- 13 Temmuz 2025
- 15
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi seyidonbasigelin
Merhaba, 3 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var eşimle severek evlendik ama kültür çakışmamız var ailelerimiz farklı kültürden. Eşimin borçları çok bu yüzden kumar oynuyor daha da batıyor (iddaa oynuyor). Geçim derdi yetmiyormuş gibi birde kayınvalidem aşırı derecede her şeye karışıyor günde 3-4 kez telefonda konuşuyorlar her gün ne yemek yiceksiniz nerden geldiniz nere gittiniz diye oğluna soruyor uzun uzun konuşuyorlar kısada değil. Annesi birgün aramayınca trip yapıyor. İlk evlendiğimiz zamanlarda kadın dolabım dağınık diye bütün dolabı döktü tekrar yerleştirdi. Ben birgün kayınvalidemgilde banyoya girdim zorla kapıyı açtı sırtını lifliyecem diye. Sürekli laf sokar yaptığım her şeye karışır lohusayken evde kavga çıkardı herkesin arkasından konuşur sürekli oğlu bunu gezdirsin ister biz tek bir yere gidince kıskanır vs vs eşime bu olanları söyleyince hiç tepki vermiyor kendi aranızda halledin beni karıştırmayın diyor. Zamanında eşime almak istediği kız varmış onu bile söylüyor eşim hiç bişey demiyor geçen en son benim anne tarafımın yazlığı var ona gidelim dedik kayınvalidemi telefonla aradım öylesine başladı sizin borçlarınız var ne tatili elin evinde ne işiniz var hamallık yapmaya gidiyosun dedi oğluna elin evi dediği benim küçüklüğümden beri gittiğimiz yazlığımız ben bozuldum tabi telefonu kapatınca hüngür hüngür ağladım senin annen niye böyle bizim yuvamızı bozdu diye eşimin umrunda değil sadece yüzüme baktı trip attı gitti yattı ben bıktım artık boşanmak istiyorum zamanında bu evliliğe babamda onay vermemişti keşke onu dinleseydim şimdi baba evine dönmekte ağırıma gidiyor napıcam bilmiyorum kiralar çok pahalı benim gibi olan varmı ne diyorsunuz nasıl yapmalıyım