Adam manyak mı? Hadi aileniz evliliğinize karışsa anlarım da ona neymiş babanızın harcadıgı paradan, abinizin boşanmasından? Ahlak Bakanı seçildi de senin mi haberin yok bundan? Tik kafalı herif. Ver ağzının payını otursun aşağı. O bir tane söylerse sen on tane söyle. Bırak o canından bezsin.Yıprandım tükendim doldum taştım. Ve boşanmaya karar verdim. Oğlum var onun geleceğini düşündüm sabrettim şimdiye kadar boşanmayı düşünmemiştim adam olur bir daha yapmaz diye diye. Ki son zamanlarda vurdu KESK’e darp raporu alsaydım neyse ki hala adam sinirli öfkeli dırdır geveze. Hep bir basıma kalkması. Ailemi kötülemesi küfretmesi saygısızlığı. Bi türlü bitmedi kin nefrete boğdu. Ben onun ailesine saygısızlık yapmadım hep saygı duydum kayınvalide benle yaşadı hep. birde annesini övüp durur kahvaltı hazırlıyor akşama yemeği haIrlıyor biz işteyken yapıyor ki ben zaten hep tsk ettim dua ettim Alalh razı olsun dedim oğlumabakıyor diye. Mizacı sertmiş de ben her şeyi g... den anlarmısım da. Benim bildiğim kadın eşinin ailesini kötüler diye bilirdim ama benim ki koca karısının ailesini beğenmiyor yok babam avukat parası 15 bin vermiş de boşuna vermiş de ona sormalıymıs da sorsaymış beş liracık gidecekti de yahu dedim para senden benden çıkmadı sana ne dedim yok evlendiğimden beri bunu diyor kaplıcayada babamla apart yatırıma katıldım bunu sorun edip durdu ben çocuğuma da eve de kendime de hatta ona da arabanın masrafına da herşeyi karşılarım abim boşandı benim suç yengede olmasını bildiği halde ama abimde boşandı sende boşanırsan sorun ananda der sucu kabul etmez ama o bana hiç saygı duymadı yaptığı iyilikleri bile gözümde eridi bitti verdiğim karardan dolayı pişman olmayacıgımı düşünüyorum yanlış mıyım ya ?
Psikolojik siddetin alasını yasamıssınız hala bosanmamanız hata.Yıprandım tükendim doldum taştım. Ve boşanmaya karar verdim. Oğlum var onun geleceğini düşündüm sabrettim şimdiye kadar boşanmayı düşünmemiştim adam olur bir daha yapmaz diye diye. Ki son zamanlarda vurdu KESK’e darp raporu alsaydım neyse ki hala adam sinirli öfkeli dırdır geveze. Hep bir basıma kalkması. Ailemi kötülemesi küfretmesi saygısızlığı. Bi türlü bitmedi kin nefrete boğdu. Ben onun ailesine saygısızlık yapmadım hep saygı duydum kayınvalide benle yaşadı hep. birde annesini övüp durur kahvaltı hazırlıyor akşama yemeği haIrlıyor biz işteyken yapıyor ki ben zaten hep tsk ettim dua ettim Alalh razı olsun dedim oğlumabakıyor diye. Mizacı sertmiş de ben her şeyi g... den anlarmısım da. Benim bildiğim kadın eşinin ailesini kötüler diye bilirdim ama benim ki koca karısının ailesini beğenmiyor yok babam avukat parası 15 bin vermiş de boşuna vermiş de ona sormalıymıs da sorsaymış beş liracık gidecekti de yahu dedim para senden benden çıkmadı sana ne dedim yok evlendiğimden beri bunu diyor kaplıcayada babamla apart yatırıma katıldım bunu sorun edip durdu ben çocuğuma da eve de kendime de hatta ona da arabanın masrafına da herşeyi karşılarım abim boşandı benim suç yengede olmasını bildiği halde ama abimde boşandı sende boşanırsan sorun ananda der sucu kabul etmez ama o bana hiç saygı duymadı yaptığı iyilikleri bile gözümde eridi bitti verdiğim karardan dolayı pişman olmayacıgımı düşünüyorum yanlış mıyım ya ?
Durduğun kabahat bu adamı kaybettiğine pişman olmassın tam tersi kurtulursunYıprandım tükendim doldum taştım. Ve boşanmaya karar verdim. Oğlum var onun geleceğini düşündüm sabrettim şimdiye kadar boşanmayı düşünmemiştim adam olur bir daha yapmaz diye diye. Ki son zamanlarda vurdu KESK’e darp raporu alsaydım neyse ki hala adam sinirli öfkeli dırdır geveze. Hep bir basıma kalkması. Ailemi kötülemesi küfretmesi saygısızlığı. Bi türlü bitmedi kin nefrete boğdu. Ben onun ailesine saygısızlık yapmadım hep saygı duydum kayınvalide benle yaşadı hep. birde annesini övüp durur kahvaltı hazırlıyor akşama yemeği haIrlıyor biz işteyken yapıyor ki ben zaten hep tsk ettim dua ettim Alalh razı olsun dedim oğlumabakıyor diye. Mizacı sertmiş de ben her şeyi g... den anlarmısım da. Benim bildiğim kadın eşinin ailesini kötüler diye bilirdim ama benim ki koca karısının ailesini beğenmiyor yok babam avukat parası 15 bin vermiş de boşuna vermiş de ona sormalıymıs da sorsaymış beş liracık gidecekti de yahu dedim para senden benden çıkmadı sana ne dedim yok evlendiğimden beri bunu diyor kaplıcayada babamla apart yatırıma katıldım bunu sorun edip durdu ben çocuğuma da eve de kendime de hatta ona da arabanın masrafına da herşeyi karşılarım abim boşandı benim suç yengede olmasını bildiği halde ama abimde boşandı sende boşanırsan sorun ananda der sucu kabul etmez ama o bana hiç saygı duymadı yaptığı iyilikleri bile gözümde eridi bitti verdiğim karardan dolayı pişman olmayacıgımı düşünüyorum yanlış mıyım ya ?
Psikolojik siddetin alasını yasamıssınız hala bosanmamanız hata.
Evlilikler kira sözlesmesi gibi olsa 5 senedir 1 sözlesme yenilense ortada evlilik diye bi müessese kalmaz valla.
Bu adamları kim yetistiriyor böyle anlamıyorm
kesinlikleDurduğun kabahat bu adamı kaybettiğine pişman olmassın tam tersi kurtulursun
Keske hatta evlenmeseydim keşke. Huylu huyundan vazgeçmez bunu bir kere daha anladımKararın yanlış değil de, keşke şimdiye kadar beklemeseydin.
Böyle hayat geçmez allah yardımcın olsunkesinlikle
Anladığım kadarıyla sürekli sizi ve ailenizi suçlayarak üzerinizde bir hegemonya kurmuş. Dediğiniz gibiyse bunu ortadan kaldırmanın yolu aynıyla mukabale etmek. Böyle yaptığınızda ilk zaman celallense de siz kararlı kaldığınızda onun ne kadar zayıf olduğunu göreceksiniz.Yıprandım tükendim doldum taştım. Ve boşanmaya karar verdim. Oğlum var onun geleceğini düşündüm sabrettim şimdiye kadar boşanmayı düşünmemiştim adam olur bir daha yapmaz diye diye. Ki son zamanlarda vurdu KESK’e darp raporu alsaydım neyse ki hala adam sinirli öfkeli dırdır geveze. Hep bir basıma kalkması. Ailemi kötülemesi küfretmesi saygısızlığı. Bi türlü bitmedi kin nefrete boğdu. Ben onun ailesine saygısızlık yapmadım hep saygı duydum kayınvalide benle yaşadı hep. birde annesini övüp durur kahvaltı hazırlıyor akşama yemeği haIrlıyor biz işteyken yapıyor ki ben zaten hep tsk ettim dua ettim Alalh razı olsun dedim oğlumabakıyor diye. Mizacı sertmiş de ben her şeyi g... den anlarmısım da. Benim bildiğim kadın eşinin ailesini kötüler diye bilirdim ama benim ki koca karısının ailesini beğenmiyor yok babam avukat parası 15 bin vermiş de boşuna vermiş de ona sormalıymıs da sorsaymış beş liracık gidecekti de yahu dedim para senden benden çıkmadı sana ne dedim yok evlendiğimden beri bunu diyor kaplıcayada babamla apart yatırıma katıldım bunu sorun edip durdu ben çocuğuma da eve de kendime de hatta ona da arabanın masrafına da herşeyi karşılarım abim boşandı benim suç yengede olmasını bildiği halde ama abimde boşandı sende boşanırsan sorun ananda der sucu kabul etmez ama o bana hiç saygı duymadı yaptığı iyilikleri bile gözümde eridi bitti verdiğim karardan dolayı pişman olmayacıgımı düşünüyorum yanlış mıyım ya ?
Calısıyor musun aileniz destek olur muYıprandım tükendim doldum taştım. Ve boşanmaya karar verdim. Oğlum var onun geleceğini düşündüm sabrettim şimdiye kadar boşanmayı düşünmemiştim adam olur bir daha yapmaz diye diye. Ki son zamanlarda vurdu KESK’e darp raporu alsaydım neyse ki hala adam sinirli öfkeli dırdır geveze. Hep bir basıma kalkması. Ailemi kötülemesi küfretmesi saygısızlığı. Bi türlü bitmedi kin nefrete boğdu. Ben onun ailesine saygısızlık yapmadım hep saygı duydum kayınvalide benle yaşadı hep. birde annesini övüp durur kahvaltı hazırlıyor akşama yemeği haIrlıyor biz işteyken yapıyor ki ben zaten hep tsk ettim dua ettim Alalh razı olsun dedim oğlumabakıyor diye. Mizacı sertmiş de ben her şeyi g... den anlarmısım da. Benim bildiğim kadın eşinin ailesini kötüler diye bilirdim ama benim ki koca karısının ailesini beğenmiyor yok babam avukat parası 15 bin vermiş de boşuna vermiş de ona sormalıymıs da sorsaymış beş liracık gidecekti de yahu dedim para senden benden çıkmadı sana ne dedim yok evlendiğimden beri bunu diyor kaplıcayada babamla apart yatırıma katıldım bunu sorun edip durdu ben çocuğuma da eve de kendime de hatta ona da arabanın masrafına da herşeyi karşılarım abim boşandı benim suç yengede olmasını bildiği halde ama abimde boşandı sende boşanırsan sorun ananda der sucu kabul etmez ama o bana hiç saygı duymadı yaptığı iyilikleri bile gözümde eridi bitti verdiğim karardan dolayı pişman olmayacıgımı düşünüyorum yanlış mıyım ya ?
Evet çalışıyorum askeriye de mühendisim.Calısıyor musun aileniz destek olur mu
Pişman olmak yada olmamak değil. Siz huzurlu yaşamak istiyorsunuz ve bunun için kimseye hesap vermek, kimseden izin almak zorunda değilsiniz. Kocanız pek koca gibi değil, sütten kesilmemis çocuk gibi davranıyor. Bununla ömrünüzü heba etmeyin. DeğmezYıprandım tükendim doldum taştım. Ve boşanmaya karar verdim. Oğlum var onun geleceğini düşündüm sabrettim şimdiye kadar boşanmayı düşünmemiştim adam olur bir daha yapmaz diye diye. Ki son zamanlarda vurdu KESK’e darp raporu alsaydım neyse ki hala adam sinirli öfkeli dırdır geveze. Hep bir basıma kalkması. Ailemi kötülemesi küfretmesi saygısızlığı. Bi türlü bitmedi kin nefrete boğdu. Ben onun ailesine saygısızlık yapmadım hep saygı duydum kayınvalide benle yaşadı hep. birde annesini övüp durur kahvaltı hazırlıyor akşama yemeği haIrlıyor biz işteyken yapıyor ki ben zaten hep tsk ettim dua ettim Alalh razı olsun dedim oğlumabakıyor diye. Mizacı sertmiş de ben her şeyi g... den anlarmısım da. Benim bildiğim kadın eşinin ailesini kötüler diye bilirdim ama benim ki koca karısının ailesini beğenmiyor yok babam avukat parası 15 bin vermiş de boşuna vermiş de ona sormalıymıs da sorsaymış beş liracık gidecekti de yahu dedim para senden benden çıkmadı sana ne dedim yok evlendiğimden beri bunu diyor kaplıcayada babamla apart yatırıma katıldım bunu sorun edip durdu ben çocuğuma da eve de kendime de hatta ona da arabanın masrafına da herşeyi karşılarım abim boşandı benim suç yengede olmasını bildiği halde ama abimde boşandı sende boşanırsan sorun ananda der sucu kabul etmez ama o bana hiç saygı duymadı yaptığı iyilikleri bile gözümde eridi bitti verdiğim karardan dolayı pişman olmayacıgımı düşünüyorum yanlış mıyım ya ?
Aynen öyle değmedi değmeyecek en iyisi bırakmak. Çok şükür kurtuldum. Mahkeme de hemen olup bitiverse daha huzurla mutlulukla hayatıma devam ederim. TşklerPişman olmak yada olmamak değil. Siz huzurlu yaşamak istiyorsunuz ve bunun için kimseye hesap vermek, kimseden izin almak zorunda değilsiniz. Kocanız pek koca gibi değil, sütten kesilmemis çocuk gibi davranıyor. Bununla ömrünüzü heba etmeyin. Değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?