Boşanmak istiyorum yavrum var ailemi ve onu üzmemek için karar veremiyorum yardım edin lütfen

Hem asgari ücret, hem çocuk var, hemde eşim çalışmamı istemiyor. Yani bu kafa bana çok ters. Eş ailesi bizimde çok muhafazakar bi aile ama kalkıp şahsi kararıma kimse karışamaz. Eşimde asla çalışma demedi çalıştığım parayada dokunmadı. Gebelik yüzünden ayrıldım kira ödemiyorum eşim asgarinin 3-4 katını kazanıyor ama yeri geliyor bize yetmiyor. Gerçi biz lüks harcamalara kaçıyoruz. Asgari ücreti ben kendim aylık alışveriş gezmeme harcıyordum çalışırken. Nasıl hem geçinemeyip hem kanaat ediyorsunuz anlamış değilim

Türkiye şartlarında asgari ücretle çalışan bir çok aile bu durumda . Malesef geçinemiyorlar çünkü aldıkları maaş kira ödeyecek kadar ben ben kira aydat asgari ücreti gecıyorum yani yazık cidden bu memleketin tek maaş gecınenlerine

Siz neden çalışmıyorsunuz ?
E adam sizi yıllardır alttan almış siz 2 kere alınca tavır yapıyorsunuz

Adam tüm yükü tek başına çekiyor hatta sanki sizin çok da gerekli olmayan ödemelerinizle bunalmış,siz de adamı nasıl boşayacağınızın hesabını mı yapıyorsunuz?

Kusura bakmayın evlilik bu değil,hele çocuk da varsa ,yazık günah

Adamın borcu var yani onla uğraşıyordur kafası. Neden ağladığınızı anlamadım ben. Galiba ilgi çekmek için ağlıyorsunuz ve eğer bunu çok yaptıysanız adamın umursamaması normal. Tartışma nedenlerini yazmamışsınız, kimin haklı olduğu belli değil ama bir az kafada çok kuruyorsunuz sanki

K
eskisi gibi bana karşı ilgili değil mesela.

hep çok yoruldum herkesi düşünüp kendimi hasta ediyorum ben artık.

Niye yoruldunuz ki? Sorunların tamamı sizden kaynaklanıyor. Her şeyi bilerek evlenmişsiniz, eşiniz sizi mutlu edip evlilikte tutmak için borç yapmış üstünü birde ağlama krizleriniz ile can sıkıyorsunuz. Herkesi düşünmeniz de kafada düşünmekten ileri gitmiyor.

K

eskisi gibi bana karşı ilgili değil mesela.
Çok normal değil mi siz getirmissimiz olayları bu raddeye ilk mesajımda da yazdığım gibi sürekli evliliğimizin ilk ayından itibaren boşanmak isteyen birisi var kavga edip sorun çıkaran adam sürekli alttan almış oda artık bıkmış ilgisi azalmış hiç kimse ömür boyu alttan almaz.

Asgari zcretli calistigini bilerek evlendin.
Para bugun olur yarin olmaz yada tersi.
Bj zaman sonra sende calisirsin bunlar olur gider.
Ama bastan kafaniza gire ayrilm nazlarina triplerine girip zamanla biktirdiniz adami galiba.

Bazi Kadinlar zannediyorki omür boyu adam naz niyaz cekecek, prenseslik oynayacak ama o iyle olmuyor iste malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…