- 25 Nisan 2018
- 114
- 34
- 13
- 53
- Konu Sahibi Prensesannesiidlr
-
Burda kiralar okadar uçuk değil aslında yani 400 -500 e bile bulabilirim şehir küçük ulaşım dar olunca maliyeti pek yok
Nedense kızım bu konuda çok olgun bana destek olur ben bile çalışırım diyor ama oğlum var bide o destek değil saçmalama diyorBoşanmak istemezse çok bela olur mu?
Birde kızınız kendini biraz toparladıktan sonra mı karar verseniz acaba ?
Daha kötü olmasın,onun fikrini sorun bir
Ama dayanamıyorsanız tabiki en kısa sürede bitirin
Kaç yaşında oğlunuzNedense kızım bu konuda çok olgun bana destek olur ben bile çalışırım diyor ama oğlum var bide o destek değil saçmalama diyor
Böyle sorunlarımız oluyordu hep ama ablam falan barıştırmaya geliyordu hep gene umursamıyor ki adam yani aldattığı kadınları anlatır bana kızıma hamileyken gelmedi doğuma görümceme söylemiş başka kadınla kacacakmis o ikna etmiş süt bebeğine süt parası vermezken ona ayrı ev açmıştı o eşyalar şuan ki evimde hatta çok komik.
ogluna sorma koca adam olmus kendi sacmalamasin asil bakin bu hayat degil cocuklarinizda artik emzikli bebe degil kendinize yeni bir hayat kurun ve artil mutlu olun kocaniz olacak herifte buyuk s...rsizmis24 yaşında oğlum. Ona açmıştım konuyu tamam dese yapacaktım ama saçmalama ne boşanmadı olur öyle şeyler deyince yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?