• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak istiyorum

Sevgiliydik bi arkadsm babami arayip bmim.sevgilim oldugunu demis. Babamin bunkonuda tepkisi bellli dayak yicem.korktum kactim

Ama bosanmama izin vermiyolar. Ne yapicagimi bilemedim.. kendi hayatimi kuruyum o nasil olcak

Boşanınca herşey güzel mi olacak.
Şuanda ne yaşıyorsan önce onlarla ilgili haklı mücadeleni ver..
Herkes neden laf ediyor. sülalesi yemiyor içmiyor senimi takip ediyor.
Eksik anlatdığınızı düşünüyorum. Kendi eksilerinizide yazarsanız burda herkes doğru yorum yapar..
Çünkü kimse kimseye durduk yere hemde bütün sülale laf etmez..
Ya açık giyniyorsunuz evli bayana uygun olmayan, yada ne biliyim başka davranışlarınız var..
Yoksa şu durumda... sen melek gibisin... ailende dahil olmak üzere hep kötülüğünü istiyorlar.

bence ilk önce iş bul kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış o zaman kadar sabret bir süre ver kendine sonra baktın gidişat aynı o zaman düşün boşanmayı şuan ilende destek çıkmadığı için çalışmıyorsan yapamazsın birşey yada ailenin laflarını göze alıp boşansan hepten pskolojın bozulabılır.

Bi arkadasm var cok oncelerden ama erkek. O nun ailesinin yaninda kalcam sehir disina ciltigim icin isten cikmis olcam. Is ayarlayip duzenimi kurana kadar

Aynen düşündüğüm gibi..
Bu yapmayı düşündüğünüz şeyde hata...
Kim bu erkek, babana güvenme demişler.
Ailesi seni ne sıfatla evinde barındıracak
Hayaller dünyasında yaşıyorsunuz.
Hiç olur gidersin... böyle kaçarak göçerek olmaz....

Esimden ayrilmak istiyorum ama ailem destek olmuyor ayrilik istegim esimin beni ailesine karsi ezdirmesi sed cikartmamasi. Gecen evi terkettim ailemin yanina bi hafta kaldim ailem esimi aradi cagirdi bi daha ezdirirsen kizimi alirim dediler ama banada idare etceksin dediler izin vermiyolar ayrilmama ama ben esime o kadar kirginim ki yaklasamiyorum dokunamiyorum. Ailem bosanmama karsa. Siz olsaniz ne yapardiniz
çalışmıyosan işe gir elin para tutsun sonra aileni de iplemez kendi hayatını kurarsın.

21 yaşında hayatı toz pembe görenlerden kaçmışsın aynı hatayı eski erkek arkadaşına kaçarak yapıcaksın bide burda konu açacaksın bizde sana vah yazık dicezz.seni haklı göreceğizz.

bana bazı şeyleri eksik anlatıyomuşsun gibi geliyor sende de dikkat çeken bişeyler var mı diye bi bakman lazım yoksa neden millet işi gücü bırakıp senle uğraşsın ?
bi kere kaçmışsın ailen seni affetmiş hatanı devam ettirip tekrar kaçak niye ? bi kere daha annenin babanın başını yere eğersin ve emin ol sonrasında da dönüp dolaşıp gideceğin yer ailenin yanı
eski erkek arkadaşının ailesinin yanında hangi sıfatla kalacaksın ? orada başına neler gelebileceğini hiç tarttın mı ?
orada kalmak gibi bi düşüncen varsa demekki şuan o eski erkek arkadaşınla görüşüyosun demektir , ayarlamalar yapabildiğine göre ?
ve eğer görüşüyosan kendine bi dönüp bak bakalım ablacım...

anneni babanı beğenmiyorsun eşinin ailesini beğenmiyorsun eski erkek arkadaşının ailesine güveniyorsunn vay beee sen şunu de bize eski erkek arkadaşım gel diyo benimde canım istiyo bunlar bahanelerim deee .. hadi kızım hadii allah sana akıl versin

valla baktın olmuyor aç davanı hayatı kendine zehir etme..otur ailenin karşısına ağlıyorum her gece mutsuzum de..

aynen kafalar terelleli tipik eski aşklar olayı sonu kötü yazık bir kere kaçmış şimdi sevmiyorum diyo yani eski erkek arkadaşı kanına giriyo bide gidip onun ailesinin yanında kalıcak tehlikelerden haberi yokk. acımıyorum yaşasın ve görsün

Konu sahibi biraz sıkıntılı herkes, ona karşı da niye karşı ..
Bence biraz da kendinde hata aramalı ..
Evli bir kadın bir erkek arkadaşının evine ne cesaretle sığınır, ailesi dururken hele ki .
Bunlar normal insanların alacağı kararlar değil .

Babana ilişkini söylediler diye korkup sevgiline kaçıyorsun. Nasıl bir kafa bu böyle? Baban en fazla döverdi, sonra yine bağrına basardı, çocuğusun sonuçta, öldürecek hali yok. Eşinle ne kadar bir flörtün oldu bilmiyorum ama bir süredir tanıdığın adama babandan daha çok güvendin öyle mi?

Çok özür diliyorum ama 18 yaşında kaçarak evlenen kızların sonraki hallerine üzülmüyorum. Eşinizle aranızda 9 yaş olduğunu söylüyorsunuz. Bana 18 yaşımdayken 27 yaşındaki bir adam güzel bir laf etse "sübyancı" diye düşünürdüm. Yaşlar büyüdükçe fark kapanıyor, 30-39 olsa yaşlarınız problem değil ama 27 yaşındaki bir adam 18 yaşındaki bir kızı çocuk olarak görmeli benim bakış açıma göre.

Sizin yaşlarınızdayken tek hayalim kariyerdi. Türkiye şartlarında bir kadının kendi ayakları üzerinde durması için tek şart kendi parasını kazanması çünkü.

Siz de madem çalışıyorsunuz, işinizde tutunmaya ilerlemeye bakın. Mesleğiniz, tahsiliniz ne durumda bilmiyorum ama en azından bir yüksekokul okuyun okumadıysanız. Emin olun ev süpürmek, yemek yapmak, toz almak çok daha zor okumaktan. Sonrasında çok pişman olursunuz. Kendi ayaklarınız üzerinde olabileceğiniz zaman kimseye tamah etmezsiniz.

Ayrıca hiçbir "erkek" arkadaş da bir menfaati olmadan "gel ailemle kal" demez. Kendi kendini kandırma Allah aşkına. Baban iki tokat atar, hadi iyi bir döver bir de diyelim. Her durumda elin adamlarından medet ummaktan iyidir. Çok yanlış yoldasın. Babana ve ailene üzülüyorum. Sen o gittiğin adamda da durmaz kaçarsın çünkü.

valla bende çok bunaldım ama iki çocuğum var bişi yapamıyorum sana tavsiyem aşkından gebersende adam seni mutlu etmiyorsa huzur vermiyorsa çoluğun çocuğunda yoksa çek restini kimsenin lafına bakma düzelmiyor hiç bişi git oku çalış....üç günlük dünya nereye kadar...

Konu sahibi biraz sıkıntılı herkes, ona karşı da niye karşı ..
Bence biraz da kendinde hata aramalı ..
Evli bir kadın bir erkek arkadaşının evine ne cesaretle sığınır, ailesi dururken hele ki .
Bunlar normal insanların alacağı kararlar değil .
tatlım bizde o yaşları yaşadık ama koca peşine düşmedik sevgili yapmadık zamanı ve sırası gelirse olur dedik okuduk kii ben lise terk ..babam hastalandı çalışma hayatına atlamak zorunda kaldık.. asılan oldu ciddi düşünen oldu atlamadık balıklama.. ilk evlendiğimde yaşım 26 idi bir buçuk sene sürdü. ama çalışıyorum elim ekmek tutuyor paşalar gibi şutladım onu ya adam olacak ya ayrılacak ki ayrıldım aldım eşyalarımı çıktım küçük ama kendi evime hem çalışıyorum hem kiramı veriyorum o şekil 6 sene yaşadım.. alnımın akıyla.. ooğlumun babası girdi hayatıma bir buçuk sene flörtümüz oldu ama samimiydik çıkarsız seviyeli bir ilişki ve evlendik bir evladım oldu hiç kimsenin hayatı ahım şahım değil..ama adımları samimi ve haklı bir şekilde atacaksın konu sahibi başta yapmış bir yanlış eee tamamm.. eee şimdi sevmiyorr.. tamam o da olur nice sevenler ayrılıyorr. peki eski arkadaşına kaçmak ne bu ne ben tahammül edemiyorum bu zamanda bu tarz kişiliklere..

Back
X