• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak istiyorum..boşanmış bayanlara sorularım var

Bile bile lades dedim falan diye dusunup kendini daha fazla uzme.o insana inandigin icin suclu degilsin.o sana yaptigi eZiyetler icin suclu bunu unutma.hakaret,fiziki ve ruhi siddet basli basina suctur evlilikte.soyledigin bir cumle beni cok uzdu.tecavuzune maruz kaliyorum diye birsey okudum.umarim yanlis anlamisdir.ama eger dogruysa sirf bu sebrple bile bosanma davasi acabilirsin.bildigim kadariyla evlilik icinde bile olsa tecavuz suctur.bence oncelikle bir avukata ardindan karakola ve savciliga basvurun.koruma talep edin.bence bu sapiktan acilen korunmaniz gerekiyor.bunu koseye cekilerek,sessizce bekleyerek halledemezsiniz.lutfen hemen resmi makamlara basvurun.hayatinizi kurtarin

Breatin Ankaradasın galiba, eğer istersen sana avukatımın numarasını verebilirim, iyidir, ne istiyorsan söke söke alır. Parayı da karşı tarafa yükler. Belki cok az bir kapora verebilirsin.

işte ne geliyorsa başa bu dindar tiplerden çıkıyor bulamadınmı şöyle modern açık görüşlü bir tipte elin yobazının tacizleriyle uğraşıyorsun ama sen bile bile evlenmişsin bir de o durum var hemen şimdi topla eşyalarını ailenin yanına git a davanı kurtul bu heriften altınların da senin hakkın kanuna göre ama işte hakkını aramayı bilmiyorsun anlaşılan.

Ne geliyorsa dindar tiplerden gelmiyor. İçki içen, karısını döven, hakaret eden adam dindar sayılmıyor dinimizde. İşi din boyutuna getirip banlanmak istemiyorum ama sizde sözlerinize dikkat edin.

Ayrıca başımıza ne geliyorsa dindar geçinen insan müsvettelerinden geliyor. Dindar olmak ile dindar geçinmek arasında dağlar kadar fark var.

kendinizi öyle kandırabilirsiniz ama görünen köy kılavuz istemez açın gazeteleri hergün kadın cinayeti herkesmi dindar geçiniyor? bu adamlara sorsan allah kitap ağzından düşmez ama karımı döverim dinim bana hak veriyor der çıkar işin içinden demek ki dindarlıktan oluyor bunlar. hep mülüman ülkeler şiddetle gündeme geliyorsa burada dindar geçinenler deyip sıyrılamayız.

eşini doğru seçersen başına gelmez valla hele gidip dindar adamla evlenirsen bile bile lades dersen kimse yok sonradan değişti öyle değildi demesin baştan tüm izlerini veriyor insan sen anlamıyorsan yapacak bir şey yok.. ben niye yaşamıyorum öyle şeyler gidip dindar dinci adam seçmedim şimdi rahatım eşimle mutluyum ;)

öncelikle Allah mutluluğunuzu daim etsin.amacım polemik yaratmak değil ama bu yorum hiç hoş değil. yapmayın Allah aşkına işi din boyutuna taşımayın.içki içip böyle davranan adam ne kadar dindardır.o ancak dinin ardına saklanarak iş çevirmeye çalışan bir zavallıdır.dinimizde kadına el kaldırmak var mı,içki içmek ,hakaret etmek var mı? bunlar yok.gerçek müslüman bunu yapmaz.o yüzden lütfen genelleyip ''dindar adamla evlenirsen....'' lafı çok saçma bir genelleme olmuş.konu sahibi arkadaş hatamı kabul ettim diyor bundan sonra ne yapacağını soruyor.bu şekilde yardımcı olursak daha iyi olur.

kendinizi öyle kandırabilirsiniz ama görünen köy kılavuz istemez açın gazeteleri hergün kadın cinayeti herkesmi dindar geçiniyor? bu adamlara sorsan allah kitap ağzından düşmez ama karımı döverim dinim bana hak veriyor der çıkar işin içinden demek ki dindarlıktan oluyor bunlar. hep mülüman ülkeler şiddetle gündeme geliyorsa burada dindar geçinenler deyip sıyrılamayız.

Benim babamda kendince dindar bi insan. Ama bugüne kadar annemi dövdüğünü, bir yere gitmesine karıştığını, şunu bunu giyme dediğini görmedim. Bu örnek umarım size yeterli olmuştur. Bugüne kadar da ağzına bir damla alkol koymamıştır. İşte dindarlık böyle oluyor. Her gün alkol alıp karını dövmek dindarlık sayılmıyor.

baban öyle yapmıyormuş ne güzel demek ki ülkemiz kadına şiddette dünya sıralamarına girmemiş oluyor bizim gördüklerimizi afrikalıar yapıyormuş. bak şimdi içim rahatladı.

Zahirde böyle görünen için şimdi kalkıp dinsiz mi olalım :) Hakiki iman zaten insan haklarına riayet eder ama bu yobazlık çok ayrı birşey dinle alakası yok görenekle alakalı birşey... (Din karısını dövme hakkı konusunda sınır koymuş, öyle kafana göre kalk döv dememiş ki Efendimiz hadisinde diyor ki; Bir aile babası eve geldiğinde eğer ev halkı bir panik tedirginlik yşarsa o insan hayır yolunda değildir. Dinin ölçü sınırı bu kadar hassas) konu farklı yere gidiyormuşcasına ilerliyor. maksadınızın bu olmadığını düşündüğümden böyle yazmak istedim. umarım dogru ifade edebilmişimdir kendimi :)

baban öyle yapmıyormuş ne güzel demek ki ülkemiz kadına şiddette dünya sıralamarına girmemiş oluyor bizim gördüklerimizi afrikalıar yapıyormuş. bak şimdi içim rahatladı.

Bizim ülkemizde dindar geçinen kesim ne yazık ki çok büyük. Bu yüzden bu kadar kadın cinayeti oluyor. Ayrıca sanki "modern görüşlü" insanlar cinayet işlemiyor gibi konuşuyorsunuz.

Allah aşkına konu dindarlık nasıl olunur, dindan adam karısını dövmeli mi, tespihle başına vurmalı mı değil! Saptırmayın.

kızlar ebiş'e yorum yapmayın,vebal altında kalmayın lütfen:34:

konu sahibine daha sevgililik zamanında erkek arkadaşının yalanlarını göstermeye çalıştık.evlenmekten vazgeçtim dediğinde ise sevinmiştim.bile bile lades dedi ama bu konuda çözemediğim bir tuhaflık var:44:

durumuna çok üzüldüm canım delili ispatı boşver bir an önce ailenin yanına dön iyi bir avukat bulup boşanma davanı aç er yada geç boşanırsın ama bu adamın yanında durma:50: zira kocan ruh hastası can güvenliğin bile tehlikede.kaç kurtar kendini canım Allah yardımcın olsun

Yapılan araştırmada karısını döven erkeklerin büyük bir çoğunluğu üni mezunu ve sözde modern olan kişiler o yüzden buna dine mâl etmeyin çünkü dini meselelere hassas yaklaşıp kendince dindar olmaya çalışan insanlara hakarete giriyorr.. dindar adam ayette "eşleriniz sizin emanetlerinizdir" ayetini unutmayıp eşine o hassasiyeti gösteren kişidir. sözde dindarlar hergün içki,kumar darp gibi saçmalıklarla hayat yaşar ama işine geldiğinde günah der buda dindarlık değildir yani ;)

mesleğin nedir? kendini geçindirebilir misin?
o manyak kocayla beraber kalacağına anne baba dırdırı çek ne var? zarar kar hesabı

ebis_01, burası senin propaganda alanın değil.
Sabit fikirli olduğun çok açık. İnsanları kafana göre yaftalamışsın. Tüm mesajların bu yönde.
İçindeki nefreti burada kusup konu sahibini gölgeleme istersen.

ebisin olduğu hangi konu dine bağlanmıyor ki..
tanıyanlar cevap vermiyoda tanımayanlar ısrarla yazıyo:31:

kızlar ebiş'e yorum yapmayın,vebal altında kalmayın lütfen:34:

konu sahibine daha sevgililik zamanında erkek arkadaşının yalanlarını göstermeye çalıştık.evlenmekten vazgeçtim dediğinde ise sevinmiştim.bile bile lades dedi ama bu konuda çözemediğim bir tuhaflık var:44:

tuhaflık şu abla bende sordum cevap alamadım..
şimdi çık git diyoruz aileme söyleyemem diyor
e boşanınca ne yapacaksın haberleri olacak diyoruz yine cevap yok..
sözde boşanmak istiyo ama delil peşinde...
yani ne yaptığını kendide bilmiyo

hangi araştırmalarmış o söyle de bilelim gidip ankaranın lüks mahallelerinde araştırma yapıp ülke genelindeymiş gibi göstermeye çalışan dinci takımının yaptıkları olması onlar? sonra üni mezunları dindar olamaz diye kuralmı var??

o yüzden bırakın savunmayı eğer erkeğin kölesi olarak görmek istiyorsanz kendinizi devam edin ama sonra buralarda ağlamayın kocam dövüyor hakaret ediyor diye.

Back
X