• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmak İstiyorum...

Evet ama resmi olarak almak kanitlamak cok zor elimde sahitler disinda yani akrabalarim olan sahitler disinda evlerle ilgili hicbir sey yok haklarimi almam zor gibi o yüzden kalsam da bos gibi gitsem de bos gibi...
Tazminat ve nafaka alıp yolları ayırın en olmadı. Evleri ispatlamak çok zor. Yada abisiyle görüşüp ikna edeceksin. Dediğim gibi o evli kadınların kocalarını öne sür.

Abi ölse evler direkt onun ailesinin. 👻
Ay düşüncesi bile korkunç inşallah kimse ölmeden evi konu sahibinin üzerine yaparlar 🙏🏻 ama o da sıkıntı çünkü yine ortak mal olmuyor mu boşanmadıkları için.

Bakin sorun şu ; kiraci olan evler esim tarafindan arsa üzerine yapilmis ve abisinin üzerine yapilmis.0turdugumuz evde ortak is yaptigi alacagi olan adamin alacagi karsiliği verdiği daire ve bu daireyi alacaği kisi tanidiğinin üzerindeki tapu direk abisinin üzerine verilmis yani para cikisi yok hesaplarda.
Yapılmış diyorsunuz, evlilikten önce mi yapılmış? Evlilik içerisinde mi yapılmış? Kaç yılında evlendiniz?

Evi alamaz pazarlık konusu bile yapamazsınız avukat üyeler daha iyi yazar .Ev abinin ustuneyse abinin umuru olmaz bu zamanda amcayim hikayesiyle o evinde size vermez .

Yani gazla hareket etmeyin sonra çok üzülürsünüz bence en mantıklısı kocaninda parasından alıp ona numara yapıp bir şekilde ev vs işlerini yada çocukların yaşı kaç bilmiyorum da bir şekilde biraz düze çıkmaları bekleyip öyle harekete geçmek kira vs iki çocuk öyle çok zor

Bu kadına nasıl hemen boşan diyelim ki? Meyvenin kilosu 100 tl bir kitap olmuş 400 tl en az.Tek şansı çocukların 18 yaşını doldurup kapı gibi annelerinin yanında olması.O zamana gerek kalmadan bir mucize olur umarım.
Patlıcan 200 keşke resim cekseydim inanmadım kilo fiyatı bu

Kesinlikle inkar edilemez. Annemlerin yaşadığı ilde mimlenen bir mahalle var ordaki adamlar da böyle eşlerini falan başka adamlara pazarlıyorlar ve bu çok normal karşılanıyor. Hiçbirinin evinde netflix falan yok nerden öğrendiler acaba ahlaksızlığı 🤭
Neflix bizde var .Esra Erol daha öğretici bence ülke durumu için :) Daha beter yani kusura bakmayın

Neflix bizde var .Esra Erol daha öğretici bence ülke durumu için :) Daha beter yani kusura bakmayın
Esra Erol ve Müge sayesinde artık köye gitmeye korkar oldum. Yurdum Anadolu giyimli kadınlara da şehirde bir şüpheli bakar oldum. Hepsi onlar yüzünden🙈🙈🙈

Annem bazı sebeplerden dolayı 7 sene nikahlı kaldı. Maddi veya manevi bir risk teşkil etmeyecekse siz de ev birikimi yapana kadar böyle devam edin.

Ahlak bozucu unsur olarak netflixi öne sürüyorlar ona gönderme yapmıştım ama bizim ülkece ahlakımız zaten yerlerdeymiş gündüz kuşağından öğreniyoruz. 🤦🏻‍♀️ yaşanan olayların çoğu da yıllar yıllar öncesinde yaşanmış oluyor hatta korkunç

Esra Erol ve Müge sayesinde artık köye gitmeye korkar oldum. Yurdum Anadolu giyimli kadınlara da şehirde bir şüpheli bakar oldum. Hepsi onlar yüzünden🙈🙈🙈
Zaten herşeye öküz altında buzağı arayarak bakılmaz çoğu zaman kendi yaptığımız seçimlere de kader deyip ağlıyoruz .Ha annem yüzünden ha sevgilim yüzünden ha babam kardeşim öğretmenim patronum kocam çocuğum olmadı şeytan olmadı nefliks vs vs vs bitmez bu suç atmalar .Ben nerdeydim bunlar olurken yok buda önemli

Ahlak bozucu unsur olarak netflixi öne sürüyorlar ona gönderme yapmıştım ama bizim ülkece ahlakımız zaten yerlerdeymiş gündüz kuşağından öğreniyoruz. 🤦🏻‍♀️ yaşanan olayların çoğu da yıllar yıllar öncesinde yaşanmış oluyor hatta korkunç
Hep bişey öne sürülür insanız kimi içindeki kötüyü kimi iyiyi kimi kendini seçer.Bu dünyada iyi insanlar çok iyi insanlar kötü insanlar daha daha kötü insanlar var .Bizdede akıl var .O zaman hepimiz izleyip izleyip yapalım.Kafan çalışmıyorsa ıssız adaya yerleş yani dimi.İnsanlar görerek özenmez bunun için çok aptal bir insan olduğunu kabul etmen lazım öncelikle.Gordum yaptım iyi gör yap o zaman sana vasi arasınlar sende ayrım yapacak düzey yok .

Tabi hersey kanitli
kanıtlı da
son 6 ay içinde elinizde aldatmaya dair bişey yoksa
siz bu durumu bilip kabul etmişsiniz affetmişsiniz sayılıyor...

yani ben sizi anlıyorum öğrenir öğrenmez, çocuklu, işi olmayan, ev kendinin olmayan üstüne bir de bu ev işi karışık olan bir kadın
nasıl boşansın?

burada size diyecek bir şey yok ama
hukuk sistemimiz böyle işlemiyor.

--avukat değilim---

ben sizin önceki konunuzu da hatılıyorum sanki
sizin eşiniz inşaat işi yapıyor, değil mi?
bu abisinin üzerine olan daire başkasının üzerine araba vs. de barter usulü
yani iş karşılığı, mal karşılığı tapu/ruhsat verilmiş,
adamın zaten vergi borçları filan vardı

bu konuda da öğreniyoruz ki zaten bu "iş" aile işi, görümce çağırmış adam gitmiş aile işinde çalışmış, zaten metresi de orada bulmuş filan...

şimdi buradan evi nasıl kendinize alabilisiniz hiç fikrim yok
zira aile işiyse
görümcedir
k.pederdir, birileri illa şahitlik eder yani birlikte iş yaptık, bu dairede bu kişinin vs diye.
zaten inşaat şirketlerinde düzgün fatura mı var, kayıt mı var?
ortada para hareketi yok
ailenin ortak geliri var...

nasıl çıkılır bunun içinden bilmiyorum.

Konu sahibi ve çocuklarına yar olmuyorsa o adi adama da olmaz inşallah. Çok güvendiği abisinin ailesiyle birbirlerine düşerler oda ortada kalır inşallah.
İnşallah. Birine öyle olmuş adam evin yarısını vermesin diye annesinin üstüne yapıyor. Anne ölünce 5 kardeşe pay ediliyor 🤣

Ay düşüncesi bile korkunç inşallah kimse ölmeden evi konu sahibinin üzerine yaparlar 🙏🏻 ama o da sıkıntı çünkü yine ortak mal olmuyor mu boşanmadıkları için.
Anlamadım kiminle ortak mal abiyle mi?

Back
X