boşanmak istiyorum hemen

Hakkında hayırlısı olsun ınsallah,
Gercekten cok zor dönemler geçirmişsin ama eşin hala öğrenci gibi yatmış evde.
Demek ki seni haketmiyormuş.
Barodan avukat istenebiliyor diye biliyorum eğer durumun yoksa.
En azından fikir edinirsin ve kurtulursun.
İki taraf anlaştıysa ve o gün davaya gelirse tek celsede biter.

Haklısın inan cahillik kadar kötü birşey yok.gençliğimin cahilliğimin bedelini 4 yıl ödedim.daha doğmamış olan bebeğimi düşünürekten böyle bir eşe nasıl sahip olmak istemiyorsam.inan yarın bir gün evlat sahibi olduğumda da evladım böyle bir babanın evladı olmak istemeyecektir.o yüzden aldığım karar zaman gelecek.içime burkacak.eskileri hatırlayıp efkarlanacağım üzüleceğim.ama artık yeni bir başlangıçla hayata gülümseyeceğim.her son bir başlangıç değilmi zaten hayata..ben 4 yılda kaybettiğim özgüveni artık geri kazandım.ezilmeyeceğim burdan bütün bayanlara sesleniyorum.EZDİRMEYİN KENDİNİZİ..

bu dik duruşunuz hayranlık uyandırıyor.. genelde burada boşanmak üzere olan bayanlarımızı hep kendine olan güvenini kaybetmiş şekilde buldum ben kısa bir süredir forumu takip etmeme rağmen.. kararınızın size mutluluk getirmesini dilerim..
borçları da tek başınıza ödemeyin derim yeterince fedakarlık yapmış gibi görünüyorsunuz zaten..

Slm ozel mesaj yazmıssın ama ben ozel mesaj yazamıyorum
anlasmalı bosanma hakkında soru sormussun
her ıkı tarafta bosanmak ıstıyorum derse
bosanma tek celsede bıtıyor
ama cocuk velayetı ve mal paylasımını onceden halletmek lazım
zaten mahkemede hakım sana soracak

nafaka ıstıyor musun
mal paylasımı
zaten yenı kanuna gore evlendıkten sonra alınan seylerde senın yarı yarıya hakkın var
gerıye kalıyor velayetı alınacak cocuk
cocuk kac yasında bılmıyorum
ama kucukse buyuk ıhtımal annede kalır

Back
X