boşanmak istiyorum insanın sevdiği adamdan bunu duyması ne çok acı veriyormuş başta sadece beni denemek için söylediğini sandım gözünün icerisine baktım seni seviyorum ama seninle çok mutsuzum düzeliceğimizide düşünmüyorum dedi keşke ölseydim dedim şu cümleyi duyucağıma ne çok acı birşeymiş bu 10 yıldır beraber olduğun adam tüm cocukluğun gencliğin her anını her saniyeni onunla paylaştığın adam uyuduğu saati yediği yemeği hesapladığın yıllarca kafanı yastığa her koyduğunda ona sarılır gibi yorgana sarılıp evlenebilmek için dua ettiğin adam şimdi tamda herşeyi başarmışken senden boşanmak istiyorum dedi o onu dediya evden cenaze cıktı sanki içime düşen ateşi benden başkası hisetseydi dayanabilirmiydi acaba insanın gercekten derdinden içi acıyormuş ya hakikaten cok sevince kederinde hasta bile olurmuşsun bu nasıl bir acı tarifi bende yok bu nasıl bir caresizlik gözünün içine baktığında mutlu olan ben o gözlerin içinde diri diri mezara girdim ben herşeye razıydım mutsuzda olmaya bizim sevgimiz herşeyin üstesinden gelirdi yere düşen sacımı atmaya kıyamayıp pecedede saklayan adam feryat figan ağlamalarıma kullağını tıkadı nasıl gecicek bu acı şimdi nasıl biticek