• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOŞANMAK İSTİYORUM

Konu sahibi niye cevap yazmıyorsunuz? Konunuzda yere düşen saçınızı peçetede saklaması dışında bir şey garip gelmedi bana. Eski Türk filmi çekiyor sanırım bu şahıs. Bazı Erkekler bugün öldüm bittim der. Yarın başka birine ölür biter. Sonra bir başkasına. Sizinki de öyle çıkmış. Karaktersiz adam işte.

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Peki boşanacağım Deyince ne dedi
Ben sana bakarim simdi ailem bakiyor diye bakmadim cik evine gel bakarim ben diyor.bosanmak yok diyo. Ya yiru git dedim sen ne diyosun be. O kadar agrilairm oldu hastane inledi genci yaslisi o hemsireler benle agladi dedim ben kucuk bir ameliyat gcirmedim dedim.bir organm alindi. En agir ilackar verildi gunlerce serumlarla beslediler. Sen avmlerde gezdin dedim. Bana bakacakmis sen kimk kandiriyosun dedim o fiziksel agrilar acilar bak bitti sayilir ama kalp agrisi zor. Kinim nefretim daha agir basiyor bu ihanetin alasi yani

Ben sana bakarim simdi ailem bakiyor diye bakmadim cik evine gel bakarim ben diyor.bosanmak yok diyo. Ya yiru git dedim sen ne diyosun be. O kadar agrilairm oldu hastane inledi genci yaslisi o hemsireler benle agladi dedim ben kucuk bir ameliyat gcirmedim dedim.bir organm alindi. En agir ilackar verildi gunlerce serumlarla beslediler. Sen avmlerde gezdin dedim. Bana bakacakmis sen kimk kandiriyosun dedim o fiziksel agrilar acilar bak bitti sayilir ama kalp agrisi zor. Kinim nefretim daha agir basiyor bu ihanetin alasi yani
Ama aşırı haklısınız. Ben de olsam ben de kızarım. Bir insan en çok Hastalık ve ölümde en sevdiklerini isityor yanına. Beyefendi boşanınca iyice gezsin avm leri. 😪 ve eminim kendisi hasta olsa size baktırmak için kırk takla atardı. Erkekler genelde hastalanınca vasiyet yazıyor. Babam ve eski eşim öyleydi. Zannedersin beş dakikaya ruhlarını teslim edecekler. İnşallah güzel ve iyi bir hayat kurarsınız. Kendimi sizin yerinize koyuyorum da çok ağır bir şey yaptığı yaaa

Ama aşırı haklısınız. Ben de olsam ben de kızarım. Bir insan en çok Hastalık ve ölümde en sevdiklerini isityor yanına. Beyefendi boşanınca iyice gezsin avm leri. 😪 ve eminim kendisi hasta olsa size baktırmak için kırk takla atardı. Erkekler genelde hastalanınca vasiyet yazıyor. Babam ve eski eşim öyleydi. Zannedersin beş dakikaya ruhlarını teslim edecekler. İnşallah güzel ve iyi bir hayat kurarsınız. Kendimi sizin yerinize koyuyorum da çok ağır bir şey yaptığı yaaa
Affedemiyorum iste affedilecek gibi degil. Ailesine anlatiyorum telefonda uzaktalar. Esek gini anira anira guluyolar hahahha bak bizim esek sipasina bilmiyorki boyle seyleri pek bilmez aman aman baska sorun yok dimi diyorlar. Yani bu onlaa gore sorun degil. Ayni seyi ben yapsam adimi nelere cikarirlar. Kaldiki esimin astimi var sabahlara kadar nefes akislarini kontrol etmisligim var. Evimde bir gram toz bulamasisniz astimi var diye. Her daim mis gibidir. Kendim hep bakimliyim. Bana cok yanlis yapti cok agir hazmedemiyorum

Affedemiyorum iste affedilecek gibi degil. Ailesine anlatiyorum telefonda uzaktalar. Esek gini anira anira guluyolar hahahha bak bizim esek sipasina bilmiyorki boyle seyleri pek bilmez aman aman baska sorun yok dimi diyorlar. Yani bu onlaa gore sorun degil. Ayni seyi ben yapsam adimi nelere cikarirlar. Kaldiki esimin astimi var sabahlara kadar nefes akislarini kontrol etmisligim var. Evimde bir gram toz bulamasisniz astimi var diye. Her daim mis gibidir. Kendim hep bakimliyim. Bana cok yanlis yapti cok agir hazmedemiyorum
E belli sizin herifin niye böyle olduğu. Mayası bozukmuş baştan. Ölümden dönmüşsünüz, kendi oğullarının başına gelse siz onun yaptığını yapsanız bıçakla gelirlerdi üstünüze. Mide bulandırıcı bir aile.

E belli sizin herifin niye böyle olduğu. Mayası bozukmuş baştan. Ölümden dönmüşsünüz, kendi oğullarının başına gelse siz onun yaptığını yapsanız bıçakla gelirlerdi üstünüze. Mide bulandırıcı bir aile.
Iste insanda sans olacak. Bir konu acayim diyorum sirf evlenecek kizlas evlenemeyip uzulenlere ders olsun diyorum bunlar lanet taniyan biri olir cikarlar rezil ederler insani. Aileme yazik

Iste insanda sans olacak. Bir konu acayim diyorum sirf evlenecek kizlas evlenemeyip uzulenlere ders olsun diyorum bunlar lanet taniyan biri olir cikarlar rezil ederler insani. Aileme yazik
Karısını bu gününde yüzüstü bırakan herif rezil olmayacak, siz mi olacaksınız? Yapmayın. Korkup da şunlara bu deli cahil cesaretini vermeyin ya. Hayır, bu cesaret ile geziyorlar meydanda, asabımız bozuluyor.

Şu erkeklerin aşık olmalarına hiç bir zaman güvenmedim bence karekter ve vicdan belirleyici kötü günlerde o evliliğin devam etmesi veya yıkılması

Bence empati kurabilmek çok güzel bir özellik.Buradaki bazı hanımların da öğrenmesi gereken bir şey..çünkü bu yaşa gelmiş hala bunu öğrenememiş,insanların acısını küçümseyen ya da laf sokan hanımlar var burada.Konu sahibi ne hissediyorsa onu anlatmış siz kimsiniz de size kendisini acındırmakla uğraşacak.Konuyu okuduğumda eşimin gözlerime bakarak benden vazgeçtiğini söylediğini düşündüm ve bir an içim acıdı.He acıyı belki canazeyle ilişkilendirecek kadar yaşamazdım ama bu konu sahibinin hissettikleri..Demek ki o daha derin bir bağ kurmuş.Gerçi ben anlatsam ne?Koskoca insanlara bu saatten sonra bunu anlatsan ne değişir.Neyse..Canım her acı geçer,insanlar ne kayıplar yaşıyor da alışıyor..Sen de alışırsın.Acını yaşa ağla...Ama geçecek merak etme.Anladığım kadarıyla eşin mutsuz.Eşin mutsuzken sen de mutlu olamazsın.O yüzden hayırlısını dile.Yarın birgün bir başkasıyla duymaya bile hazırla kendini.Acını yaşa,yaşa ama dik dur kimseye kendini ezdirme.Ağlamışsın okey.Ama bence artık karşısında ağlama inan faydası olmaz.

Kalp acısı ölüm acısına eş benzermiş
Eşinin ayrılmak istemesi kolay değil bunu kabullenmek birden terk edip gitmesi ,
Kim olsa depresyona girer bence çünkü size en yakın o , en güvendiğiniz , sevdiğiniz insan o, tabi yıkımı büyük olur

Karısını bu gününde yüzüstü bırakan herif rezil olmayacak, siz mi olacaksınız? Yapmayın. Korkup da şunlara bu deli cahil cesaretini vermeyin ya. Hayır, bu cesaret ile geziyorlar meydanda, asabımız bozuluyor.
Oooo disarsn baksan kalibina evlenmek icin can atanlar cok. Aile yapilarida cok sorunlu. Hergun kendi aralarinda kavgalar ediliyorlar davaliklar. Benim evimde defalarca kavgalar cikardialr kendi aralarinda ben bunlarin stresine dayanamadim en son ailem evime geldi sehir disindatdik ozman. Sitedeki komsularim annemle babami yakalamis disarda demislerki bak sizin kiziniz hastalandiysa bunlar yuzunden oldu surekli sizin evde kavga vardi kizcagiz icine ata ata sizdende uzakti boyle oldu alin gidin kizinizi yazik demisler😔

Kesinlikle oyle. Nice ailesi olmayan kadinlar va ya onlar yerinde olsaydim.ailem vardida sukur bebek gibi bakiyolar.ben sunu bilirim sunu anlarim adamda sadece merhamet olacak para pul bos. Cok tesekkur ederm desteginz icin
Allah yardimciniz olsun mutluluklar sizinle olsun

Hay ağzınıza sağlık. Resmen armut dibine düşmüş 🙄 Zor günde yanımizda olmayanı güzel günde ne yapalım

Aşk sadakat sevgiden anlayışınız eziklik mi?

kuzum siz ne yaşadınız da böyle bu denli insani duygular karşısında tırnak gösteriyorsunuz?
kadın yaşadığına mı üzülsün karşılaştığı tepkilere mi?
hayır ne anlattı da hemen eziklik yaftasını yapistirdiniz?
kimseye bu kadar bağımlı olmayalim eyvallah, hayatimizi bi erkege ipotek etmeyelim bittabi lakin hemcinsiniz karsinizdaki cinayet islemis keyfi terk eden bi erkek değil ustelik tanimadiginiz bi hemcinsiniz..sorunun ne olduğunu dahi anlatamadı belkide sizlerin şu tutumu yüzünden..
hee siz uslubunuzda hala hiç bir sorun görmüyorsanız zannimca nickiniz ile bağlantılı gerçekten cinnetlik yasanmisliklariniz var ama bu demek değil ki herkeste de aynı sorunlar var..
canım yanıyor diyen bir insana destek olunur diye biliyorum ben eline bıçak alıp acıya tuz basmak ne bir kadına ne bir insana yarasir..
günümüzde 1 senelik evlilikler bir anda biterken konu sahibi 10 senelik yasanmisliktan bahsediyor, emeğinden..
az biraz empati kurmak bu kadar zor olmamalı..

Canım anliyorum seni seviyosun üzülüyorsun ama lütfen güçlü ol .ben bana bunu söyleyenin karşısında ağlamak yerine aha kapı oda sapı sktr ol git derim..aşkımdan ölsemde gururum herzaman önde gelir .herkez aynı değil biliyorum ama önce kendini sev eğer sen kendini seversen herkez seni sever
Keşke orda ağlamak yerine senin içine düşürdüğü ateşi sende onun içine dusurdeydinde adam neye uğradığını şaşırsaydi .o an duygu patlaması yasadin yapmadın su saaten sonra güçlü ol ve isteyen istediği an defolup gidebilir de .seni istemeyeni sen hiç isteme.onceligin kendin olsun

Back
X