- 13 Şubat 2021
- 183
- 17
- 48
- Konu Sahibi Denizyelken
-
Nerden anladinFeyk bu ya.
Şimdi ayıktım.
2buçuk dakkamı geri ver pis feyk.
Ayy feykmiymiş bende üzüle üzüle okuyorum yazık kadına diyeFeyk bu ya.
Şimdi ayıktım.
2buçuk dakkamı geri ver pis feyk.
çok konuştum,derdimi ya ben anlatamadım ya o beni anlamak istemedi.Öyle zamanlarda da hırçınlaşıp işi tartışmaya kadar ilerletiyorum.ikimizde genç değiliz ki başkası bize yardım edecekse biz birbirimizi hiç anlamıyoruz demek değilmidirYa boyle hesap kitapla ömür geçmez otur konuş önce baktın olmuyo aile buyuklerini topla konuş her yolu yapabildiğin kadar kendinide zorlmadan dene baktın olmuyo ozmn koy kapının önüne o gitsin
evlenmeden önce de tartışmalarımız çok olurdu.Arada sevgi olunca her hatayı affetmek için bahane arıyor insanEvlenmeden önce de böylemiydi. Yani bu kadar kısa sürede değişmesi değişik .
çocuğumun olmasını çok istiyordum evliliğimin ve eşimin geleceği belirsizken bende korkuyorumBence çocuk yokken ayrılın. Ön teker nereye arka teker oraya. 1,5 yılda böyle olan adam 15 yılda nasıl olur bilemiyorum
Nerden anladin
Ayy feykmiymiş bende üzüle üzüle okuyorum yazık kadına diye
kavga ettiğimizde bana git bu evden diyor.Sakinleştiğimzde bunu ona söylediğimde tartışmıyım diye öyle söylediğini söylüyor.annesi bizle yaşamıyor buaralar.Ayyy gozumun onune deliler evi gibi bir yer geldi o evin enerjisi ne kotudur simdi. Annesi kendisi falan. Pijamlarla oturuyor calismiyoryerindr olsam hemen bosar o evi guzel havalandirir esyalari yeniler sigarami yakar keyif kahvesi icerdim
yazı tipim çokmu kötü.keşke önyargılı olmasaydınızYazı tipini biraz irdeleyince.
Eminim.
Ama ispatlayamam.
10 yıl flörtün ardından evlendik.evlendiğimizde belkide aramızda ne sevgi nede aşk kalmıştı.alışkanlık oldu.yanlışı görüyorum ama doğruyu yapmak için adım atamıyorum.kaldı ki artık onun bana dokunma ihtimali beni de ürkütüyorTen tamasını geçtim adam kıfayet teması bile istemiyor.Bebek için korunma yöntemi olarak sıfır teması seçmesi de iyiymiş,çok güzel bir kafa gerçekten. Eşiniz büyük bir ruhsal problem yaşamıyorsa sizinle paravan evlilik yapmış sanırım.
Korkacak bir şey yok.Şu yazdıklarınızı hangi hakime söyleseniz boşar zaten.Ama korkularınızla olmayacak şeyi oldurmaya çalışırsanız ilerde kucağınızda küçük bir çocukla kalabilirsiniz (böyle şeylrri çok okuyoruz, yüzyılda bir ilişkiye girip çocuk sahibi olmak da olası).
Boşanmayı başarısızlık olarak görmeyin. İşe gitmekten aciz,kocalık görevlerini yerine getirmeyen bir adam eğer gözünüzde bir şansı hal ediyorsa rest çekin ve o şansı verin.Değerlendiremezse de yolunuza bakın.Bu dünyaya bir kez geliyoruz ve zaman en değerli şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?