Boşanmak istiyorum cesaret edemiyorum

böyle bir adamdan çocuk yapmayın. Çocuk masrafları için aylık çalışma takvimine maximum 3 gün ekler yatmaya devam eder. Sevişmemeye devam edin.
boşandığınızda en kötü 1.5 yıl önceki hayatınıza döneceksiniz. Cesaret edemeyecek ne var. Çok mu kötüydü hayatınız? Çocuk yok bir şey yok ve daha çok yeni. Uzadıkça zorlaşır.

fölrt ettiğiniz dönemde çalışma takvimi nasıldı?

Allah senin iyiligini versin koptum ben burda duramıyorum da kikir kikir durumdayım

boşandığımda yalnızca kocasıyla geçinememiş geçimsiz bir kadın olarak lanse edilicem.tartışmalarımızda bazen benim öfke patlamalarım nedeniyle onu itiip kaktığım hatta vurduğumda oldu.çok şükür ayrıldığımda tek başıma evin giderlerini karşılayabilirim ama ben bir eş istedim aile kurmak istedim.evlenmeden öncede bazı eksiklerini biliyordum ama ki evleniceğimiz zaman tüm sorunları çözeceğini söyledi bende inanmak istedim sanırım.

Hepimiz istiyoruz eş olalım aile olalım ama olmayınca olmuyor geçen zamaniniza yazık.herkes sizi 1.2.3sene lanse eder sonra unutur.sen o hayatı yaşarsın olan size olur.millete de bişey diyecem artık şu millet için yaşamaktan kendimize ömür kalmıyor.yapmayin lütfen çocuk olmadan zaten olmayacak kadınlığinizin en güzel zamanlarini kagit üzerinde evli yazıyor diye harcamayin

neden cesaret edemiyorsun.

Neyse ki çocuk gelmeyecek bu harika aile ortamına, adam daha çamaşırına bile dokundurtmuyor.

Belki çavuş kadınlardan hoşlanmıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…