- 13 Ocak 2017
- 381
- 205
- 53
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
Ama boşanmadığın için eşininde hakkı olabilir arabada net bilmiyorum ama bi düşün araştır
evliyken alınan mala ortaktır eş ama şuan boşanma süreci başlamış hukuken aile birliği yok dava sürüyor
o nedenle sıkıntı olmaz
annemin üzerine yapmayı düşünüyorumen kötü arabayı annenin ya da babanın üzerine yap
inş ama biliyorsunuz ki avukatlar bu açıdan hiç güven vermiyor ben yinede ordan gelecek şeyleri düşünmeyip ona göre hareket etmeye çalışıyorum.Siz tüm ziynetlerinizi alırsınız. Hatta tüm takılanları alırsınız
ben değil babam hukukçu
boşanma davanız var diye kendinize hayatı zehir etmeyin
dediğim gibi arabayı kendi üzerinize yapmayın ama araç için kendi adınıza araç kredisi de çekmeyin
Hayatım zehir oldu resmen her şeyden ödün verdim.Sırf attıkları iftiralar ve yalanları doğru olduğu düşünülmesin diye Ev ve iş arasında mekik dokur oldum.
Canım altınları aldı diye iddiayı ortaya atan o olduğu için o ispat etmek zorunda. Sen bişeyi ispat etmek zorunda değilsin
Ayrıca alsan da hukuken senin oluyor takılan takılar.
Arabayı al kredi çek
Kredi çektiğinde senin olma şartı yoksa ailenden birinin üzerine yap.
Hiçbişey ispatlayamaz çünkü yanlış bişey yok. Avukatına da herşeyi sor. Mecbur seni aydınlatmak zorunda.
Avukatım eşimin olduğu şehirde dava ordan açıldığı için avukatı ordan tutmak zorunda kaldım yaşadığım şehirde tutmuş olsaydım fazla maliyetli olucaktı bu avukatta telefonlarıma bakmıyor baksada sallıyor hep
canım malesef böyle zorluklar çıkıyor keşke anlaşmalı boşanmaya ikna olsa
ama merak etme hak yerini bulur
hukuken hiçbir üstünlüğü yok senden şuan
en fazla psikolojik yıpratır
onu da atlatırsın
bence daha iyi bir avukata yönelebilirsin canım hem seni manen rahatlatır
bu tür durumlarda avukatın önemi büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?