- 26 Ağustos 2017
- 127
- 7
- 18
- 30
- Konu Sahibi meryemakca78
-
Meryem adamın iyi yönlerini anlatmışsın ama seni bu evlilikde huzursuz eden şeyden hiç bahsetmemissin.
Boşaninca eline tam olarak ne geçecek, şimdi sahip olamadığın nedir? Geçmişte unutamadığım hatalar yaptı. Ya da Özgür olurum, yeni bir ilişki yaşama ihtimalim doğar. Adamın tipine, bazi huylarina katlanamiyorum. Görmesem daha mutlu olurum gibi şeyler mi?
Çocuk kararı aceleye geldi daha ilkten oldu yaniBöyle hissediyorsanız çocuk neden yaptınız ?
Hayatım fazlasıyla monoton ne o evden çıkıyor ne ben İnan'ın hep evdeyim ayda yılda bir çıkarıyor hep aynı seyler sinema yemek baska seyler istemiyorEşinizin bir çok konuda yardımcı olduğundan bahsetmişsiniz, eşinizde eksik olan ne?
Hayatınıza heyecan mı arıyorsunuz?
iyi bir babadan boşanarak çocuğunuza haksızlık etmiş olmayacak mısınız?
İlişkiyi yürüten sadece aşk değildir, nice aşık insanlar ne büyük sorunlar yaşıyo. Sevgi, saygı, hoşgörü bunlar ilişkinin temeli, çocuğunuzu düşünün derim
Eşiniz kötü bir insan mı ? Lohusa depresyonu olmuş olabilir mi ?Çocuk kararı aceleye geldi daha ilkten oldu yani
Hayır eşim mükemmel bir eş mükemmel bir baba demek istedim içimde birsey yok önceden deli givi kıskanırken simdi hiçEşiniz kötü bir insan mı ? Lohusa depresyonu olmuş olabilir mi ?
O hskde sevmeden evlendin ?Hayır eşim mükemmel bir eş mükemmel bir baba demek istedim içimde birsey yok önceden deli givi kıskanırken simdi hiç
eşin hiçte bahsettiğin kadar iyi biri değil özgürlüğünüzü kısıtlıyor, kariyer ve eğitim hayatınıza engel oluyor, sizi beğenmediğini çeşitli imalarla belli ediyor çünkü kendisi mükemmel erkek ya sizi küçük görüyor yo çatlak yok vs vs ben bu adamın sevgisinede inanmam.Okumak istiyorum okulum yarım kaldı istemiyor Şuan değil diyor
Gezmek istiyorum evi seviyor evden çıkma kpnusunda izin pek vermiyor tek biryere çıkamıyorum nadir.. özgür olmak istiyorum arkadaşlarımla izin vermiyor görüşeyim içimde birsey eksik önceden deli gibi kısa ürken şimdi kıskanmıyorum bile hayır eşim yakısıklı tabi tipiyle ilgili sorunu yok ama bana ikidebir bunları toparlayalım bu çatlakların çaresi yokmu biraz makyaj yap falan filan
Okumak istiyorum okulum yarım kaldı istemiyor Şuan değil diyor
Gezmek istiyorum evi seviyor evden çıkma kpnusunda izin pek vermiyor tek biryere çıkamıyorum nadir.. özgür olmak istiyorum arkadaşlarımla izin vermiyor görüşeyim içimde birsey eksik önceden deli gibi kısa ürken şimdi kıskanmıyorum bile hayır eşim yakısıklı tabi tipiyle ilgili sorunu yok ama bana ikidebir bunları toparlayalım bu çatlakların çaresi yokmu biraz makyaj yap falan filan
Bak işte öyle mükemmel bi koca değilmiş, tahmin ettiğim gibi. Özgürlüğünüzü kısıtlaması ve sizi sık sık eleştirmesi ciddi bir sorun. Bir birey olarak kendini güçlü hissetmeyen, kendini sevmeyen insanın mutlu olması zordur.Okumak istiyorum okulum yarım kaldı istemiyor Şuan değil diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?