Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgiliydik bi arkadsm babami arayip bmim.sevgilim oldugunu demis. Babamin bunkonuda tepkisi bellli dayak yicem.korktum kactim
O zaman o an onu dusunmuyosun ve karsindakine guveniyosun![]()
Ama bosanmama izin vermiyolar. Ne yapicagimi bilemedim.. kendi hayatimi kuruyum o nasil olcak
Bi arkadasm var cok oncelerden ama erkek. O nun ailesinin yaninda kalcam sehir disina ciltigim icin isten cikmis olcam. Is ayarlayip duzenimi kurana kadar
aynen kafalar terelleli tipik eski aşklar olayı sonu kötü yazık bir kere kaçmış şimdi sevmiyorum diyo yani eski erkek arkadaşı kanına giriyo bide gidip onun ailesinin yanında kalıcak tehlikelerden haberi yokk. acımıyorum yaşasın ve görsünAynen düşündüğüm gibi..
çalışmıyosan işe gir elin para tutsun sonra aileni de iplemez kendi hayatını kurarsın.Esimden ayrilmak istiyorum ama ailem destek olmuyor ayrilik istegim esimin beni ailesine karsi ezdirmesi sed cikartmamasi. Gecen evi terkettim ailemin yanina bi hafta kaldim ailem esimi aradi cagirdi bi daha ezdirirsen kizimi alirim dediler ama banada idare etceksin dediler izin vermiyolar ayrilmama ama ben esime o kadar kirginim ki yaklasamiyorum dokunamiyorum. Ailem bosanmama karsa. Siz olsaniz ne yapardiniz
aynen kafalar terelleli tipik eski aşklar olayı sonu kötü yazık bir kere kaçmış şimdi sevmiyorum diyo yani eski erkek arkadaşı kanına giriyo bide gidip onun ailesinin yanında kalıcak tehlikelerden haberi yokk. acımıyorum yaşasın ve görsün
tatlım bizde o yaşları yaşadık ama koca peşine düşmedik sevgili yapmadık zamanı ve sırası gelirse olur dedik okuduk kii ben lise terk ..babam hastalandı çalışma hayatına atlamak zorunda kaldık.. asılan oldu ciddi düşünen oldu atlamadık balıklama.. ilk evlendiğimde yaşım 26 idi bir buçuk sene sürdü. ama çalışıyorum elim ekmek tutuyor paşalar gibi şutladım onu ya adam olacak ya ayrılacak ki ayrıldım aldım eşyalarımı çıktım küçük ama kendi evime hem çalışıyorum hem kiramı veriyorum o şekil 6 sene yaşadım.. alnımın akıyla.. ooğlumun babası girdi hayatıma bir buçuk sene flörtümüz oldu ama samimiydik çıkarsız seviyeli bir ilişki ve evlendik bir evladım oldu hiç kimsenin hayatı ahım şahım değil..ama adımları samimi ve haklı bir şekilde atacaksın konu sahibi başta yapmış bir yanlış eee tamamm.. eee şimdi sevmiyorr.. tamam o da olur nice sevenler ayrılıyorr. peki eski arkadaşına kaçmak ne bu ne ben tahammül edemiyorum bu zamanda bu tarz kişiliklere..Konu sahibi biraz sıkıntılı herkes, ona karşı da niye karşı ..
Bence biraz da kendinde hata aramalı ..
Evli bir kadın bir erkek arkadaşının evine ne cesaretle sığınır, ailesi dururken hele ki .
Bunlar normal insanların alacağı kararlar değil .