bosanmak istiyorum

meliket55

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
25
0
6
31
Esimden ayrilmak istiyorum ama ailem destek olmuyor ayrilik istegim esimin beni ailesine karsi ezdirmesi sed cikartmamasi. Gecen evi terkettim ailemin yanina bi hafta kaldim ailem esimi aradi cagirdi bi daha ezdirirsen kizimi alirim dediler ama banada idare etceksin dediler izin vermiyolar ayrilmama ama ben esime o kadar kirginim ki yaklasamiyorum dokunamiyorum. Ailem bosanmama karsa. Siz olsaniz ne yapardiniz

çalışmıyorsanız eğer işe girmekle başlayın. daha sonra gidişata bakın eğer aynıysa çekilmezse boşanın

ne kadarlik evlisin?
cozulemeyecek kadar ciddi mi sorunlariniz?
duzelecegine dair umudun var mi az da olsa?

Ailen neden boşanmana karşı?

Eşin sana ne kötülük yapıyor?

Konuyu biraz daha açar mısın?

Eşinizi seviyor musunuz? Düzelme durumu var mı? Çocuğunuz var mı? Birde son soru kaç yıllık evli siniz? K bakmayın çok soru sordum

Aileniz neden izin vermiyor peki boşanmanıza.
Etraftaki insanlar laf söyler mantığınımı düşünüyorlar..

Ne kadar zamandır evlisiniz ?
Çocuğunuz var mı ?
Çalışma imkanınız var mı ?
Ayrıca sizce gerçekten çözümlenemeyecek bir sorun mu ?

SAKİN OLUN KIZLAR KONU SAHİBİ GELSİN HEPSİNİ CEVAPLICAK :)

2.5 yillil evliyim..21 yasindayim cocugum yok..ya bastan asagi herseyime sulalesi karisiyolar. Ailemim yanina gitmemden giydigim.kiyafete gezmeme tozmama.yatak odasi olayalrina kadar. Surekli arkamdan konusuyolar ve benim yuzume getirmek icin ellerinden geleni yapiyolar. Ben ayrilmamak icin esime sulalesine uzak.ni yerde oturmayi soyledim.kabul etmedi ve su an sulalesinin dibinr ev yapiyo.

Öncelikle bir işe girin. Çalışmaya başlayın. Eğer durum düzelmezse kendinize ayrı bir ev tutu ayrılın. Ama önce bence eşinizle sorunlarınızı bir konuşup düzeltme yoluna gidin. Baktınız her şeyi denediniz, olmuyor, o zaman ayrılın.

CANIM KİMSE KİMSEYE YUVANI DAĞIT BOŞAN DİYEMEZ YUVA KURMAK ZOR BOZMAK KOLAY NEDEN BÖYLE YAPIYORKİ ÇALIŞIYORMUSUN?

Onlarin lafini duymamak icin calismaya basladim.ama yok yine durmadilar ise girmeme eve gec gelmeme.yemegime asima kadar laflari oldu

Eşin kaç yaşında canım, maddi olarak eşinin ailesine bir bağımlılık ya da ortak iş mi söz konusu .

BOŞANMAKLA HERŞEY DÜZELİYORMU SANKİ EŞİNİ SEVMİYORMUSUN SEN?

Gel al diyen bir aileniz var sizin. Ezersen alırız dese de inandırıcı olmamış tabi..
Eşinizin size saygısı yok. Düşüncelerinize değer vermiyor.
Ne kadar sabredeceksiniz bunlara.
Bunlar aileniz için yeterli boşanma sebebi değil.
Anlamıyorlar kızlarının mutsuz olduğunu..
Eşiniz çalışmanıza izin verir umarım da hem herşeyi çok düşünmek zorunda kalmaz sorunlardan bir parça uzaklaşmış olursunuz, hem de ilerde boşanma karar verdiğinizde ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…