Boşanmak istiyorum

buket1996

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2025
23
13
3
28
Boşanmak istiyorum ama 4 yaşında kızım var temmuzda evi terkedip anneme gittim annem onlarda kalmayayım diye elinden geleni yaptı ve eve geri döndüm. Nolur bana akıl verirın kaynanam anneme ben çalışsam çocuğuma bakmaz nasıl yapacağım bilmiyorum

Ailen neden istemiyor dönmeni, destek olmazlar mi çocuk bakmak için, en azından yarım gün anaokuluna verebilirsin yarım gün bakmış olur

Annenizin maddi gücü mü yok sağlık sorunlarımi var yada ayrılmayın diyeni neden yapıyor Elalem diyemi yalnizmi yaşıyor yani kaçarak kendinizmi buldunuz kızgınmi size?

Annenizin maddi gücü mü yok sağlık sorunlarımi var yada ayrılmayın diyeni neden yapıyor Elalem diyemi yalnizmi yaşıyor yani kaçarak kendinizmi buldunuz kızgınmi size?
Hayır 5 sene sevgililik döneminden sonra evlendik eşimle zaten ailemde çok seviyordu ama evliliğimiz 2. Yılından beridir bana yaptıkları bitmiyor öyle aşıktık ki nasıl nöyle oldu bilmiyorum

Hayır sırf rahatı bozulacak sevgilsiiyle rahat konuşamayacak diye
Yazıklar olsun ne diyeyim başka. Herşey bir gün geçecek öyle düşünün. Bir çözüm , bir kapı açılacak size. Ama o anne de yaşlanınca kızım da kızım demesin. Ne hali varsa görsün.

Hayır 5 sene sevgililik döneminden sonra evlendik eşimle zaten ailemde çok seviyordu ama evliliğimiz 2. Yılından beridir bana yaptıkları bitmiyor öyle aşıl
Yazıklar olsun ne diyeyim başka. Herşey bir gün geçecek öyle düşünün. Bir çözüm , bir kapı açılacak size. Ama o anne de yaşlanınca kızım da kızım demesin. Ne hali varsa görsün.
o kadar pişmanım ki okuyup meslek sahibi olmadğım için lise aşkıydık salak gibi aşkımın peşinden gittim ama hiç mutlu değilim

Çalışıp meslek sahibi edip öyle evlenmesi gerekli kızların olmuyor öyle işte .O zaman çocuğu babası iyi baba ise ona bırakıp iş bulup çalışıp bı yol cizeceksiniz.Yok birakamiyorsaniz ayrılmayacak siniz.Yada çocuk büyüyünce ayrılacaksın iz.Simdi zorla bakmaz sizde ona bakıcı anaokulu ayarlamadan kipirdayamazsiniz.Anbenizin evide olmuyorsa sorunları idare etmek zorundasınız.Biz kadınlar çocuğa tek başımıza bakacak maddi güce sahip değilsek aile desteği yoksa eşede guvenmiyorsak yüz kere düşünmeliyiz çocuk işini Yani kelepçe kim ne derse desin eksik olmasınlar Allah acılarını göstermesin fakat bazen öyle oluyor özellikle bu gibi durumlarda . Çocuğun elbet suçu yok sizde bilemezsiniz genede iyi düşünmeli çocuk sahibi olma işi

Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama pek çok şehirde tam gün çocuğunuzu gönderebileceğiniz devlet anaokulları var.
Evet ücretli ama dışarıya göre çok daha uygun ve çocuğunuz 8 den akşam 5.30 a kadar okulda kalıyor.
Böyle bir okul bulup sizde bir işe girebilirsiniz araştırın derim.

Çalışıp meslek sahibi edip öyle evlenmesi gerekli kızların olmuyor öyle işte .O zaman çocuğu babası iyi baba ise ona bırakıp iş bulup çalışıp bı yol cizeceksiniz.Yok birakamiyorsaniz ayrılmayacak siniz.Yada çocuk büyüyünce ayrılacaksın iz.Simdi zorla bakmaz sizde ona bakıcı anaokulu ayarlamadan kipirdayamazsiniz.Anbenizin evide olmuyorsa sorunları idare etmek zorundasınız.Biz kadınlar çocuğa tek başımıza bakacak maddi güce sahip değilsek aile desteği yoksa eşede guvenmiyorsak yüz kere düşünmeliyiz çocuk işini Yani kelepçe kim ne derse desin eksik olmasınlar Allah acılarını göstermesin fakat bazen öyle oluyor özellikle bu gibi durumlarda . Çocuğun elbet suçu yok sizde bilemezsiniz genede iyi düşünmeli çocuk sahibi olma işi
Zaten hep diyorum o kadar pişmanım ki meslek sahibi olmadığıma öylede iyiydi derslerim sırf aşığım diye gözüm bişey görmedi. Bu olaydan sonra eskisi gibi olmadı ban-. Balığa gidiyoruz diye çıkıp kardeşimin eşiyle pavyona gitmişler 3 kez yakaladık kardeşimşe kızımda 1 yaşında dahi yok. Kararlıyım boşanıcam ama kızım küçüktü yapamadım yakalandığı gün gitti evden 10 gün gelmedi neyse bi şekilde barıştık ama tabi benim içimde ki yangınlar hiç bi zaman sönmedi paranoyak olmuştum artık. Neyse bu olayşardan sonra en küçük kavgada evden gidiyor 1 hafta gelmiyor. En son kavgamızda 2 ay küsyük kafasının estiği saatlerde geliyordu eve neyse bu süre zarfında bi kızla mesjlaşmış mesajlarını yakaladım ve direk adliyeye gittim ordan annemin evine gittim annemde ev üstüne ev olmaz hani benim evimi beğenmiyordun ya dedi bende tekrar malesef eve döndüm. Geçen de küçücük bişeyden tartıştık o günden beridir benimle konuşmuyor eşim olacak iblis

Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama pek çok şehirde tam gün çocuğunuzu gönderebileceğiniz devlet anaokulları var.
Evet ücretli ama dışarıya göre çok daha uygun ve çocuğunuz 8 den akşam 5.30 a kadar okulda kalıyor.
Böyle bir okul bulup sizde bir işe girebilirsiniz araştırın derim.
Bursadayım bana diyorlar boşanırsam oturduğun evden çıkma o gitsin ama ev eşimin üzerine bile değil kayınpederimin evi ben ne hakla bu evde kalıcam

Bi işe girip para biriktirip okulu da devam ettiremez misiniz ?

Bursadayım bana diyorlar boşanırsam oturduğun evden çıkma o gitsin ama ev eşimin üzerine bile değil kayınpederimin evi ben ne hakla bu evde kalıcam
İşte o yüzden şimdiden çocuğu okula verip işe güce bakıp maddi olarak biraz birikim vs yapıp öyle boşanmayı düşünün derim.
Yasal olarak ise malesef ev üzerinde bir hakkınız yok.
Evlendikten sonra edindiğiniz bir mal varsa onun yarısı sizin birde çocuk için nafaka talep edebilirsiniz.

Hayır 5 sene sevgililik döneminden sonra evlendik eşimle zaten ailemde çok seviyordu ama evliliğimiz 2. Yılından beridir bana yaptıkları bitmiyor öyle aşıktık ki nasıl nöyle oldu bilmiyorum
Evet sevgi biten birşey genelde böyle olur tatmin olan aşk sürdürecek başka doneler yoksa biter

Back
X