• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOŞANMAK İSTİYORUM

Demekki benim durumumda olsaniz kendinizi oldururdunuz. 10 yildir tanidigim esim yemegini suyunu utusunu temizligini uykusunu ilacina kadar dusundugum adam beni buyuk bir hastaligimda tek basima birakti. 1 ay oldu. Buyuk bir hastalik bir organim alindi. Direkten dondum. Gencim guzelim.Allah bir sans daha verdi bana. Ameliyat iyi gecti. Ailem bebek gibi bakiyor. Esimi canimdan cok seviyorum.ama 1 ayim var dikislerim alinacak ayaga kalkacagim ve ilk isim esimi birakacagim. Hazirliklara basladim bile.agla bol bol elbet guleceksin. Ben fiziksel acilar cekerken birde kalp agrisi cektiren o adama goz yasi dokmem daha. Benim gururum onurum var. Elbet ayaga kalkacagim buraya zamani gelince adamin hasini buldum evlendim bebegim oldu bile yazazacagim....
Hastanede yanınızda olmadı mı ? Şu an arayıp sormuyor mu ? Aslında ayrı bir konu açıp olayı anlatsanız bir sürü kişi destek olur bu dönemde, hem size de moral olur.

Hastanede yanınızda olmadı mı ? Şu an arayıp sormuyor mu ? Aslında ayrı bir konu açıp olayı anlatsanız bir sürü kişi destek olur bu dönemde, hem size de moral olur.
Soyleki ameliyatimda vardi hastalik ogrenme asamam falan hepsinde vardi ama adam ailemi kultur farkindan dolayi sevmedii icin siz daha iyi bakarsiniz ben maddi manevi destek olacagim onu cok seviyorim dedi. Mesela maddi ne ihtiyacm olsa yanimda olur ameliyat oncesi ameliyat sirasi hep vardi. Ameliyat bitti o gece aksama kadar durdu. Ben kendim ozellikle git dedim hani annem daha iyi bakar diye. 10 gun hastanede kaldim hergun geldi ama daha asla kalayim falan demedi ugradi yemek yedi gitti aksamlari gelmedi. Eve gectik annemlere. Geliyodu 1 saat kaliyodu gidiyodu hergun arkaaslariyla gezmelere gidiyodu alisverislere gidiyodu ama geceleri asla kalmiyodu. Yani acikcasi destegini asla gormedim.esim o benim eve cikmisim basimda duemasi lazim. Bir cicek dahi almadi bir pijama bana diyoki soylemeniz lazimdi alirdim. Ulan bizmi diyecegiz. Ailemde anladi yani bu seni gotursede evde bakmaz dedi biz asla snei gonderemeyiz dedi. Ki ailemin tek evladiyim adam daha verirmi emanet edermi buna.

Birde neden konu acamiyorum tanidik cok fazla var sitede. Suanlik sadece bosanma kararimi o beyefendi ve ailem biliyor es dost henuz haberdar degil.dikislerim alinsin bir ayaga kalkayim herkes ogremecek. Ama suan aha yataktayim dusunun

Öff ne cok demogoji. Adamada boyle surekli ajitasyon yapiyorsaniz ici sismistir.

Ayrıca evden cenaze cikmis gibinin ne demek olduğunu anca evden cenaze cikinca anlarsiniz. Gerisi bos beles.
Ölümle ayrılmanın bu durumda hiçbir farkı yok. O kadın o adamı bir daha görmeyecek, işitmeyecek. Artık başka dünyalarda yaşayacaklar.

Birde neden konu acamiyorum tanidik cok fazla var sitede. Suanlik sadece bosanma kararimi o beyefendi ve ailem biliyor es dost henuz haberdar degil.dikislerim alinsin bir ayaga kalkayim herkes ogremecek. Ama suan aha yataktayim dusunun
İnşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşur ve ilerde değerinizi bilen biri ile çok mutlu olursunuz.

İnşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşur ve ilerde değerinizi bilen biri ile çok mutlu olursunuz.
Ben konu acip ibreti aleme anlatirdim onun yaptifi vefasizligi ama yine insanlardan ben onun adina utaniyorum.boyle bir adam genckigimde kiymet bilmediyse yasliligimi asla cekemez. Bu o kadar bariz ortadaki. Cok seviyorum ama bun affi yok. Bu adam asker bes yil sonra doguya gitsem yada aileme birsey olsa demekki ben ortada kalacagiim.evlilik boyle birsey degil. Ona yaziklar olsun dusmez kalkmaz bir Allah. Doktorum bile dediki daha cok gencsin bu hastalik nasil seni vurdu hepsi halime acidi. Ama ameliyat bitti doktor nasil sevincli.cok iyi gecti ameliyatin dedi adamin yuzundeki sevinci gorseniz. Ama esim bir gun sonra beni evde aglatti neymis onunda gezmeye hakki varmis. Gez ulan bu satten sonra seni bosuyorum dedim.bekle ayaga kalkayim senden bie cop istemiyorum yallah dedim

Yaşın çok genç sanırım.Sevebilirsin,boşanmak zor olabilir ama abartmışsın biraz.Evinden cenaze çıksaydı böyle bir benzetme yapmazdın,Kul köle olmayın şu erkeklere,ya da hak edenleri sevin

Ben konu acip ibreti aleme anlatirdim onun yaptifi vefasizligi ama yine insanlardan ben onun adina utaniyorum.boyle bir adam genckigimde kiymet bilmediyse yasliligimi asla cekemez. Bu o kadar bariz ortadaki. Cok seviyorum ama bun affi yok. Bu adam asker bes yil sonra doguya gitsem yada aileme birsey olsa demekki ben ortada kalacagiim.evlilik boyle birsey degil. Ona yaziklar olsun dusmez kalkmaz bir Allah. Doktorum bile dediki daha cok gencsin bu hastalik nasil seni vurdu hepsi halime acidi. Ama ameliyat bitti doktor nasil sevincli.cok iyi gecti ameliyatin dedi adamin yuzundeki sevinci gorseniz. Ama esim bir gun sonra beni evde aglatti neymis onunda gezmeye hakki varmis. Gez ulan bu satten sonra seni bosuyorum dedim.bekle ayaga kalkayim senden bie cop istemiyorum yallah dedim
Benim konuma yorum yapar mısınız:KK43:

Benim konuma yorum yapar mısınız:KK43:
Yaptim ya...agla aglayabildigin kadar...icini bosalt yasını tut. Sonra guclu olmaya bak. Evden cenaze cikkmis gibi demeyin bir cenaze gercekten cikar ozman dersiniz eyvah eyvahh. Ben elegin cemberinden gectim hanimefendi. Ben ailemin sulalemin kizgincicek cok akilli kizdir hanimefendidir guzeldir beceriklidir evlenirse en iyisini bukacak dedigi kiz oldum hep. Ailemin gozbebehiydim. Yakisikligina aldandim meslegine aldandim maasina aldandim evlendim. Merhametine hic bakmadim. Suan kendime cok kiziyorumm ama bunun icinde hayatimi feda edemem.suan bosanmak isteyen benim cunku bana yanlis yapti affetmem. Beni yanliz birakti. Simdi pesimde pervane. Tutustu bosayacagim diye. Sizde kalkin ayaga silkenin madem bosanacagiz gervektem istyorsun pisman olma diyeceksin. Bir yuva kolay kurulmuyo yikma diyeceksin. Baktin anlamiyo ne yapacaksin zorlami tutacaksin. Seni seviyorum ama olmuyo demek ne demek. Niye olmuyo sorun ne peki. Dahada gucsuz durma hasta olursun bak yapma jnsan o yataga dusunce anliyor. Yapma kendine bunu

Yaptim ya...agla aglayabildigin kadar...icini bosalt yasını tut. Sonra guclu olmaya bak. Evden cenaze cikkmis gibi demeyin bir cenaze gercekten cikar ozman dersiniz eyvah eyvahh. Ben elegin cemberinden gectim hanimefendi. Ben ailemin sulalemin kizgincicek cok akilli kizdir hanimefendidir guzeldir beceriklidir evlenirse en iyisini bukacak dedigi kiz oldum hep. Ailemin gozbebehiydim. Yakisikligina aldandim meslegine aldandim maasina aldandim evlendim. Merhametine hic bakmadim. Suan kendime cok kiziyorumm ama bunun icinde hayatimi feda edemem.suan bosanmak isteyen benim cunku bana yanlis yapti affetmem. Beni yanliz birakti. Simdi pesimde pervane. Tutustu bosayacagim diye. Sizde kalkin ayaga silkenin madem bosanacagiz gervektem istyorsun pisman olma diyeceksin. Bir yuva kolay kurulmuyo yikma diyeceksin. Baktin anlamiyo ne yapacaksin zorlami tutacaksin. Seni seviyorum ama olmuyo demek ne demek. Niye olmuyo sorun ne peki. Dahada gucsuz durma hasta olursun bak yapma jnsan o yataga dusunce anliyor. Yapma kendine bunu
Yanlış anladınız benim konum başka, konu sahibi ben değilim

Yanlış anladınız benim konum başka, konu sahibi ben değilim
Ya kusura bakmayin ben siteyi hep karistiriyorum girdim baktm yorum yaptiginiz icin siz sandim ne olur ozurdilerim ben sizin konunuzu nasil bulacagim. Bide kizlar ben cok hizli yaziuorum diye hep yanlis yaziyirum insallah dilimden anliyodunuzdur

ne bu şimdi? evden cenaze çıkmış gibi demişsin de ? sanırım cenaze çıkan evi hiç görmemişsin.

birini dünyanın merkezine oturtursan ilk sarsıntıda böyle yıkılırsın.
şu satırları okurken bana baygınlık geldi inşallah onun karşısında da böyle alçaltmamışsındır kendini.

insanoğluna bu kadar bağlanmayı nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum.

aşk, sadakat, sevgi, alışkanlık..
siz bunları yasamadiysaniz anlamamiz normal..cokta şaapmayin..

Amma abartmisdin, ölume benzetmissin diyenler olmus. Oysa ayrilik ölume benzer, sarkisi bile var. Sevenin sevdigini bir daha gorememesi... olumden ne farki var ki?
Konu sahibi o ayrilmak istedigini soylediginde karsisinda aglamasaydin keske. Madem bosanmak istiyorsun, hay hay deseydin. O zanan bir durup dusunurdu.
Ikinci soylenek istedigimde gonlu sende olmayani aglayarak yaninda tutamazsin. Eger bosanma karari verdi ise sevgisi bitmistir. Sevgisi olsa idi bosanalim demezdi, terapiye gidelim evliligimizi kurtaralum der, caba gosterirdi.
Su an kendini cok kotu hissetsen de bil ki gececek. Sana su an o gunler uzak gorunuyor biliyorum ama gececek inan.

Hoff bu ne yhaaaa abarttın diyen odunsuları takmayın. Herkesin aşkı yaşama biçimi farklıdır.

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Peki boşanacağım Deyince ne dedi

Back
X