Esimden ayrilmak istiyorum ama ailem destek olmuyor ayrilik istegim esimin beni ailesine karsi ezdirmesi sed cikartmamasi. Gecen evi terkettim ailemin yanina bi hafta kaldim ailem esimi aradi cagirdi bi daha ezdirirsen kizimi alirim dediler ama banada idare etceksin dediler izin vermiyolar ayrilmama ama ben esime o kadar kirginim ki yaklasamiyorum dokunamiyorum. Ailem bosanmama karsa. Siz olsaniz ne yapardiniz
Ne kadar zamandır evlisiniz ?Esimden ayrilmak istiyorum ama ailem destek olmuyor ayrilik istegim esimin beni ailesine karsi ezdirmesi sed cikartmamasi. Gecen evi terkettim ailemin yanina bi hafta kaldim ailem esimi aradi cagirdi bi daha ezdirirsen kizimi alirim dediler ama banada idare etceksin dediler izin vermiyolar ayrilmama ama ben esime o kadar kirginim ki yaklasamiyorum dokunamiyorum. Ailem bosanmama karsa. Siz olsaniz ne yapardiniz
Eşin kaç yaşında canım, maddi olarak eşinin ailesine bir bağımlılık ya da ortak iş mi söz konusu .2.5 yillil evliyim..21 yasindayim cocugum yok..ya bastan asagi herseyime sulalesi karisiyolar. Ailemim yanina gitmemden giydigim.kiyafete gezmeme tozmama.yatak odasi olayalrina kadar. Surekli arkamdan konusuyolar ve benim yuzume getirmek icin ellerinden geleni yapiyolar. Ben ayrilmamak icin esime sulalesine uzak.ni yerde oturmayi soyledim.kabul etmedi ve su an sulalesinin dibinr ev yapiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?