• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOŞANMAK İSTİYORUM

çok seversen kaybedersin üzülüyosun ağlıyosun ama unutma allah bunu sana yaşatıyosa bi sebebi wardır

Insallah. Birde esime gidip sorsaniz birakirsam intihar ederm sana asiigm sensiz olmaz diyen adam
Ben ona 10 yil verdm bosa vermisim hastalikta saglikta diye imza atarken meger sadece saglik icin atmis. Allah buyuk elbet ayaga kalkacagim
Kaç yolluk evlisin ?
Eşinin boşanma kararından haberi var mu?
Senin yanında olmazken sebep olarak ne söylüyor ?

Kaç yolluk evlisin ?
Eşinin boşanma kararından haberi var mu?
Senin yanında olmazken sebep olarak ne söylüyor ?
Tabiki var haberi ameliyattan sonra sabtettim hareketleri devan edecekmi diye sabrimi cok zorladi devam etti 7. gun bu karari aldim. 10 yildir tanisiyoruz 4 yillik evkiyim

kuzum siz ne yaşadınız da böyle bu denli insani duygular karşısında tırnak gösteriyorsunuz?
kadın yaşadığına mı üzülsün karşılaştığı tepkilere mi?
hayır ne anlattı da hemen eziklik yaftasını yapistirdiniz?
kimseye bu kadar bağımlı olmayalim eyvallah, hayatimizi bi erkege ipotek etmeyelim bittabi lakin hemcinsiniz karsinizdaki cinayet islemis keyfi terk eden bi erkek değil ustelik tanimadiginiz bi hemcinsiniz..sorunun ne olduğunu dahi anlatamadı belkide sizlerin şu tutumu yüzünden..
hee siz uslubunuzda hala hiç bir sorun görmüyorsanız zannimca nickiniz ile bağlantılı gerçekten cinnetlik yasanmisliklariniz var ama bu demek değil ki herkeste de aynı sorunlar var..
canım yanıyor diyen bir insana destek olunur diye biliyorum ben eline bıçak alıp acıya tuz basmak ne bir kadına ne bir insana yarasir..
günümüzde 1 senelik evlilikler bir anda biterken konu sahibi 10 senelik yasanmisliktan bahsediyor, emeğinden..
az biraz empati kurmak bu kadar zor olmamalı..
gözünün icerisine baktım seni seviyorum ama seninle çok mutsuzum düzeliceğimizide düşünmüyorum dedi
diğer yazdığını ekleyemedim ama bağıra çağıra ağladım hiç bir şey yapmadı gibi bir cümle de kurmuş.
cinayet mi işlemesi lazımdı bu tepkileri göstermek için ?

Öff ne cok demogoji. Adamada boyle surekli ajitasyon yapiyorsaniz ici sismistir.

Ayrıca evden cenaze cikmis gibinin ne demek olduğunu anca evden cenaze cikinca anlarsiniz. Gerisi bos beles.
Herkesin acı eşiği farklıdır. Herkes aynı duyguyu benzer şiddetlerle hissetmez. Biri için sinek ısırığı gibi hissedilen bir olay bir başkası için evden cenaze cıkmış gibi hissettirebilir. Bu kişisel bir durumdur.
Yorumunuz hiç iyi niyetli değil maalesef.. kimse size zorla yorum yaptırmıyor. Keşke yorum yaparken karşı tarafın his ve düşüncelerine göre yapsak yorumlarımızı..

Herkesin acı eşiği farklıdır. Herkes aynı duyguyu benzer şiddetlerle hissetmez. Biri için sinek ısırığı gibi hissedilen bir olay bir başkası için evden cenaze cıkmış gibi hissettirebilir. Bu kişisel bir durumdur.
Yorumunuz hiç iyi niyetli değil maalesef.. kimse size zorla yorum yaptırmıyor. Keşke yorum yaparken karşı tarafın his ve düşüncelerine göre yapsak yorumlarımızı..
Ben zaten iyi niyetli bi insan degilim panpa bosver.

Ben konu acip ibreti aleme anlatirdim onun yaptifi vefasizligi ama yine insanlardan ben onun adina utaniyorum.boyle bir adam genckigimde kiymet bilmediyse yasliligimi asla cekemez. Bu o kadar bariz ortadaki. Cok seviyorum ama bun affi yok. Bu adam asker bes yil sonra doguya gitsem yada aileme birsey olsa demekki ben ortada kalacagiim.evlilik boyle birsey degil. Ona yaziklar olsun dusmez kalkmaz bir Allah. Doktorum bile dediki daha cok gencsin bu hastalik nasil seni vurdu hepsi halime acidi. Ama ameliyat bitti doktor nasil sevincli.cok iyi gecti ameliyatin dedi adamin yuzundeki sevinci gorseniz. Ama esim bir gun sonra beni evde aglatti neymis onunda gezmeye hakki varmis. Gez ulan bu satten sonra seni bosuyorum dedim.bekle ayaga kalkayim senden bie cop istemiyorum yallah dedim
Artık gezsin hıyar turşusu 😡

Ya hu “Evden cenaze çıktı sanki” demiş. O bir tabirdir. O kadar üzüldüm demek istemiş. Duyar tayfa yine klavye başında :D

Demekki benim durumumda olsaniz kendinizi oldururdunuz. 10 yildir tanidigim esim yemegini suyunu utusunu temizligini uykusunu ilacina kadar dusundugum adam beni buyuk bir hastaligimda tek basima birakti. 1 ay oldu. Buyuk bir hastalik bir organim alindi. Direkten dondum. Gencim guzelim.Allah bir sans daha verdi bana. Ameliyat iyi gecti. Ailem bebek gibi bakiyor. Esimi canimdan cok seviyorum.ama 1 ayim var dikislerim alinacak ayaga kalkacagim ve ilk isim esimi birakacagim. Hazirliklara basladim bile.agla bol bol elbet guleceksin. Ben fiziksel acilar cekerken birde kalp agrisi cektiren o adama goz yasi dokmem daha. Benim gururum onurum var. Elbet ayaga kalkacagim buraya zamani gelince adamin hasini buldum evlendim bebegim oldu bile yazazacagim....
Size dua edeceğim 😊 çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşaAllah en güzel haberleri bekliyoruz sizden

Birde neden konu acamiyorum tanidik cok fazla var sitede. Suanlik sadece bosanma kararimi o beyefendi ve ailem biliyor es dost henuz haberdar degil.dikislerim alinsin bir ayaga kalkayim herkes ogremecek. Ama suan aha yataktayim dusunun
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun:dua:
Yalnız sizlerden bir ricam var, konu içinde başka bir üyeye ait konu olunca üyeler topikte hanginize cevap yazacağını bilemiyor, konu kimindi içeriği ne'ydi karışıyor ve konu dışına çıkılıyor, bu sebeple lütfen konu dışına çıkmayın, konu açarsanız daha iyi olur, ki kullanıcı adıyla kimse sizi tanımaz zira boşanma içerikli çok konu var, sizler özel bilgiler vermediğiniz müddetçe kim kimdir bilinmesi mümkün değil.

Umarım içinizin acısı bir an önce geçer, gerçekten zor bir durum, sabır isteyen bir süreç.

Fakat anlatımınız çok dramatize. Her konuda mı bu şekilde tepkiler verirsiniz, yoksa bu duruma özgü bir şey mi bu ? Çünkü her konuda aşırı dramatik tepkileriniz varsa, bu karşıdaki insanı yormuş olabilir. Sizi sevdiğini ama mutsuz olduğunu söylemiş. Neden mutsuzsun diye sordunuz mu mesela ? Tabi karşıdaki karakteri de bilmiyoruz, sonuçta seviyorum diye diye aldatan insanlar da var. Ben eşinizin dürüst biri olduğunu farzederek konuşuyorum şu an.

Eğer başka bir durum olmadığına eminseniz, eşinizi karşınıza alıp konuşabilirsiniz. Terapi de bir seçenek. Sonuç her ne olursa olsun dilerim çok mutlu olursunuz ❤

Ben adamın boşanmayı isteme nedenine inanmadımmmmmmmm! İnanmadım!

Back
X