• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak istiyorum..boşanmış bayanlara sorularım var

daha evlilikte 1 ayım dolmadı..yemediğim hakaret küfür kalmadı..ara sıra şiddet de cabası..daha çocuk falan yokken boşanmayı kafaya koydum.size bazı sorularım olacak.

darp raporu alabilecek kadar dayak yemiyorum.boğazımı sıkıyor, saçımı çekiyor bi tekme bi tokat belki.yani her kavgada bunlardan bir tanesi oluyor daha fazla değil.gizli kamera koysam bana yaptıklarını delil olarak kullanabilir miyim?ayrıca hakaretleri küfürleri tehditlerini de kaydetmek istiyorum.aylardır her kavgada her gün beni öldürmekle tehdit ediyor.biliyorum kızlar, öldürecek.ben bu evde durmaya devam edersem gerçekten de beni öldürecek.

her gün içki içiyor.içip içip sapıtmıyor ama her gün muhakkak bir birası var.bunları nasıl belgeleyebilirim?
sabah beni işe bırakıp evlendiğimiz günden beri hergün annesine gidip saatlerce orda kalıyor.kopamadı evden.elimden yemek yemiyor sabah kahvaltı hazırlıyorum benim hazırladığımı yemeyip beni bıraktıktan sonra annesinde gidip yiyor.

bana evlenmeden önceki hayatıyla ilgili yalan söyledi.içki içmezdi yalan konuşmazdı iyi bir para aldığı işi vardı arabası vardı.hepsi yalan çıktı işsiz arabanın tozu yok ve boğazımıza kadar batık durumdayız.

bu durum yetmezmiş gibi evlilikten 1 hafta sonra altınlarımı kaçırıp kız kardeşinin doğumunu özel hastanede yaptırdı.resmen çaldı altınlarımı.

o olmadan sokağa çıkmama izin vermiyor.beni bakkala bile yollamıyor.pantolon hafif dar olsa bile giyemiyorum yazın sıcağında uzun kolluyla oturuyorum halbuki beni tanıdığında gayet normal bir giyimi olan bi insandım.sözde dindar sanıyo kendini ailesi de öyle sanıyor ve tüm çevresi halbuki yalan dolan içki kumar her halt var ama benm giyimime karışıyor neymiş kısa kollu günahmış.

şu an çalıştığım yere beni o soktu mesela ütü yapıyorum ertesi gün bitane gömleği ütüsüz kalmış onca gömleğin arasından bana inadından onu giyeceği tutuyor ütüleyemem yorgunum dediğimde madem yoruluyosun yarın arayıp çıkarttırıyım seni işten evde otur diyor.

bana kölesi köpeği gibi davranıyor.en ufak şeye sinirlendiğinde hemen üstüme yürüyor hakaretler küfürler tehditler..neye uğradığımı şaşırdım 3 haftada o kadar çok üzüldüm ki stresten kaç tane hastalık sahibi oldum kaç kere acillik oldum o halde bile beni götürmedi acile eve kapadı..yalvardım ayaklarına kapandım götürmedi hastaneye..

durumumu kimse bilmiyor utanıyorum 3 haftalık evliyim kime ne diyim ailemi üzmek istemiyorum benim namusumu bile söz konusu ediyor..geçen bana sinirlendiğinde "sen yirmi tane adamla b.k yemediysen ben de bişey bilmiyorum" dedi..hep eski sevgililerimi yüzüme vuruyor..hiçbişey yapmamama rağmen devamlı yalan söylüyomuşum onu aldatıyomuşum gibi davranıyor..her gün tecavüzlerinden bıktım..onun gerçekten hasta olduğuna inanıyorum artık..

napmam lazım aileme anlatamam.şu an gizli kamera almayı düşünüyorum.ama aklıma takılan özel hayatın gizliliği hikayesi yüzünden bu delil olarak kabul edilir mi kime gidiyim napim nolur yardım edin bana.bi akıl verin..

hem fiziksel, hem psikolojik, hem cinsel, hem ekonomik şiddet görüyorsunuz. şiddetin bütün türlerine maruz kalıyorsunuz zaten. tokat atıldığında dahi darp raporu için başvurabilirsiniz.

siz sadece 183 ü arayın, onlar size yardımcı olacaklar. avukata para vermeyeceksiniz, yeni kanunda bu durumlarda baronun ilgili birimindeki avukatlar ücretsiz ilgileniyorlar zaten. avukat arkadaşlar daha iyi açıklarlar. iki ayrı dava açılacak muhtemelen biri boşanma diğeri şiddet.

Sinirli bir insanım gerçekten kendimi zor tutuyorum. Ya kardeşim bizene senin dininde biz kabul etmişken sanane? niye laf atıyorsun, sen gerçekten dediğim dedik bir insansın asla gelişemezsin

Arkadaşlar herkesin inancı kendine. Bence konu sahibi arkadaşa hayatını kurtarması için bir şekilde destek olmalıyız Yazılan yorumlara bkayım dedim yarım saatte din tartışması dışında nerdeyse başka yorum yok. Bu forumda avukat olan bu gibi durumlarda yasal olarak ne yapılabilir vs gibi konularda fikir verebilecek hiç arkadaş yokmu? Cilt vs konuusnda doktorlar okudum ama avukat göremedim ben mi iyi bakamadım foruma acaba? Ya da bu türl durumlarda eşi avukat olan fikir danışılabilecek az da olsa soru sorabileceğimiz kimse oykmu? Bilen varsa yazarsa sevinirim en azından bu tür konularda sorun yaşayan arkadaşlara bir nebze faydamız dokunur.

bana belge sunamayınca işi espriye vurursunuz tabii sende haklısın saplanıp kalmışsın dogma fikirlere şimdi çıkması kolay olmuyor :)

Ben sana belge sunsam nolur ki.Sen Allah'ın bize yol göstersin diye indirdiği kitabı bile kafana göre evirip çeviriyorsun.Benim bu noktada sana yapacağım birşey olmaz zaten.Havale sistemini kullanıyorum:)))
Ama insanların inançlarına dil uzatmassan iyi olur.Haddini bilirsen daha fazla alçalmassın.
Sen aklını kullanamıyorsun ama ben çok şükür o yeteneğe sahibim.O yüzden seni kib'lemekle beraber takmadığımı burdan beyan ediyorum.Arkamdan atıp tutmakta serbestsin.Seninle daha fazla muhattap olmayı kendime hakaret sayıyorum.

allahın indirdiği kitap tek doğru olaydı mezhepler olmazdı insan aklı niye var o zaman birer robot olur çıkardık yani o aklı kullandığından şüpheliyim ben o yüzden klasik söylemleri geç bunlarla ancak kendini kandırırsın.

Sevgili PrezentabLkonteS, kesinlikle yorumlarını mantıklı bulduğum forumdaki aklı başında hatunların başında geliyorsun. Konunun öncesini henüz okumadım ama ne olursa olsun açıkçası bu kez seni çok katı buldum. Ne yazık ki bazılarımız hatayı yapmadan öğrenemiyor. Keşke zamanında dinleseymiş ama dinlememiş belki şimdi bile dinlemeyecek bilemem ama "yandım" diye gelene de biraz sert buldum yazdıklarını.

Ve konu sahibesi ister alırsın ister almazsın yazılanları. Herkes söylemiş söylenecekleri. Çık o evden, kefenin çıkmadan sen çık! Bırak kanıtmış cartmış curtmuş.. Yeni bir hayata başla ve kurtul o adamdan.

Teşekkür ederim ama o kadar şeye ragmen daha evde durmayı direten bir insana ah canım vah canım demek bana açıkçası pek mantıklı gelmiyor bazı insanlar vardır gerçekler suratına birileri tarafından çarpılınca kendilerine geliyorlar

Omurgalı durmalı insan hatalarının karşısında ''BU BENİM HATAM'' demeli ben adama suç bulmuyorum çünkü karakterini zaten sergilemiş
Ne bekliyordu ki bu evlilikten ? Sadakat,adamlık,vefa,sevgi,saygı..

Eski konularında anlattıgı adam için saydıgım bu sıfatlardan oldukça münezzeh bir karaktere sahip insana bile bile lades demek daha nasıl anlatabilir ki ?

Evlenmekten vazgeçtim diyen insanın bugün burada ona verilen önerileri görmemezlikten geleceğinin garantisini kim verebilir ?

Bu kadar öneriden sonra yola gelmeyen bu konu sahibesinin şuracıkta yazan 3 kelamla o evden ayrılmayı kafasına koyduguna hiç inanmıyorum ben..Her açılan konunun genel içeriğinde şu vardır ''elalem ne der ? Ailemin yüzüne nasıl bakarım ? Utanıyorum ! ''

Ölmek istiyor diyorum arkadaş için ciddi ciddi ölmek istiyor yani..Yoksa insanın tatlı canının şu dünyevi hayat üzerinde bir ederi olmaz mı ?

allahın indirdiği kitap tek doğru olaydı mezhepler olmazdı insan aklı niye var o zaman birer robot olur çıkardık yani o aklı kullandığından şüpheliyim ben o yüzden klasik söylemleri geç bunlarla ancak kendini kandırırsın.

Artık namazı bırakabilirsiniz çünkü bu sözünüzle dinden çıktınız. Eğer inanmıyorsan sesini keseceksin inanan insanlara laf edemezsin sen. Yeter be her yerde car car Allah'ın kitabına hakaret ediyorsun. İstediğini düşünebilirsin ama hakaret edemezsin. Nasıl bu forumda din konuşmak yasak ise dine hakaret de yasak. Seviyesiz biri olduğun belli ama haddini çok fena aşıyorsun.

O mezheplerin hepsinde Kuran-ı Kerim'e inanılır. Sadece yorumlama farkı vardır.

Teşekkür ederim ama o kadar şeye ragmen daha evde durmayı direten bir insana ah canım vah canım demek bana açıkçası pek mantıklı gelmiyor bazı insanlar vardır gerçekler suratına birileri tarafından çarpılınca kendilerine geliyorlar

Omurgalı durmalı insan hatalarının karşısında ''BU BENİM HATAM'' demeli ben adama suç bulmuyorum çünkü karakterini zaten sergilemiş
Ne bekliyordu ki bu evlilikten ? Sadakat,adamlık,vefa,sevgi,saygı..

Ölmek istiyor diyorum arkadaş için ciddi ciddi ölmek istiyor yani..Yoksa insanın tatlı canının şu dünyevi hayat üzerinde bir ederi olmaz mı ?

Kesinlikle söylediklerinde yerden göğe kadar haklısın. İnsanlar hatalarına sahip çıkmalı bende hep böyle düşünürüm hatada olsa benim parçamdır çünkü.. Sadece üslubunu biraz sert buldum ama amacını şimdi anlıyorum.. Ne diyelim konu sahibesinin aklı başına inşallah gelir.. Ve sevgili Elmayra sence de bu din tartışması fazla uzamadı mı???

Uyarılar yeter değil mi?

Forumda Din tartışmak yasak üstelik konunun içeriği din de değil.

Konuyu kapatalım, konu sahibi ortalık biraz sakinleşsin dilersen tekrar açarız olur mu?

Kazen ya da Mune tek tek ilgilenecektir bütün mesajlarla, emin olun.

Uyarılar yeter değil mi?

Forumda Din tartışmak yasak üstelik konunun içeriği din de değil.

Konuyu kapatalım, konu sahibi ortalık biraz sakinleşsin dilersen tekrar açarız olur mu?

Kazen ya da Mune tek tek ilgilenecektir bütün mesajlarla, emin olun.

Editör arkadaşım sizi defalarca ikaz etmiş, dini yorumların yasak olduğunu, konunun dinle alakası olmadığını, dini yorum yaparak ilk kıvılcımı başlatan üye yerine konuya, konu sahibesine odaklanmanız gerektiğini söylemiş ama bir kısmınız kulak arkası etmiş, bizi uyaracağınıza o yorumu yapana birşey söyleyin diyenler olmuş.

Hanımlar,
Yorumu kurallara aykırı olanları bildirirsiniz yönetim gerekeni yapar fakat hem bildireyim hemde üyeye yazayım içimde kalmasın diyemezsiniz, yasak.

Bazılarınız sırf bu kib'de yaparım lafta söylerim tutumu yüzünden polemikten ceza aldı.
Konuyu katletmeye hakkınız yoktu...
Konu sahibesi topiğinin tekrar açılmasını isterse lütfen bölüm editörü eLmayRa_' yla iletişime geçsin.

Back
X