almak isteyince kızmasına ve üniversite okumak istemesine takıldım..

arkadaşım, kendini kurtar bu adamdan.. senin paranla biryerlere gelmeye çalışıyor.. eminim, sen onu üniversite okutup, adam edincede( yani meslek sahibi) sana tekmeyi düşünmeden atacaktır..

bence eşinle konuşmalısın. rahatsızlıklarını dile getir. o seni suçluyosa sende onu suçla. o senin eksi bi yönünü söylüyosa sen ona onun 2 tane eksi yönünü söyle. en basitinden çalışıp evime sahip çıkıyorum sen ne yapıyosun bizim için diyebilirsin bu ona ağır gelir eminim eğer anlayabilecek kapasite varsa.

sevgi aşk insanı küçültmez yüceltir benim bildiğim beni küçültecek aşşalayacak bişeyin adı aşk olmaz. nasıl bi kişilik bu yaşatılanlara ve kullanılmaya rağmen seviyorum der ilginç.

diğer tüm konularına baktım eşinle ilgili sorunsuz açtığın tek bi başlık yok. problem sadece bu başlıktan da ibaret değil üstelik. hem sana yapılanın farkındasın hem seviyosun. bu durum hoşuna gidiyo olmalı ki değişen bişey yok ne eşinde ne senin düşünce şeklinde. bu böyle de gider. insanlar ne derse desin sen seviyorum amaaa dersin geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…