- 26 Ağustos 2017
- 127
- 7
- 18
- 30
- Konu Sahibi meryemakca78
-
Sizi bilemedim de benim içimde sevgi bitmişti.Merhaba arkadaşlar
Eşim benimle ilgili çok problem yaşadı son zamanlarda piskolejik rahatsızlıklarımdan dolayı... suan için mutlu görünen bi evliliğimiz var 16 aylıkta bir oğlumuz ama mutlu değilim eşime kalırsa mutluyuz ben mutlu değilim 3 senelik evliyiz aramızda 15 yaş var beni sevdiğini biliyorum sanırım bende seviyorum ama eskisi gibi olamıyorum eşim mükemel biri ama içimde birşeyler bitmiş sanki yani ne denir nasıl konuşulur neler olur yardımcı olurmusunuz..
Çalışmıyorum 1 sene kayınvalidem ile kaldım simdi kendi evimizdeyizlohusa depresyonu olabilir mi?
bebek bakımını tamamen siz mi üstlendiniz?
çalışıyor musunuz?
Mesela tüm ev işlerine yardım eder çocukla ilgili herşeye yardım eder benim çorabıma kadar giydirdi bu sabah sofraya yardım eder hasta olunca yapma hiçbisey der e daha ne istiyorsun diyeceksiniz ama içimde Yok gibi sanki bende emin değilim çocukla hayat nasıl olur bilmiyorumeşiniz mükemmel biri mi?
mesela nasıl?
kayınvalidenizle yaşamışsınız, neden?
çalışsanız ya da sizi meşgul eden bir şeyler olsa böyle sürekli mutlu muyum diye sorgulamazsınız belkii.
Esin seviyor çok iyi biri sende seviyorsun ortada çocuk var git Allah aşkına arkadaşım ya senin çözümün boşanmak değil senin tedavi olman gerekiyor psikolojik sorunlarından dolayı yanlış karar veriyorsun günah adamı da üzme çocuğunu da sırf kendi abuk sabuk anlamsız hislerin yüzünden bu duruma getirme. Gerçekten doğurmasın sizin gibiler ya sinir basıyor insanı.....Merhaba arkadaşlar
Eşim benimle ilgili çok problem yaşadı son zamanlarda piskolejik rahatsızlıklarımdan dolayı... suan için mutlu görünen bi evliliğimiz var 16 aylıkta bir oğlumuz ama mutlu değilim eşime kalırsa mutluyuz ben mutlu değilim 3 senelik evliyiz aramızda 15 yaş var beni sevdiğini biliyorum sanırım bende seviyorum ama eskisi gibi olamıyorum eşim mükemel biri ama içimde birşeyler bitmiş sanki yani ne denir nasıl konuşulur neler olur yardımcı olurmusunuz..
Benim böyle bir eşim olacak ben onu daha çok nasıl mutlu ederim diye elimden ne geliyorsa yaparım nankör olmayın lütfen beterin beteri var her evlilikte aşk Tutku biter gerini saygı ve hoşgörüye bırakırMesela tüm ev işlerine yardım eder çocukla ilgili herşeye yardım eder benim çorabıma kadar giydirdi bu sabah sofraya yardım eder hasta olunca yapma hiçbisey der e daha ne istiyorsun diyeceksiniz ama içimde Yok gibi sanki bende emin değilim çocukla hayat nasıl olur bilmiyorum
Farklı heyecanlar arıyosunuz siz.Madem sevgi yok neden çocuk yaptınız?Yazık değilmi o çocuğa?Sizin gibi anneler gerçekten sorumsuz. Adam elinden gelen herşeyi yapmış. Sen tedavi ol ve dünyaya bir katkın olsunMerhaba arkadaşlar
Bence biraz siz "sıkıntısızlık"tan bunalmissiniz. Bi sorun yokken rahat edemiyor gibisiniz. Böyle yapmayın cok pişman olursunuz.Mesela tüm ev işlerine yardım eder çocukla ilgili herşeye yardım eder benim çorabıma kadar giydirdi bu sabah sofraya yardım eder hasta olunca yapma hiçbisey der e daha ne istiyorsun diyeceksiniz ama içimde Yok gibi sanki bende emin değilim çocukla hayat nasıl olur bilmiyorum
Yanlız değilmişim demek ama şunuda ekliyim eşiniz sizi seviyormus bende dünden beri oda yokMerhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?