boşanmak istiyorum ama korkuyorum

Kapılar kapanıp herkes evine dünyasına çekildiğinde senin ne yaşadığını uğradığın fiziksel psikolojik şiddetin seni nasıl paramparça ettiğini sadece sen bilebilirsin.
İki kı*ı kırık ileri geri konuşacak diye dünyanı ayaklarından çekmelerine göz mü yumacaksın! Ne için neleri feda ettiğime bak ona göre kara ver. Elalem ne deri düşünme
Millet üç beş gün konuşur sonra kapatır çenesini

Eğer sen mutlu olucaksan ne işi nede insanların ne söyleyeceği umrunda olmasın bence senin hayatın iş arkadaşlarım beni suçlar diye hayatını mahfedemezsin

Ne b.k yerse yesin, yakanı kurtarmaya bak. İsteyen istediğini düşünebilir. Konuşsun dursunlar, kendi özel hayatım deyip kapat milletin çenesini.

Dik duracaksın, kimseye neden boşandığının hesabını vermek zorunda değilsin. Herkes kendi çöplüğünü eşelesin. Tüm ruhsak gücünü toplayacaksın ve emin adımlarla ilerleyeceksin. Millete ne senin boşanmandan, neden boşandığından. Eşini haklı bulsalar ne olacak ayrıca. Sektirsin gitsinler insanın canını sıkmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…