Boşanmak istiyorum ama kimsem yok 😞

EşiniZin tarafında aranızın iyi olduğu biri yok mu? Hepsi kötü olamaz herhalde o tarafında…. Diğer yandan siz zihninizde ve hayatınızda şimdi üzerine değil “ kurtulacağınız gün” üzerine hazırlık yapacaksınız. Çünkü böyle bir hazırlığınız olmazsa o zaman da ayrılma kararı alırsınız ama bu mümkün olmaz. Bu ne demek, ekonomik olarak eşinizi rahatsız etmeden birikim yapmak. Eşinizi kışkırtıcı bir konuşma yapmamak. Üçüncüsü sürekli ayrılık fikrini söylememek çünkü bu sefer sizi hapseder eve
Size yemin ederek söylüyorum bitane bile eşimin iyi gecindigi sözünü dinlediği kimse yok akraba iliskileride yoktur ne amcaları ne teyzeleri ile görüşür.benimde planım bu yönde bundan sonra sadece gideceğim güne hazırlık yapacağım bana başka çare yol birakmadi 😞

Babanız evlenmeyi düşünüyor adım kadar eminim. Yeri daralmasın diye bu çabası. Pamuk Otu dediydi dersiniz.

Kendi şeyinin derdine düşüp azgınlığından sizi bu hayata mahkum ediyorsa yazıklar olsun onun babalığına.
Babam 70 yaşında bu saatten sonra birde felç geçirdi kesinlikle evlenmez ve kendini çok iyi biliyor çok gecimsiz ve istekleri hiç bitmeyen hizmet bekleyen birisidir.esim ve babam çok benziyorlar birbirlerine zaten ondan dolayı eşimi anormal karsilamio

Boşanmış bir de abiniz var doğru mu anladım onunla güçleri birleştirseniz bir düzen kurana kadar?
Evet boşanmış bir abim var ve çok çok üzgünüm ki o bize hayatta kol kanat germez o para harcamasinda ne yaparsa yapsın benim ondan zaten zerrece beklentim yok.ogluyla yaşıyor Allah muhtaç etmesin kesinlikle bakmaz bana

Başınız sağolsun. Anne eksikliğini hiçbiri dolduramaz zaten. Evet malesef kadınlarımızın evlenmeden önce iş sahibi olması bu noktada çok önemli. Erkek fabrika sahibi de olsa dünya zengini de olsa seni köle olarak görüp değer vermedikten sonra ne fayda. Tehditleriyle yaşatıyor anca seni tabi buna yaşamak denirse. Ondan az maaşın olsun hiç önemli değil yeter ki bir mesleğin olsun. Eşiniz yalnızlığınızın çok farkında ve bunu fırsat biliyor. Şerefsiz yani. Babanızın yanında kalmak eşinizden çok daha mı kötü peki? Yani beterini mi yaşatır? Bi şekilde iş bulmaktan başlamanız gerekiyor :/
Babamın yanında kalmak benim için kötü değil ama evlatlarım için kötü çünkü onlara kol kanat gerecek kadar babacan olmayacak.ses yapmayın koşmayın konuşmayın onu yakmayın şunu kaçmayın eminim sürekli mobing uygulayacak.esim beni zaten bunu bildiği için eziyor Allah'a şükür uzun boyluyum elim yüzüm düzgün bana hep söyle söylüyor kendini çok mu güzel zannediyorsun kafanda başkaları mi var güvendiğin birileri var bıktım bu laflardan.

Eşin polis memuruydu değil mi ? Nafaka alabilirsin aslında. 2 çocuğun ve kendin için. Mahkeme mutlaka nafakaya hükmedecektir. Ödememe şansı da yok zaten devlet memuru olduğu için. Sen de bir işe girersen gayet güzel geçinirsin

Yakın zamanda burda derdimi anlatmıştım.esim bana karşı psikolojik şiddetin her türlüsünü uygulayan birisi her konuda benle kavga eder fikrime saygısı yoktur aileme saygısı zerre kadar yoktur.Gurbet eldeyim annemi koronadan kaybettim yakın zamanda babam beyin kanaması geçirdi gelmek zorunda kaldım yanına geçmiş olsun diye geldi burnumdan getirdi. surat beş karış oturdu konuşmadı sebebsiz bana eziyet etti kavga ettik çekti gitti.konusmalarim terapi alalım yardım alalım demelerim hep boşuna kabul etmiyor.ne kavga ile değişti ne güzellik ile.babam şuan bakıma muhtaç yalnız yasiyor ona rağmen bunca şeye göz yumup kızım diye bana sahip çıkmıyor.iki kızım var sigamiyorum ana ocağına.bu adamın yanına idam mahkumu gibi çekip gitmek zorunda kalıyorum.maddi güvencem yok ayrı eve çıksam çocukları bırakacak kimsem yok 😭 kızımın kolu kırıldı kontrol edilmesi lazım söylüyorum abilerine soyle götürsünler diyor sanki mecburlar gibi büyük abim biraz cimridir onu agzina dolamış o para harcamaz o baksın size vs gurbette yaşıyor zaten abim o huyu varsada kendine zarar benden uzakta geçim mücadelesi veriyor.oda ben gibi yalnız eşinden boşandı oğluyla yaşıyor ona hem ana hem baba olmaya çalışıyor kimseye zararı yoktur saygılıdır görgülüdur.esimin diline dolanmak için sebeb olmasinada gerek yok varlığın yeter bir tane eşi dostu yok herkesle kötü.bana adam gibi geleceksen gel bu eve kendini değiştir yoksa babanın evinde kal.gelme diyor çünkü biliyor bana burda arka çıkacak kimsem yok 😞 kolum kanadım kırık cirpiniyorum beni ayda bir yemeğe götürürdü şimdi artık seni dışarıda goturmeyecegim otur evinde diyor gurbet elde kimsem yok zaten evden çok çıkmam bana revaa gördüğü hayat...ben okudum ise girmedim bu hayatta kız çocukları okuyacak aç kalsada okuyacak öyle pişmanım ki iki tane kızım var evlilik felan hikaye eğer ayaklarının üzerinde durmuyorsan anandan emdigin süt burnundan gelir.Allahim zalimlere Fırsat vermesin o kadar yoruldum ki herşeyden doldum tastim ama elimden bişey gelmiyor.bir annem vardi onuda kaybettim annen yoksa bu hayatta hickimsen yokmuş öğrendim 😭😭😭
Allah kimseyi vicdansiz merhametsiz bir insan ile karsi karsiya birakmasin .esin olacak kisiye vicdan diliyorum.sen annesin sen kendinede cocuklarinada yetersin.senin ailene laf sokacagina babaligini sorgulasin nasil kocalik yaptigini sorgulasin.son zamanda herkes azitmis esler saygiyi kaybetmis durumda
Ne istiyosunuz kadinlardan gucunuz kadinlara mi yetiyor yasli vasifsiz ergenler.

Babamın yanında kalmak benim için kötü değil ama evlatlarım için kötü çünkü onlara kol kanat gerecek kadar babacan olmayacak.ses yapmayın koşmayın konuşmayın onu yakmayın şunu kaçmayın eminim sürekli mobing uygulayacak.esim beni zaten bunu bildiği için eziyor Allah'a şükür uzun boyluyum elim yüzüm düzgün bana hep söyle söylüyor kendini çok mu güzel zannediyorsun kafanda başkaları mi var güvendiğin birileri var bıktım bu laflardan.
Allah Allah ya kafanda biri olsa anında boşanır ona gidersin herhalde onun öküz, pislik haline kalmadınız ya. Yok çok iyi farkındalar her şeyin ezmek için bahane arıyor belli ki.

Evet boşanmış bir abim var ve çok çok üzgünüm ki o bize hayatta kol kanat germez o para harcamasinda ne yaparsa yapsın benim ondan zaten zerrece beklentim yok.ogluyla yaşıyor Allah muhtaç etmesin kesinlikle bakmaz bana
Siz bakacak birisini mi arıyorsunuz yoksa güvenli bir aile evi mi?

Bakmasın da para da harcamasın da.. Siz de çalışın, babanız kadar laf etmez diyorsanız kendi düzeninizi kurup ev tutana kadar yardımcı olur mu size bir konuşun isterseniz..

Siz bakacak birisini mi arıyorsunuz yoksa güvenli bir aile evi mi?

Bakmasın da para da harcamasın da.. Siz de çalışın, babanız kadar laf etmez diyorsanız kendi düzeninizi kurup ev tutana kadar yardımcı olur mu size bir konuşun isterseniz..
Ben bana bakacak birini elbette aramıyorum ama siginacagim bir evim yok ev yoksa işte olmaz kiralar ne kadar pahalı biliyorsunuz hem iki çocuk ev kirası bide bunla bitmiyor.mahkeme çocuklara nafaka bile verse 2000 olur bu neye yeter ki benim çalışmam ile birlikte kira ve masraflar üstesinden gelmekte zorlanırız.gercekci olmak lazım bu zamanda geçim çok zor

Allah kimseyi vicdansiz merhametsiz bir insan ile karsi karsiya birakmasin .esin olacak kisiye vicdan diliyorum.sen annesin sen kendinede cocuklarinada yetersin.senin ailene laf sokacagina babaligini sorgulasin nasil kocalik yaptigini sorgulasin.son zamanda herkes azitmis esler saygiyi kaybetmis durumda
Ne istiyosunuz kadinlardan gucunuz kadinlara mi yetiyor yasli vasifsiz ergenler.
Amin amin ben mücadeleden kacmiyorum ama gerçekçi olmaktanda aptal olmaktanda korkuyorum çünkü ben iki evladimida düşünmek zorundayım tek olsam beş dk düşünmezdim çalışırdım nerey olsa sigardim ama evlatlarım onların bir geleceği var.

Eşin polis memuruydu değil mi ? Nafaka alabilirsin aslında. 2 çocuğun ve kendin için. Mahkeme mutlaka nafakaya hükmedecektir. Ödememe şansı da yok zaten devlet memuru olduğu için. Sen de bir işe girersen gayet güzel geçinirsin
Onlar en son konuşulacak mevzular evet polis ama en fazla 2000 TL bağlarlar ben almam zaten istemem beş kuruşunu çocuklar için bağlarlar.evim olursa çalışır çocuklarada bakarsa ondan rahat yaşarım ama şuan o zemin yok maalesef

Ben bana bakacak birini elbette aramıyorum ama siginacagim bir evim yok ev yoksa işte olmaz kiralar ne kadar pahalı biliyorsunuz hem iki çocuk ev kirası bide bunla bitmiyor.mahkeme çocuklara nafaka bile verse 2000 olur bu neye yeter ki benim çalışmam ile birlikte kira ve masraflar üstesinden gelmekte zorlanırız.gercekci olmak lazım bu zamanda geçim çok zor
Gerçekçi baktığım için bunları yazdım zaten.

Ağabey içlerinde en iyi alternatif ise hemen iş bulup dava açın çocuklar küçükse bakıcı ayarlamanız da gerekecek..

Hiçbiri olmuyorsa madem eşiniz çocuklara kötü değil geçici velayet vereceksiniz ona mecbur, siz işe başlayıp evinizi kuracaksınız sonra da çocukları alacaksınız..

Yok diye bir şey yok. Önünüzde 2 yol var seçim sadece sizin..

• Beğen
Reactions: Cac
Gecenin en karanlık anı, şafak sökmeden az önceki andır.
Anneannem 7 çocukla 42 yaşında dul kalmış. Anne ve babası sırtını dönmüş. Agabeyi müthiş zengin iken yardım etmemiş.
Anneannem hayatında hiç çalışmamış evden dışarı çıkmamış kadın tuğla fabrikasına işe girmiş
18 sene çalışmış
Tüm çocukları lisans mezunu ve yurtdışında yönetici pozisyonunda
Diyeceklerim bu kadar

Gerçekçi baktığım için bunları yazdım zaten.

Ağabey içlerinde en iyi alternatif ise hemen iş bulup dava açın çocuklar küçükse bakıcı ayarlamanız da gerekecek..

Hiçbiri olmuyorsa madem eşiniz çocuklara kötü değil geçici velayet vereceksiniz ona mecbur, siz işe başlayıp evinizi kuracaksınız sonra da çocukları alacaksınız..

Yok diye bir şey yok. Önünüzde 2 yol var seçim sadece sizin..
Ağabey ihtimali hiç yok ondan bahsetmedim bile bu sebebten benim sadece iki ihtimalim var biri babamdan sonrası ki o ne zaman olur Allah kerim diğeri ise dediğiniz gibi büyük kiximin velayetini geçici olarak vermek bunu yazdım daha evvel bana neler yazdılar kötü anne oldum eşime hak verenler oldu evlattan vazgeçilmez diye ama şartlar maalesef böyle elimde değil bazı şeyler

Gecenin en karanlık anı, şafak sökmeden az önceki andır.
Anneannem 7 çocukla 42 yaşında dul kalmış. Anne ve babası sırtını dönmüş. Agabeyi müthiş zengin iken yardım etmemiş.
Anneannem hayatında hiç çalışmamış evden dışarı çıkmamış kadın tuğla fabrikasına işe girmiş
18 sene çalışmış
Tüm çocukları lisans mezunu ve yurtdışında yönetici pozisyonunda
Diyeceklerim bu kadar
Maşallah ne kadar azim dolu ne kadar umut verici bir hikaye inşallah darısı ben ve benim gibi insanların başına evet cesaret gerek ama korkuyorum evlatlarımda yara alır arada sıkıntı dolu günler geçirir diye

Ağabey ihtimali hiç yok ondan bahsetmedim bile bu sebebten benim sadece iki ihtimalim var biri babamdan sonrası ki o ne zaman olur Allah kerim diğeri ise dediğiniz gibi büyük kiximin velayetini geçici olarak vermek bunu yazdım daha evvel bana neler yazdılar kötü anne oldum eşime hak verenler oldu evlattan vazgeçilmez diye ama şartlar maalesef böyle elimde değil bazı şeyler
Bu çocuklar sizin kadar onun da çocukları evlattan vazgeçmek ne demek?

Vazgeçmiyorsunuz da zaten düşünmeyin oraları..

Evladınıza bunu çok güzel açıklarsanız sürekli de yanında olursunuz, düzeninizi kurunca da sizle yaşamaya devam ederler..

Size yemin ederek söylüyorum bitane bile eşimin iyi gecindigi sözünü dinlediği kimse yok akraba iliskileride yoktur ne amcaları ne teyzeleri ile görüşür.benimde planım bu yönde bundan sonra sadece gideceğim güne hazırlık yapacağım bana başka çare yol birakmadi 😞
Kaçtınız mı siz bu adamla? Öyle tek başına mı geldi ailenizle tanışmaya?

Bu çocuklar sizin kadar onun da çocukları evlattan vazgeçmek ne demek?

Vazgeçmiyorsunuz da zaten düşünmeyin oraları..

Evladınıza bunu çok güzel açıklarsanız sürekli de yanında olursunuz, düzeninizi kurunca da sizle yaşamaya devam ederler..
E ama adam kızını kontrole bile götürmüyormuş. Dayısı götürecekmiş. Niyeyse... Gerçi karısı pes edip gitsin diye de yapıyor olabilir, belki kadın giderse babalık yapmak zor gelmez.

E ama adam kızını kontrole bile götürmüyormuş. Dayısı götürecekmiş. Niyeyse... Gerçi karısı pes edip gitsin diye de yapıyor olabilir, belki kadın giderse babalık yapmak zor gelmez.
Kendisi de demiş zoru benimle diye umalım da daha iyi ebeveynlik yaparlar ayrı olunca..

Ama çocuk anneye dayatılmamalı ikisi de bakacak.

Çok yanlış buluyorum kadına bırakılan çocukla kadının imtihan edilmesini ve ayrılan koca kişisinin yeni biriyle evlenip sanki ilk evliliğiymiş gibi yaşamasını..

Bunu bu hale getiren kendi toplumumuz anneye çocuğunu nasıl bırakırsın dayatması ile😔

Bizimde bi tanidik vardi göçmen turkiyeye geliyorlar baba ölüyor iki kardes kadin kaliyor ortada sonra kadin fabrikada ise giriyor İstanbul da sonra kadin çalışıyor calisiyor cocuklarda bi sekilde buyiyor ve hep gayri menkul aliyor suan torunlari bile iiyi durumda velhasil kelam ya ise girip birikim yaparak gideceksiniz yada baba evine hayiflanma olmuyor sihirli degnek yok siz cabalayacaksiniz ise girip ekstra işler bakabilirsiniz avon farmasi vb ekstra islerde yapılabilir cocuklar cok mu kucik cumartesi pazar da ev isleri veren kimseler var
En kötü büyük şehirde iseniz evlere temizlige gidin gunlugu 400 500 tl büyük sehirde benim eve temizlikçi cagirmistim tanidik mahalleden kadin senin evi alacaktim dedi küçük ev bakiyoriz demisti yanj gunluk 400 tl iyi bir para duzen oturana kdr normal is bakarsiniz sonra .. kac kisiye dedim yine diyorum sihirli degnek diye birsey yok yok evim olsun yok vs vs calismadan olmuyor olmuyor olmuyor

Back
X