• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum ama hala çok seviyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğumun gelişimi için ben bakmak istiyorum deyip bu uğurda gerekirse babasıyla boşanırım demeye getirmişsiniz. Başka da bir şey yok anladığım kadarıyla. E boşanın madem.

Eşinizi haklı buldum. Yaşadığım yeri seviyorsam, ve ailemde yakinsa bende uzak yere gitmeyi tercih etmem. Ailesinin bakamayacağını düşünüyorsanız kreşe verirsiniz.

Çocuğunuzdaki gelişimsel problemlemin ne olduğunu detayli yazmamışsınız ama kreş + rehabilitasyonla daha çok yol kat edersiniz. Sizin evde bakmanizdansa diğer cocuklarla etkileşim içinde olmasi daha iyi olacaktır.

Boşanma aşaması da sizin için sancılı olacak, ruhsal dalgalanmalarınız olacaktır, çocuğunuz da etkilenecek. Çocuğunuz için birşeyler yapmaksa isteğiniz, böyle basit bir sebeple boşanmayın.

Boş yere bosananlara katilin madem. Ben böyle ciddi yardim alip cözüm üretmeden bosananlara sadece cocuklari oldugu icin kizarim yoksa herkes istedigini yapsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X