boşanmak istiyorum dayanamıyorum.

canım bu adam sanki sevgililik döneminden hiç bir şey kalmamış seni ailesi istiyormuydu
1 sene dolmadan bu adam neden böyle oldu onu anlamadım

Gunde iki tek atsa bisey olmaz birak icsin.
Kari koca iliskiniz olmasin varsin hem 6 kere olduguna gore adam sagliksiz degil.
Ayrica arkadasi yatak odana gezmeye gelmemis kiyafet secmis bu da masum bisey.
Bosanma sakin bi yuva kolay kurulmuyor. Teallam yaaa!
günde iki tek değilki şişe dibi görmeden rahat etmiyor. aynı zamanda 1 senede 6 kere cinsellik sence normal mı ?

Türkiye'de kadınlar bu kadar ilerleyebiliyorken neden erkekler her açıdan geri kaldı?
Artık günümüz erkeğinin genel hali böyle olsa gerek, pek rahatlar.
Sık sık böyle konuları duyar olduk, bekarlık sultanlık vesselam...
Tüm bunları yapan bi adam için 'insan olarak onu seviyorum' diyen bi türk kadını pek de ilerlemiş sayılmaz.

Bizim kadınlarımız 'aman kocani elinden kaçırma, akıllı kadın kocasını elinde tutandir, kocani boşta birakma gözü dışarı kayar' öğütleriyle büyütülüyor. Hiç oğluna 'aman oğlum karını hoş tut başka adamlara gözü kaymasin' diyen bi anne duydunuz mu ? Adam aldatır, kadın 'nasıl yuvami kurtarsam' diye düşünür. Kadın aldatır, bi sokak başında kafasından vurularak öldürülür. Konu sahibi resmen köle hayatı yaşıyor ama seviyorum diyor. 'bi tek onun kocası mi böyle canım'. Yaşadığı toplum ona bunları öyle güzel benimsetmiş ki, bunca şeye rağmen hala boşansam mi acaba diye düşünüyor. E çünkü daha bunu aldatması var, şiddetin dozunun biraz daha artması lazım vs. daha dur.!! Böyle bi toplumda bi kadın nasıl gelişebilir ki ??

canım bu adam sanki sevgililik döneminden hiç bir şey kalmamış seni ailesi istiyormuydu
1 sene dolmadan bu adam neden böyle oldu onu anlamadım
ailesi beni çok seviyor hiçbir sorunum yok ailesiyle. Adam değişik çıktı. kayınvalidemle kayınpederim laf bile söylemezler bana kayınvalidem kızım yapamıyorsan ben senden tarafım kadınların ezilmesini istemem bu kendi çocugumda olsa boyledir dedi. evi terkettiğimde.

ailesi beni çok seviyor hiçbir sorunum yok ailesiyle. Adam değişik çıktı. kayınvalidemle kayınpederim laf bile söylemezler bana kayınvalidem kızım yapamıyorsan ben senden tarafım kadınların ezilmesini istemem bu kendi çocugumda olsa boyledir dedi. evi terkettiğimde.
bosn gitsin. ortad bir yuva yokki zaten

Şimdiye kadar burda hep yapıcı yorumlar yapmaya çalıştım, her konuya 'hemen boşan' yazan arkadaşların aksine bi olur yanı vardır gibisinden olumlu yaklaşmaya çalıştım ama anlattıklarını okurken senin adına üzüldüm. Ne yazıkki kocanız 'adam' olamamış. Vakit kaybetmeden ayrılın, kendinize ve geçip giden zamanınıza, ömrünüze yazık etmeyin. Ardınıza bile bakmayın.

Tüm bunları yapan bi adam için 'insan olarak onu seviyorum' diyen bi türk kadını pek de ilerlemiş sayılmaz.

Bizim kadınlarımız 'aman kocani elinden kaçırma, akıllı kadın kocasını elinde tutandir, kocani boşta birakma gözü dışarı kayar' öğütleriyle büyütülüyor. Hiç oğluna 'aman oğlum karını hoş tut başka adamlara gözü kaymasin' diyen bi anne duydunuz mu ? Adam aldatır, kadın 'nasıl yuvami kurtarsam' diye düşünür. Kadın aldatır, bi sokak başında kafasından vurularak öldürülür. Konu sahibi resmen köle hayatı yaşıyor ama seviyorum diyor. 'bi tek onun kocası mi böyle canım'. Yaşadığı toplum ona bunları öyle güzel benimsetmiş ki, bunca şeye rağmen hala boşansam mi acaba diye düşünüyor. E çünkü daha bunu aldatması var, şiddetin dozunun biraz daha artması lazım vs. daha dur.!! Böyle bi toplumda bi kadın nasıl gelişebilir ki ??
:KK9::KK9::KK9:

Önümü ilikler ayakta alkışlarım :KK9:

Dayak ve aldatma yoksa kadın neden boşanır ki, ha bunlar varsa da kesin kadının bir falsosu olmuştur mesela oral sekste iyi değildir ya da yapmıyodur adam o yüzden aldatmıstır, kadın yuvasını kurtarmalıdır,dul kalacağına evinde paşa paşa oturmalıdır

Arkadaşlar merhaba;
bana akıl verin ne olur.
mayıs 2015 te evlendik sevgili döneminden evlenene kadar çok mutluyduk ama artık ben mutlu değilim. Evlendik balayında evin tüm perdeleri 6500 tuttu diye herkesin içinde benimle kavga etti ve bu kavga balayından döndükten sonrada şiddetli şekilde devam etti (*yarı parasını benim ailem ödedi zaten). Ramazan ayında daha evleneli 1 ay olmamışken ailesinin evinde kalmak istedi ramazanı kayın validelerde geçirdim kendisi gece 2 lere kadar kahvede oturdu ben anası ve babasıyla oturdum. Arkadaşlarıyla içmeye giderdi beni yanında götürmezdi erkeklerin arasında ne işin var diye gece saat 01,30 da eve erkeklerle gelirdi ağırlamak zorunda kalırdım. Gece eve geç geldiği için biraz söylendim beni kolumdan tutup tartakladı alkollüyken. Arkadaşı yatmaya gelmişti bize bigün kendisi seçebilirmiş kıyafeti dolaptan istediğini giyebilirmiş diye Yatak odama erkek arkadaşını sokuyordu (*tabiki ben uyurken değil) ama o bile yanlış konuştum anlattım sonunda davranışlarından vazgeçti. sürekli evde telefon ve pc başında gece 03,00 04,00 lere kadar oturuyor mutfakta benimle ne sohbeti var ne ilgisi. Sigara içmekten ağzı teneke gibi kokuyor ve o şekilde yatağa giriyor bende temiz bir insanım kişisel bakımlarıma da evime de dikkat ederim artık iğreniyorum. Karı koca hayatımız hiç yok. Sürekli içiyor ne bayram ne kandil fark etmiyor onun için benim önce arkadaşlarım sonra ailem diyor bana. bunlar üzerine kasım ayında baba evine döndüm dayanamadığım için sonra tekrar pişman olmamak adına yuvamı kurtarabilirim diye kendim geri geldim konuştum deneyelim dedik ama bunlardan hiç biri düzelmedi yine bana karşı ilgisiz ocak ayından beri benimle aynı anda yatağa girmiyor bana dokunmuyor . istenmeyecek bir kadında değilim. Ben evli gibi hissetmiyorum kendimi evlendim evleneli belki 6 defa cinsel birliktelik yaşadık oda ben istediğim için oldu sürekli ben gitmektende sıkıldım . Ben eşimden soğudum aynı evde ev arkadaşı gibiyiz o kendi halinde takılıp evi otel gibi kullanıyor bende onun arkasını toplayıp tertemiz ütülü kıyafetlerini giydirip yedirip içirtiyorum evde hizmetçi gibiyim. Artık ayrılmak istiyorum eşime sevgimde aşkımda kalmadı fakat insan olarak seviyorum ve üzülmesini hiç istemiyorum bu yüzdende konuşamıyorum.
yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler.
Neden üzülsün ki?! Hiç sanmıyorum!

Sen adamla mı evlisin? anası babasıylamı evlisin? gerçekten konu fake gibi geldi bana

Ya çok alaturka olacak ama bizim kültürümüzde at, avrat, silah diye bir şey vardır. Bu her ne kadar modernize olsa da insan kendi evinde tek kadın kendi karısı olarak içki alemi yapmaz, erkek arkadaşlarını o gece evde konaklatmaz. Bu maya meselesi, sonradan olacak bir şey değil. Konu sahibi tanıyamamış kocasını evlenmeden önce.

Kadının talihi çocuğum için katlanıyorum demediğinde dönecek, artık sevmiyorum ve boşanıyorum dediğinde dönecek, dayak ve aldatma yok diye istemediği evliliği sürdürmediğinde dönecek, dayak ve aldatma olmamasının lütuf değil evliliğin temel kuralı olduğunu anladığında dönecek, ve ekonomik özgürlük, yoksa burda daha 1357327 tane daha konu açılır

Bu yorum konudan bağımsız

Ya çok alaturka olacak ama bizim kültürümüzde at, avrat, silah diye bir şey vardır. Bu her ne kadar modernize olsa da insan kendi evinde tek kadın kendi karısı olarak içki alemi yapmaz, erkek arkadaşlarını o gece evde konaklatmaz. Bu maya meselesi, sonradan olacak bir şey değil. Konu sahibi tanıyamamış kocasını evlenmeden önce.

Aynen, bu adam olmamış, bozuk, defolu,erkek erkeğe dışarda edebiyle içilir eve getirmez onları,ha eşleri de olur amenna,oldu olacak dans ettireydi bide

Aynen, bu adam olmamış, bozuk, defolu,erkek erkeğe dışarda edebiyle içilir eve getirmez onları,ha eşleri de olur amenna,oldu olacak dans ettireydi bide
Bir de her kötülüğün başı cidden alkol yani aşırı ve kontrolsuz alımıyla. Düşün kocası sızıyor arkadaşlarından biri o kafayla eşine sarkıyor. Töbe töbe kadının da yatkınlığı varsa biraz zaten... Devamı oluyor ya da olmuyor... Bunu öğrenen koca birden erkekliği tutuyor ve çekip vuruyor arkadaşını. Bak kaç vaka birden... Bir de erkek erkeğe muhabbetleri evde çok absürt. Karısı gecenin 1 inde onlara hizmet ediyor falan. Alla alla çok tuhaf. bu kocadan her şey beklenir.

insan bu kadar dönemez bence. evlenmeden önce hiç mi uyanmadınız ya?

Artık ayrılmak istiyorum eşime sevgimde aşkımda kalmadı fakat insan olarak seviyorum ve üzülmesini hiç istemiyorum bu yüzdende konuşamıyorum.
Yazık o zaman hiç bu konuları açıp ta üzme adamı
O seni hiç üzmüş mü? Sev tabi 'insan'ın hası zaten elindeki
Baba evine de gitsen kalk kendi ayağınla geri dön, 'insan' olarak sevdiğin adam özür tenezzülü göstermese bile yeter ki o üzülmesin

Yalnız rumuzda ki gibi laz kızıysan. Babanlara söylemeden hallet bu işi. Boşancam derken dul kalma sonra.. Karısının odasına erkek sokan adamı sevmezler bizim oralarda :)

canım beklemenin bir anlamı yok, aile büyüklerinle konuş daha çok yıpranmadan ayrıl
Yazık günah sana da

Back
X