boşanmak istiyorum dayanamıyorum.

Arkadaşlar merhaba;
bana akıl verin ne olur.
mayıs 2015 te evlendik sevgili döneminden evlenene kadar çok mutluyduk ama artık ben mutlu değilim. Evlendik balayında evin tüm perdeleri 6500 tuttu diye herkesin içinde benimle kavga etti ve bu kavga balayından döndükten sonrada şiddetli şekilde devam etti (*yarı parasını benim ailem ödedi zaten). Ramazan ayında daha evleneli 1 ay olmamışken ailesinin evinde kalmak istedi ramazanı kayın validelerde geçirdim kendisi gece 2 lere kadar kahvede oturdu ben anası ve babasıyla oturdum. Arkadaşlarıyla içmeye giderdi beni yanında götürmezdi erkeklerin arasında ne işin var diye gece saat 01,30 da eve erkeklerle gelirdi ağırlamak zorunda kalırdım. Gece eve geç geldiği için biraz söylendim beni kolumdan tutup tartakladı alkollüyken. Arkadaşı yatmaya gelmişti bize bigün kendisi seçebilirmiş kıyafeti dolaptan istediğini giyebilirmiş diye Yatak odama erkek arkadaşını sokuyordu (*tabiki ben uyurken değil) ama o bile yanlış konuştum anlattım sonunda davranışlarından vazgeçti. sürekli evde telefon ve pc başında gece 03,00 04,00 lere kadar oturuyor mutfakta benimle ne sohbeti var ne ilgisi. Sigara içmekten ağzı teneke gibi kokuyor ve o şekilde yatağa giriyor bende temiz bir insanım kişisel bakımlarıma da evime de dikkat ederim artık iğreniyorum. Karı koca hayatımız hiç yok. Sürekli içiyor ne bayram ne kandil fark etmiyor onun için benim önce arkadaşlarım sonra ailem diyor bana. bunlar üzerine kasım ayında baba evine döndüm dayanamadığım için sonra tekrar pişman olmamak adına yuvamı kurtarabilirim diye kendim geri geldim konuştum deneyelim dedik ama bunlardan hiç biri düzelmedi yine bana karşı ilgisiz ocak ayından beri benimle aynı anda yatağa girmiyor bana dokunmuyor . istenmeyecek bir kadında değilim. Ben evli gibi hissetmiyorum kendimi evlendim evleneli belki 6 defa cinsel birliktelik yaşadık oda ben istediğim için oldu sürekli ben gitmektende sıkıldım . Ben eşimden soğudum aynı evde ev arkadaşı gibiyiz o kendi halinde takılıp evi otel gibi kullanıyor bende onun arkasını toplayıp tertemiz ütülü kıyafetlerini giydirip yedirip içirtiyorum evde hizmetçi gibiyim. Artık ayrılmak istiyorum eşime sevgimde aşkımda kalmadı fakat insan olarak seviyorum ve üzülmesini hiç istemiyorum bu yüzdende konuşamıyorum.
yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler.
Tüm bunlar oldu ve insan olarak sevebiliyosun hala.. enteresan.. hadi döndün baba evine ne diye kendi kendine geri geliyosun.. adamın umrunda bile olmamış gitmen ya da yazdıklarından öyle anlaşılıyo ve sen hala o üzülecek zannediyosun... bu daha da enteresan... neyi bekliyosun boşan kurtul tabiki her şey anlattığın gibiyse... bu tarz evlilikleri zorlamaya pek gerek yok çünkü adam da çaba gayret bi şey yok daha gençsin daha hayırlı biri çıkar belki karşına hayatı zindan etme kendine

sürekli boşan diyenlere kızarım burda ( boşanmış biri olsam da)

ama yasadıklarınızın elle tutulur bır yanı yok

içip içip eve erkek getırmesı cok sacma

hıc mı sızden cekınmıyor boşanın yahu hiiiiiiiç hatta suanda cıkın gıdın

bu adamla hayat mı gecer

Tüm bunlar oldu ve insan olarak sevebiliyosun hala.. enteresan.. hadi döndün baba evine ne diye kendi kendine geri geliyosun.. adamın umrunda bile olmamış gitmen ya da yazdıklarından öyle anlaşılıyo ve sen hala o üzülecek zannediyosun... bu daha da enteresan... neyi bekliyosun boşan kurtul tabiki her şey anlattığın gibiyse... bu tarz evlilikleri zorlamaya pek gerek yok çünkü adam da çaba gayret bi şey yok daha gençsin daha hayırlı biri çıkar belki karşına hayatı zindan etme kendine
her dediğine katılıyorum..bence Allah biz kadınlara büyük sevme yeteniği vermiş eğer bu olmasaydı etrafta ne evli ne sevgi ne aşk kalırdı..bunlar bir adamın eline verilseydi şu kafayla zaten imtihan olmazdı yani dünya olmazdı..şunu demek istiyorum biz çok duygusalız severiz bizim ağzımızada etseler severiz.insan oldukları için bir ömür boyu sadece bir tek kez bir tek kez gözümüze aşkla baksınlar her şeyemizi veririz ..değer mi değmez mi o gösterir yüzünü..ama değmiyorsada seve seve gitmesinide bilmek gerek..gitmek gerek yıkıla yıkılada olsa boyun eğmemek yaptığı yanlışlara haksızlıklara..sevgimizde sadakamız olsun .. :(:KK61:

sizin hiç bi yuvanız olmamış.o evde hiçbir mutlu gün geçirmemişsin.adam tam bir afedersin serseri çıkmış.yazık değil mi sana ya? hadi seninle ilgilense sana çoook iyi davransa,değer verse e gitsin arkadaşlarıyla gezsin.ama bu adam evlilikte olmayacak bütün yanlış davranışları yapmış zaten.üstelik şiddete de meyilli.Allah aşkına kaç kurtul.bırak herifi ne hali varsa görsün.sinir oldum yaaa eşine.

her dediğine katılıyorum..bence Allah biz kadınlara büyük sevme yeteniği vermiş eğer bu olmasaydı etrafta ne evli ne sevgi ne aşk kalırdı..bunlar bir adamın eline verilseydi şu kafayla zaten imtihan olmazdı yani dünya olmazdı..şunu demek istiyorum biz çok duygusalız severiz bizim ağzımızada etseler severiz.insan oldukları için bir ömür boyu sadece bir tek kez bir tek kez gözümüze aşkla baksınlar her şeyemizi veririz ..değer mi değmez mi o gösterir yüzünü..ama değmiyorsada seve seve gitmesinide bilmek gerek..gitmek gerek yıkıla yıkılada olsa boyun eğmemek yaptığı yanlışlara haksızlıklara..sevgimizde sadakamız olsun .. :KK43::KK61:
Canım konularını okudum şimdi de sen neden üzülüyosun ya.. hayata devam etmek için bi erkeğe gerek yok ki... bi iş bul çalış gez dolaş yeni bi çevre edin kafa dengi kendini deşarj et sonrasında belki de istediğin gibi biri çıkar karşına... mutlu olursun.. boşanmakla en doğrusunu yapmışsın... kendini üzme yıpratma körü körüne sevilmez ki bu kadar da kıyamam sana

evlenmeden öncede içiyordu bende keyif için içerim arada ama bu b..k nu çıkarttı yani. bukadar olduğunu bilemedim . bekarken hayatı benı çok ilgilendirmiyordu ama artık evliyiz bazı şeylerin sorumluluğunu alması gerekirdi alamadı..
lutfen su bekarkenki hayati sizi ilgilendirsin aliskanliklardan vazgecilmiyor bedeli bosanma olacaksa bile..

Yanındaki nefes alan varlık ne eş, ne erkek, ne baba, ne de adam olur. Onu evcilleştirip eğitmen yıllarını alır. Değer mi peki? Değmez gerçekten. Yaşın genç, kendini hiç çürütme. Sonuna kadar da haklısın ayrılmalar. Kolay kolay "boşan" diyemeyenlerdenim ama sana da yazık be güzelim.

Hemen bugun toparlan ve kaç kurtar kendini bu nasıl bi hayat tarzı eşiniz kafadan kesinlikle hasta normal bi insan böyle bi hayat yaşayamaz hiç bekleme düzelmicek düzelmezde kaç kaç kaç kurtull sakın cocuk filanda yapıyım deme

henuz cocugunda tokken toparlan kac kurtar kendnı . yatak odasına erkek gırmesı de nedemek yahu bızım abılerımız bıle ev gezdirirken oraya girmyor bakmıyor ble gel burası da yatajk odamız dedıgımz halde. arkadas bu ya arkadas ustelık ıckı ıcen pıs bı arkds. ayyasların ne ısı var o evde . bu adamda namus kavramı yok bence. erkeklik taslıyor ama adamlıgı yok. erkek olmak kolay. kbakmayında ınsan olarak vok sevdgnızı souylemıssınız. ben onun ınsnlıgına tukurururum. bıraz kendınızı dusunun. adamlar ıckılı esınız evbde yokken kapıya bir gün gelseler arkdası dye bı acsanız gerısını dusunmek ıstmyrm. neler oluyor neler. bu kadar cok guvenlmez arkdasa. ayrıca bırde hırpalanmıssınız. rıca ederım kendınızı kole gibi kullandırmayın. aladıgım kadaryla daha gencsınız. cocuk yapmadan bırakın o adamı. cinsel jhayatınuız bıle yok. daha ne beklyorsunuz. ?

Arkadaşlar merhaba;
bana akıl verin ne olur.
mayıs 2015 te evlendik sevgili döneminden evlenene kadar çok mutluyduk ama artık ben mutlu değilim. Evlendik balayında evin tüm perdeleri 6500 tuttu diye herkesin içinde benimle kavga etti ve bu kavga balayından döndükten sonrada şiddetli şekilde devam etti (*yarı parasını benim ailem ödedi zaten). Ramazan ayında daha evleneli 1 ay olmamışken ailesinin evinde kalmak istedi ramazanı kayın validelerde geçirdim kendisi gece 2 lere kadar kahvede oturdu ben anası ve babasıyla oturdum. Arkadaşlarıyla içmeye giderdi beni yanında götürmezdi erkeklerin arasında ne işin var diye gece saat 01,30 da eve erkeklerle gelirdi ağırlamak zorunda kalırdım. Gece eve geç geldiği için biraz söylendim beni kolumdan tutup tartakladı alkollüyken. Arkadaşı yatmaya gelmişti bize bigün kendisi seçebilirmiş kıyafeti dolaptan istediğini giyebilirmiş diye Yatak odama erkek arkadaşını sokuyordu (*tabiki ben uyurken değil) ama o bile yanlış konuştum anlattım sonunda davranışlarından vazgeçti. sürekli evde telefon ve pc başında gece 03,00 04,00 lere kadar oturuyor mutfakta benimle ne sohbeti var ne ilgisi. Sigara içmekten ağzı teneke gibi kokuyor ve o şekilde yatağa giriyor bende temiz bir insanım kişisel bakımlarıma da evime de dikkat ederim artık iğreniyorum. Karı koca hayatımız hiç yok. Sürekli içiyor ne bayram ne kandil fark etmiyor onun için benim önce arkadaşlarım sonra ailem diyor bana. bunlar üzerine kasım ayında baba evine döndüm dayanamadığım için sonra tekrar pişman olmamak adına yuvamı kurtarabilirim diye kendim geri geldim konuştum deneyelim dedik ama bunlardan hiç biri düzelmedi yine bana karşı ilgisiz ocak ayından beri benimle aynı anda yatağa girmiyor bana dokunmuyor . istenmeyecek bir kadında değilim. Ben evli gibi hissetmiyorum kendimi evlendim evleneli belki 6 defa cinsel birliktelik yaşadık oda ben istediğim için oldu sürekli ben gitmektende sıkıldım . Ben eşimden soğudum aynı evde ev arkadaşı gibiyiz o kendi halinde takılıp evi otel gibi kullanıyor bende onun arkasını toplayıp tertemiz ütülü kıyafetlerini giydirip yedirip içirtiyorum evde hizmetçi gibiyim. Artık ayrılmak istiyorum eşime sevgimde aşkımda kalmadı fakat insan olarak seviyorum ve üzülmesini hiç istemiyorum bu yüzdende konuşamıyorum.
son cümlelerine kadar "boşan" diyecektim ama vazgeçtim.
madem bu kadar üzülüyorsun, kahrını çekmeye devam et.

İnsan olarak seviyorum, üzülmesini istemiyorum ne demek anlamadım.Adam zaten üzülmüyor ki,kendin gidip kendin dönmüşsün yine, adamın umurunda bile değil bu evlilik.

Kusura bakma ama sonunda arkadaşına peşkeş çekti yazarın diye çok korktum bu ne biçim adam ya adam değil bu

1 yilda 6 iliski mi? Normal evliliklerin 1-2 haftasinda 6 sayiya ulasilir yani. Adam eve gelmez, icer sarhos gelir, balayinda tartaklar, sekste yok. Ne anladim bu evlilikten?

Arkadaşlar merhaba;
bana akıl verin ne olur.
6500 tl lik perdeyi merak ettim. yarısını seninkiler bile verse gene çok... e oha denecek cinsten..
sevgiliyken adamın ağzı teneke gibi değil miydi? şimdi teneke oldu?
kocanın bunlar haricinde yaptığı ettiği, yaşama şeklinde kesinlikle onaylanacak bir tarafı yok. Hakkınızda hayırlısı...

Arkadaşlar merhaba;
bana akıl verin ne olur.
içki bütün kötülüklerin anasıdır
Üstelik haramdır. Evinize sarhoş arkadaşlarını getiriyor yatak odasına kadar sokuyor allah korusun namusunuza yan gözle bakılsa ne olacak ? Üstelik sarhoş kafa herşey olabilir kusura bakma ama bu eş karaktersiz arı namusu düşünmeyen bu kavramı bilmeyen şahsiyetsiz bir insan ailenin yanına gitmek en doğrusu içki haramdır ramazan kandil dinlemeyip içen bi insanın inancındanda süphe ederim ve böylesi insandan herşey beklenir sorun sadece içmek degil en büyük sorun eşinizin eve elin adamlarını getirmek çoook vahim ve ciddi bi durum allah yardımcınız olsun eşinizede hidayet versin

bunlar üzerine kasım ayında baba evine döndüm dayanamadığım için sonra tekrar pişman olmamak adına yuvamı kurtarabilirim diye kendim geri geldim konuştum deneyelim dedik ama bunlardan hiç biri düzelmedi yine bana karşı ilgisiz
Şu cümleler zaten özetliyor her şeyi.siz evi terk etmişsiniz adam sizi döndürmek için bile uğraşmamış ki öyle bi çabası yok.
Kendiniz gidip kendiniz dönmüşsünüz.adamın hatasını anlamasına bile müsade etmemişsiniz.devam çile çekmeye sonuçta iyi bi insanmış.ne olmuş yani bırak yılların heba olsun gençliğini bu adama temizlik yaparak geçir iyi bi adamsa madem.

Artık ayrılmak istiyorum eşime sevgimde aşkımda kalmadı fakat insan olarak seviyorum ve üzülmesini hiç istemiyorum bu yüzdende konuşamıyorum
Şu söylediğiniz sözler de çok manasız ya gerçekten.iyi bir insanın ben eşine bunları yaşatabileceğine inanmıyorum.o cinsellik sorunu bende de vardı da sizinki benimkinden on katı daha betermiş yani hayatta düzelmez söyliyim.

Back
X