• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmak İstiyorum...

Evden sakın çıkma konu sahibesi , kilidi değiştir o herifi de iceri alma olsun bitsin. Belkin şansın yaver gider geberir bir şekilde sen de eve konarsın

Ne gibi bir seyler sakliyor olabilirim? Beni yillardir aldatiyor ve birkac yil önce telefonunda herseyi yakaladim kadinlarla mesajlasmalari,fotograflari elimde ve bu kadinlar kendi köylüleri,evli kadinlar o yüzden onu bosamakta hakli oldugumu biliyor.
Eger kadinlar da evliyse ve bu iliskiler sorun olacaksa, muge anliya cikmakla tehdit edin esinizi . Belki ozaman evi vermeyi kabul eder

Bence git söyle konu sahibesi, hatta kadının kocasını bul söyle namusunu temizlemek için senin pisliği de temizler belki sen de kurtulursun
O zaman evi birakip gitmem gerekiyor bu son secenek tabi baktim bana cocuklara acimiyorlar ben bu pislikleri yaparlarken düsünmeyen evli ve cocuklu erkek ve kadinlara neden aciyayim?...

O kadinlari aradim ilk öğrendiğimde onlari tehdit ettim ve esimi arayip karini sustur dediler,esim bana siddet uyguladi istesem o kadinlari bosandirir hatta esim ve onlarin belki de ölümüne sebep olabilirdim ama bu kadar kötü olamadim.

Evet bir bucuk aydir eve almiyorum,kendince ben de gelmiyorum,madem öyle beni kovdun asgari ücretle eve,cocuklara sen bak diyor,ben bir lira vermem diyor vs bu annenize ceza demis cocuklara sanki ona merakliymisim gibi.
Bir onceki yorumumu bunu gormeden yapmistim.

Size disli bir avukat bulmak lazm. Belliki sadece esiniz degil birlikte oldugu insanlarda tehdit unsuru gibi

Nasıl bir köymüş nasıl kadınlarmış onlar öyle? Dünyanın iyice çivisi çıkmış.
Hic sormayin o telefondaki mesajlari okuyunca kalp krizi gecirdim gibi oldum da sonrasinda yasayan ölü oldum yillarca o kadinlar ben ailemi ziyarete gidince günlerce evimde yatağimda kalmis midemin bulantisi hic gecmedi...

Şartların lehine olgunlaşmasını bekleyecek eve almadan bence

Aminn
Bu kadına nasıl hemen boşan diyelim ki? Meyvenin kilosu 100 tl bir kitap olmuş 400 tl en az.Tek şansı çocukların 18 yaşını doldurup kapı gibi annelerinin yanında olması.O zamana gerek kalmadan bir mucize olur umarım.

Evden sakın çıkma konu sahibesi , kilidi değiştir o herifi de iceri alma olsun bitsin. Belkin şansın yaver gider geberir bir şekilde sen de eve konarsın
Şimdi anladınız mı neden mal rejimi düzenlemesi vs. nasıl yapıldığına göre kadını da koruyor? Vermek istemeyen çirkeflik yapıp bir şekilde yine vermiyor kaldı ki bu adam en basit yöntemleri izlemiş.

Bu kadına nasıl hemen boşan diyelim ki? Meyvenin kilosu 100 tl bir kitap olmuş 400 tl en az.Tek şansı çocukların 18 yaşını doldurup kapı gibi annelerinin yanında olması.O zamana gerek kalmadan bir mucize olur umarım.
Büyük cocugumun Allah'in izniyle Rabbim uzun saglikli ömürler versin 18 olmasina iki yil kaldi🥹

Back
X