Boşanmak istiyorum ama kimsem yok 😞

Dahideli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2022
169
3
18
36
Yakın zamanda burda derdimi anlatmıştım.esim bana karşı psikolojik şiddetin her türlüsünü uygulayan birisi her konuda benle kavga eder fikrime saygısı yoktur aileme saygısı zerre kadar yoktur.Gurbet eldeyim annemi koronadan kaybettim yakın zamanda babam beyin kanaması geçirdi gelmek zorunda kaldım yanına geçmiş olsun diye geldi burnumdan getirdi. surat beş karış oturdu konuşmadı sebebsiz bana eziyet etti kavga ettik çekti gitti.konusmalarim terapi alalım yardım alalım demelerim hep boşuna kabul etmiyor.ne kavga ile değişti ne güzellik ile.babam şuan bakıma muhtaç yalnız yasiyor ona rağmen bunca şeye göz yumup kızım diye bana sahip çıkmıyor.iki kızım var sigamiyorum ana ocağına.bu adamın yanına idam mahkumu gibi çekip gitmek zorunda kalıyorum.maddi güvencem yok ayrı eve çıksam çocukları bırakacak kimsem yok 😭 kızımın kolu kırıldı kontrol edilmesi lazım söylüyorum abilerine soyle götürsünler diyor sanki mecburlar gibi büyük abim biraz cimridir onu agzina dolamış o para harcamaz o baksın size vs gurbette yaşıyor zaten abim o huyu varsada kendine zarar benden uzakta geçim mücadelesi veriyor.oda ben gibi yalnız eşinden boşandı oğluyla yaşıyor ona hem ana hem baba olmaya çalışıyor kimseye zararı yoktur saygılıdır görgülüdur.esimin diline dolanmak için sebeb olmasinada gerek yok varlığın yeter bir tane eşi dostu yok herkesle kötü.bana adam gibi geleceksen gel bu eve kendini değiştir yoksa babanın evinde kal.gelme diyor çünkü biliyor bana burda arka çıkacak kimsem yok 😞 kolum kanadım kırık cirpiniyorum beni ayda bir yemeğe götürürdü şimdi artık seni dışarıda goturmeyecegim otur evinde diyor gurbet elde kimsem yok zaten evden çok çıkmam bana revaa gördüğü hayat...ben okudum ise girmedim bu hayatta kız çocukları okuyacak aç kalsada okuyacak öyle pişmanım ki iki tane kızım var evlilik felan hikaye eğer ayaklarının üzerinde durmuyorsan anandan emdigin süt burnundan gelir.Allahim zalimlere Fırsat vermesin o kadar yoruldum ki herşeyden doldum tastim ama elimden bişey gelmiyor.bir annem vardi onuda kaybettim annen yoksa bu hayatta hickimsen yokmuş öğrendim 😭😭😭

Bu durumda babaniza kim bakiyor bakima muhtacsa sozunu dinlemeyin cikin gidin evine yerlesin kalkip sizi evden kovacak degil esiniz allahtan bulsun pisligin teki
Babama söyledim iki tane kızın var onların başında duramazsin ortalık zaten bozulmuş o çocuklar ne halde büyüyecek deyip duruyor.acik açık kabul etmiyor bizi yeni yeni toparlanıyor ona rağmen kendinden başka kimseyi istemiyor babam eşimde bunu fırsat bilip bana dahada zulüm ediyor.babami karşıma alsamda anlamıyor hasta diye bişey diyemiyorum olmasaydı hayatımdan herkesi silip atmak konuşmak bile istemiyorm.ben merhametli birisiyim bunca zulüm görürken nasıl olurda beni görmüyorlar bilmiyorm 😞

Çok üzüldüm inan ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim eşin olacak adamada baban olacak adamada vijdan merhamet versin ne biçim adam bu yaa kendi evladına abin baksın ne demek insanlıktan nasibini almamış pislik biryerleremi başvursan kaymakamlığa falan yardım istesen esra erola falanmı çıksan baban olacak adamıda eşin olacak adamıda rezil etsen en azından hayırseverler yardım ederler Rabbim yardımcın olsun

Ücretsiz izindeyim dediğin gibi bende gurbetteyim. Evde yalnız kalmak zor birde eşin böyle yapıyorsa Allah yardımcın olsun insan delilik sınırında geziyor böyle bir durumda. O eşek adam çalışmadığın için değil ailen destek olmadığıiçinn böyle davranıyor. Benim esimde nereden duyduysa duymuş geçen bir kavgamız da" babani arayayimda yollayayım seni " dedi. Dedim sen kim köpek gidecek olursam ben çıkar giderim sana mı kaldı arayip anlatmak kaldı ki babam seni konuşturmaz bile sonra bir daha sesi çıkmadı. Keşke en başta babamlar Benim arkamda tavrı takinsaydin ama gecmis artik.Eğer çocukların çok küçük değilse çocuk bakabilirsin, evlere temizliğe gidebilirsin çocuklarını kimseye muhtaç etmezsin. Benim işim var hamdolsun ama senin durumunda olsam oğluma bakmak için her işi yapardım canim. Rabbim en yakın gördüğümüz insana bile muhtaç etmesin sen birilerine el açınca tövbe haşa insanlar tanrıyı oynamayı seviyor.

Çok üzüldüm inan ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim eşin olacak adamada baban olacak adamada vijdan merhamet versin ne biçim adam bu yaa kendi evladına abin baksın ne demek insanlıktan nasibini almamış pislik biryerleremi başvursan kaymakamlığa falan yardım istesen esra erola falanmı çıksan baban olacak adamıda eşin olacak adamıda rezil etsen en azından hayırseverler yardım ederler Rabbim yardımcın olsun
Çok çok üzgünüm ama elimden o adamın evine geri dönmekten başka çare gelmiyor ben rizkimin Allah tarafından verileceğini biliyorum ve adaletinde inşallah ona sığındım o en güzel vekildir.babam değil mi zaten beni bu hallere koyan bilmiyorum belkide gerçekten çocuklarım için sabretmemi istiyordur.her lafa bir cevabı vardır onun laf yetiştirmeye gücümde kalmadı inanin ve hep haklıdır.simdi abimle bana eziyet ediyor sürekli onu soyleyip bes kurus harcamiyor işte o cimri size baksın vs vs ona mı düşecek bize bakmak.ah Allah'ım ah şu insanın yanına gitmek bana.nasil zulüm sen görüyorsun 😭😭😭

Yani acımasızca gelecek belki kulağa ama, babanız şu an sizi kolunuzdan tutup sokağa atacak güçte değil sanırım. Evinize dönmek için izin istemeyin. Dönün. Toparlayana kadar da alışır zaten. Abileriniz sizi geri gönderir mi öyle bir durumda?
Çocuklarıma biseyler söyler beni istemediğini yüzüme söyler tasiyamam diye inanın karşıma almıyorum kısmı felç geçirdi on gün olacak yavaş yavaş yürüyor yavaş yavaş konuşuyor uzunca bir müddet alacak belliki ondan bakıma muhtaç yanında refakatçi olmadan duramaz.ama babam bu haline rağmen abimde kalmak istemiyor kimseye yük olmak istemiyorum diye kalmıyor çok değişik bir zihniyeti var ölsem bile evimde ölmek istiyorum deyip duruyor.sanirim kendi böyle olduğu için baba evinde yaşayamayız diye düşünüyor

Daha önceki konunuzu biliyorum aynı düşüncelerinizi burda da belirtmişsiniz Eger evinize geri dönecekseniz psikolojik,psikiyatri desteği almalısınız çünkü bu evlilik başta türlü çekilmez.
Eşinizin değişmek,düzeltmek gb bir düşüncesi yok ama siz onun yaptıklarına dayanmak için destek,fikir almalısınız.
Kızlarınız hep bu yaşta kalmayacak bir kaç sene sonra kendilerini idare edecek yaşa gelecekler ozaman çalışıp para kazanıp hayatınızı yeniden şekillendirebilirsiniz

Çocuklar kaç yaşında ?
Yani çok üzgünüm gerçekten böyle heriflere neden 2 çocuk?
Kenardan köşeden birikim yapmaya çalışın el işi örgü vs elinizden geliyorsa yapmaya çalışın.
Gönderirse bı kursa vs gidin meslek öğrenmek için belediyelerin ücretsiz kursları oluyor araştırın.
Bence siz artık üzülmeyi ağlamayı kenara bırakın hayatınızın kontrolünü elinize alın.
Babanızın yanına da gitseniz mutlu olamazsınız.
Ayrıca çocuk bakmak iyi fikir olabilir çevrenize sorun.

Dahideli Dahideli baban da eşinin zihniyetinde bir adam mıydı? Annene çektirdi mi o da?
o kısmına girersek işin roman olur hayatımız.annemi çok dövdü çok hırkası çok eziyet etti babam annemde melek gibiydi sabırlı neşeli kriz yönetimi inanılmaz birisi zeki.biz meğer onunla ayakta kalmışız yıllarıdır ve eşim onu sevmezdi çünkü annem dimdik durdu benim ardımda birinde söyledi sen beni istemesende önemli değil benim birtane kızım var beni kapıdan kovsan bacadan girerim evladımı yine.birakmam...ben onu ne zahmetlerle büyüttüm ne eziyetler çektim kimseye ezdirmem nitekim ezdirmedide onun karşısında dururken vefat etti

Çocuklarıma biseyler söyler beni istemediğini yüzüme söyler tasiyamam diye inanın karşıma almıyorum kısmı felç geçirdi on gün olacak yavaş yavaş yürüyor yavaş yavaş konuşuyor uzunca bir müddet alacak belliki ondan bakıma muhtaç yanında refakatçi olmadan duramaz.ama babam bu haline rağmen abimde kalmak istemiyor kimseye yük olmak istemiyorum diye kalmıyor çok değişik bir zihniyeti var ölsem bile evimde ölmek istiyorum deyip duruyor.sanirim kendi böyle olduğu için baba evinde yaşayamayız diye düşünüyor
Onu istemiyor bunu istemiyor ama henüz o halde yalnız başına hiç yaşamadı..sen misler gibi bakıyorsun da bakılıyor şu an..kimseye muhtaç olmadan yaşar giderim sanıyor .Senin babanın mentalştesi ile eşinin zihniyeti arasında bir fark yok kuzum ..ondan eşine hak bile veriyor olabilir .Babanın oturduğu ev kendisininse son kez tekrar konuş.."gittiğim an tekrar dönmem zaten eşim de izin vermez de.Ben senle yaşayıp sana bakmak istiyorum " de.Diğer türlü zaten kirada oturuyorsa maddi olarak geçinemezsiniz onun maaşı ile 4 nüfus.Bu sefer hem babana bak,hem çocuklara..hem git işte çalış mümkün değil

Babama söyledim iki tane kızın var onların başında duramazsin ortalık zaten bozulmuş o çocuklar ne halde büyüyecek deyip duruyor.acik açık kabul etmiyor bizi yeni yeni toparlanıyor ona rağmen kendinden başka kimseyi istemiyor babam eşimde bunu fırsat bilip bana dahada zulüm ediyor.babami karşıma alsamda anlamıyor hasta diye bişey diyemiyorum olmasaydı hayatımdan herkesi silip atmak konuşmak bile istemiyorm.ben merhametli birisiyim bunca zulüm görürken nasıl olurda beni görmüyorlar bilmiyorm 😞
Kocanın kahrını çekmektense babanızı çekin bir müddet hiç değilse kanınız canınız. Sen istemesende gelicem sokağa atacaksın beni deyin. Çocuklar elbet büyüyecek o zaman işe girersiniz, o süreçte de evde bir şeyler yapıp satarsınız.

Duymayacaksınız babam hasta normal biri değil sözleri o yüzden önemli değil diyeceksiniz kendinize hep. Dönmeyin evinize iyice gemi azıya alır kocanız.

Yakın zamanda burda derdimi anlatmıştım.esim bana karşı psikolojik şiddetin her türlüsünü uygulayan birisi her konuda benle kavga eder fikrime saygısı yoktur aileme saygısı zerre kadar yoktur.Gurbet eldeyim annemi koronadan kaybettim yakın zamanda babam beyin kanaması geçirdi gelmek zorunda kaldım yanına geçmiş olsun diye geldi burnumdan getirdi. surat beş karış oturdu konuşmadı sebebsiz bana eziyet etti kavga ettik çekti gitti.konusmalarim terapi alalım yardım alalım demelerim hep boşuna kabul etmiyor.ne kavga ile değişti ne güzellik ile.babam şuan bakıma muhtaç yalnız yasiyor ona rağmen bunca şeye göz yumup kızım diye bana sahip çıkmıyor.iki kızım var sigamiyorum ana ocağına.bu adamın yanına idam mahkumu gibi çekip gitmek zorunda kalıyorum.maddi güvencem yok ayrı eve çıksam çocukları bırakacak kimsem yok 😭 kızımın kolu kırıldı kontrol edilmesi lazım söylüyorum abilerine soyle götürsünler diyor sanki mecburlar gibi büyük abim biraz cimridir onu agzina dolamış o para harcamaz o baksın size vs gurbette yaşıyor zaten abim o huyu varsada kendine zarar benden uzakta geçim mücadelesi veriyor.oda ben gibi yalnız eşinden boşandı oğluyla yaşıyor ona hem ana hem baba olmaya çalışıyor kimseye zararı yoktur saygılıdır görgülüdur.esimin diline dolanmak için sebeb olmasinada gerek yok varlığın yeter bir tane eşi dostu yok herkesle kötü.bana adam gibi geleceksen gel bu eve kendini değiştir yoksa babanın evinde kal.gelme diyor çünkü biliyor bana burda arka çıkacak kimsem yok 😞 kolum kanadım kırık cirpiniyorum beni ayda bir yemeğe götürürdü şimdi artık seni dışarıda goturmeyecegim otur evinde diyor gurbet elde kimsem yok zaten evden çok çıkmam bana revaa gördüğü hayat...ben okudum ise girmedim bu hayatta kız çocukları okuyacak aç kalsada okuyacak öyle pişmanım ki iki tane kızım var evlilik felan hikaye eğer ayaklarının üzerinde durmuyorsan anandan emdigin süt burnundan gelir.Allahim zalimlere Fırsat vermesin o kadar yoruldum ki herşeyden doldum tastim ama elimden bişey gelmiyor.bir annem vardi onuda kaybettim annen yoksa bu hayatta hickimsen yokmuş öğrendim 😭😭😭
Üzüntünüzü içimde yaşadım,Allah yardımcınız olsun.Evlilik zaten erkeklere bir lütuf, kadınlara katkısı yok,bir işte çocuk,o da olursa 😒

Daha önceki konunuzu biliyorum aynı düşüncelerinizi burda da belirtmişsiniz Eger evinize geri dönecekseniz psikolojik,psikiyatri desteği almalısınız çünkü bu evlilik başta türlü çekilmez.
Eşinizin değişmek,düzeltmek gb bir düşüncesi yok ama siz onun yaptıklarına dayanmak için destek,fikir almalısınız.
Kızlarınız hep bu yaşta kalmayacak bir kaç sene sonra kendilerini idare edecek yaşa gelecekler ozaman çalışıp para kazanıp hayatınızı yeniden şekillendirebilirsiniz
Psikolojik destek alsa bu defa da boşanma davasında eksi puan olarak dosyaya koyuyorlar

Ben anlamıyorum dilinizde bir yapamam gidemem çocuk var bilmem ne. Çabaladınız mı hiç o evden ayrılmak için bişeyler düşündünüz mü. Allah verir rızkımı nasıl verecek sen bişey yapmazsan. Aç kapıyı sana bişeyler getirdim diyecek hali yok. Ya çabalamayın oturun şikayet etmeyin ya da çok geç olmadan çalışmaya başlayın

Back
X