Boşanmak istiyorum ama gidecek yerim yok

Bence 23 yaşında ki bir kadının üstelik daha yeni doğum yapmış bir kadının üzerine biz de bu kadar gidersek tamamen umutsuz olacak.
Durumun çok kötü ama ev arkadaşı olarak görmelisin bir süre. Bu süre de de belediye, kaymakamlık , aile ve sosyal politikalar bakanlığı aklına neresi geliyorsa ara.
Akıllı ol ve kanıt topla. Evden onu uzaklaştır. Orası sizin yuvanız.
O bebeğin her şeyden çok güçlü bir anneye ihtiyacı var.

Şaşirdim 😂😂 DALGA GEÇMEDEN YAZABILIYORMUŞSUNUZ ?

👏👏 bu Ara yazdiklariniza Katiliyorum

Şaşirdim 😂😂 DALGA GEÇMEDEN YAZABILIYORMUŞSUNUZ ?

👏👏 bu Ara yazdiklariniza Katiliyorum
Aslında dalga geçmek demeyelim , o haddime değil. Ama biri gelip kocam dövdü, sövdü gebertti ama özünde iyi adamdır deyince bana bi gülme geliyor. Kal o zaman herifle , çocuk yapma diyorum. Kimseye ters bir şey söylediğimi sanmıyorum 😬

Yaşadığınız yerin imkanlarını bilmiyorum o yüzden aklıma gelenleri yazayım.

6 aydan itibaren bebek bakan kreşler var buraları araştırın iş başvurusunda bulunun. Bu şekilde çocuğunuz için ekstra bakıcıyla uğraşmak zorunda kalmazsınız kurumla anlaşırsanız sizinle gelir gider.

Tek başınıza ev masraflarını karşılayıp çocuk bakacak masrafı kazanamayabilirsiniz. Bu durumda öğrenciler için olan eşyalı aylık tüm faturalar içinde yurt şeklinde yerleri tercih edebilirsiniz.

Eş olacak yaratık ne iş yapıyor bilmiyorum ama nafaka da alacaksınız.

Aslında dalga geçmek demeyelim , o haddime değil. Ama biri gelip kocam dövdü, sövdü gebertti ama özünde iyi adamdır deyince bana bi gülme geliyor. Kal o zaman herifle , çocuk yapma diyorum. Kimseye ters bir şey söylediğimi sanmıyorum 😬
😁
Kuzura bakmayinda ben o Dediğiniz Insanlardan Değilim!
1. O Pislikten ve Ailemden gittim, aylardir.
2. Iyi bir Adamdir demedim Hiç, ki zaten Adam denilmez öyle birine
3. Cocugum zaten yok

Mühtemelen Beni yalniş anladiniz veya Ben size Tam olarak olanlari anlatamadim.

Ama öyle bir Dalga geçmek insanlari üzüntüye dogru götüriyor. Etmeyin.

😁
Kuzura bakmayinda ben o Dediğiniz Insanlardan Değilim!
1. O Pislikten ve Ailemden gittim, aylardir.
2. Iyi bir Adamdir demedim Hiç, ki zaten Adam denilmez öyle birine
3. Cocugum zaten yok

Mühtemelen Beni yalniş anladiniz veya Ben size Tam olarak olanlari anlatamadim.

Ama öyle bir Dalga geçmek insanlari üzüntüye dogru götüriyor. Etmeyin.
Ben size ne yazmışım haberim bile yok. Bakın ne yapın biliyor musunuz ? Üzüyorsam sizi göz ardı et butonuna basın. Konu açıyorsak bende dahil , her eleştiriye açık olmak zorundayız. Ben gördüğüm şeyi yazarım , kendimce doğru olanı.

Öncelikle herkese özellikle iyi yorum yapıp anlamaya çalışanlara kendince de akıl verenlere teşekkür ederim. Maalesef ki bazı şeyler dediğiniz kadar kolay olmuyor yoksa bende gemileri yakardım ki yaktım. Bugün gidip boşanma davasını açtım. Her şey güzel olacak inanıyorum. İnsan böyle durumlarda depresyona girer, heleki hayatınızda maalesef ki sizi sürekli alta çeken biri varsa kendinize güveninizi kaybederseniz. O nedenle yargılamadan önce anlamayı tercih etmenizi kadının kadına destek olmasını beklerdim. Bu arada anaokulu öğretmeniyim inanmayan arkadaşlar için de fotoğraf bile gönderebilirim. Her şey güzel olacak🙏

Size inaniyorum, Karariniz her ney se, Başariçaksiniz.

Kendinize sarilin, bende cok zorluklar açilar cektim.

Çok anlamsız bşr yere takildim
Belki yaptığım çok hoş da değil
ege universitesi iki yıllık çocuk gelişimi mezunuyum ayrıca lisede de çocuk gelişimi okudum
Şu anlattığınıza ek eğitimimiz yoksa
Anaokulu öğretmeni değilsini,
Çünkü:
"Anaokulu Öğretmeni olmak için üniversitelerin dört yıllık eğitim veren Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümleri’nden lisans derecesi ile mezun olma şartı bulunmaktadır."

Konuyu açan kişi bir meslek sahibi mi? Sanmıyorum. Belki hiç çalışmadı belki de çocuk gelişimi falan bitirdi lisede. Be karşımda atanmış bir öğretmen olduğuna ikna olmadım. İşi gücü olan bir insan bu kadar aciz olamaz.

Ya bence insanlar bazen cesaret edemiyorlar. Belki de dediğiniz gibidir ama etrafımızda öğretmen, doktor vs olup şiddet gören aldatılan kadınlardan boşanmayanlar olduğu gibi mesleği olmasa bile temizliğe giderek boşanan bir çok kadın bar.
Üniversitede iken kadın bir doçent aldatılmıştı, adam kadının öğrencisi ile ile yani okulumuzdan bir öğrenci ile aldattığı için ister istemez duyuldu daha doğrusu görüldü herkes tarafından. Ama hoca boşanmak istemedi çok uğraştı ama adam boşandı.
Bu arkadaşta dediğiniz gibi ise ancak özel bir kreşte yardımcı öğretmen olarak falan çalışabilir yine.

Çok anlamsız bşr yere takildim
Belki yaptığım çok hoş da değil

Şu anlattığınıza ek eğitimimiz yoksa
Anaokulu öğretmeni değilsini,
Çünkü:
"Anaokulu Öğretmeni olmak için üniversitelerin dört yıllık eğitim veren Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümleri’nden lisans derecesi ile mezun olma şartı bulunmaktadır."
Doğru söylüyorsunuz. Yaptığınızda da yanlış bir şey yok. :)

Öncelikle herkese özellikle iyi yorum yapıp anlamaya çalışanlara kendince de akıl verenlere teşekkür ederim. Maalesef ki bazı şeyler dediğiniz kadar kolay olmuyor yoksa bende gemileri yakardım ki yaktım. Bugün gidip boşanma davasını açtım. Her şey güzel olacak inanıyorum. İnsan böyle durumlarda depresyona girer, heleki hayatınızda maalesef ki sizi sürekli alta çeken biri varsa kendinize güveninizi kaybederseniz. O nedenle yargılamadan önce anlamayı tercih etmenizi kadının kadına destek olmasını beklerdim. Bu arada anaokulu öğretmeniyim inanmayan arkadaşlar için de fotoğraf bile gönderebilirim. Her şey güzel olacak🙏
Ne resmi atacaksınız çok merak ettim ? 🥴

Ya bence insanlar bazen cesaret edemiyorlar. Belki de dediğiniz gibidir ama etrafımızda öğretmen, doktor vs olup şiddet gören aldatılan kadınlardan boşanmayanlar olduğu gibi mesleği olmasa bile temizliğe giderek boşanan bir çok kadın bar.
Üniversitede iken kadın bir doçent aldatılmıştı, adam kadının öğrencisi ile ile yani okulumuzdan bir öğrenci ile aldattığı için ister istemez duyuldu daha doğrusu görüldü herkes tarafından. Ama hoca boşanmak istemedi çok uğraştı ama adam boşandı.
Bu arkadaşta dediğiniz gibi ise ancak özel bir kreşte yardımcı öğretmen olarak falan çalışabilir yine.
Mutlaka cesaretle alakası var. Şartlar vs çok önemli ama insan göz göre göre ‘ eşim başka kadınlara giidyor’ diyerek de nasıl evli kalır? Çok korkunç.

Mutlaka cesaretle alakası var. Şartlar vs çok önemli ama insan göz göre göre ‘ eşim başka kadınlara giidyor’ diyerek de nasıl evli kalır? Çok korkunç.

Gerçekten çok kötü gittiğini bile bile. İçi kaldırmaz insanın.

Konuya uzuldum derken tutarsiz aciklamanizi okudum. Adam baska kadinlara gidiyor demissiniz diger taraftan yargilamadan once destek olmanizi beklerdim demissiniz. Gidecek yerim ve param yok derken birden sorun cozulmus ve bosanma davasi acmissiniz. Saskinim yine. Neyse dogrudur hakkinizda hayirlisi olsun.

Şu aşamada gidemeyecekseniz mantıklı cevaplar vermek gerek
Hanımlar,şu dönem de eve iki maaş girerken bile insanlar yetişemiyor hiç birşeye
Kiralik ev bile bulmak zor,yok çünkü
Annesi yokmuş konu sahibinin
El kadar bebege nasıl bakici bulsun hemen?
Burda ki bakici konularini okuyoruz biliyoruz

Şuan için yapmanız gereken bebeginize odaklanin onu büyütün
Para biriktirmenin yollarini arayın
Kpss için oturun çalışın
Kendinize güvendiginiz bi anda boşanın ve tabiki ikinci çocuk olmaması için önlemlerinizi 2 kat fazla alın
katılıyorum. olması gereken bu ama bu zamanda iş bulmak da kolay değil bulsa bile alınacak maaşlar belli o şekilde bir bebeğe bakıcı tutup aynı zamanda kirada oturup ev geçindirmek gerçekçi bir yaklaşım değil kesinlikle. iş bul bakıcı tut çık evden demek çok kolay fakat konu sahibi için şuan mümkün görünmüyor. tazminat ve nafaka olmadan yeni bir hayata başlaması kolay olmaz,en mantıklısı kanıt toplayıp boşanma yoluna gitmesi bu sürede de yapabiliyorsa para biriktirmesidir.

hakkınızda hayırlısı olsun.

Merhaba hanimlar. Ben 23 yaşında anaokulu öğretmeni 4 aylık bebeği olan taze anneyim. Gerek hamileliğim gerek kızım doğduktan sonra eşimle hiç anlaşamamaya başladık çocuk olmadan önce ayrılma kararı almıştık geri barıştık. Keşke barismasaydim. Sürekli kahveye giden içki içen bizimle ilgilenmeyen biri oldu. Aşırı derecede yatak düşkünü. Böyle olduğu için istemedigimde başkasına gidiyor. Gururum kalmadı artık. Her tartışmada küfür hakaret diz boyu. Bebeğim iki aylıkken sütüm kesildi. Kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki elim kolum kalkmiyo artık. Kızıma da iyi gelmiyorum böyle. Gidecek yerim de yok ne yapacağımı şaşırdım. Tek başıma çocuk büyütüyorum, tek başıma evliyim sanki. Çocuk az daha büyüsün bosayacagim seni diyo. Ufacık çocukla ne yapacağım?
Çok uzuldum sana aynı kaderi paylaşıyoruz bende 23 yaşında iki çocuk annesiyim ve eşimden boşanma kararı aldım oda kabul etti ailenin yanına gidemiyorsun devlete başvur o sana ev veriyor senı bakıyor Bı ablamız oyle yapmıştı o adamla durmaktan iyidir iflah olmayan hiçbir şekilde olmuyor

Back
X