Boşanmak istiyorum

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
İyi geceler benim bir kaç sorum olacak 53 günlük bebegim var evi terk ettik annemdeyim dönmeyi düşünmüyorum boşanma davası açıcam ama
avukat tutmak şart mı?
Çalıştığım bir işim yok bu bebeğiminin velayeti konusunda nasıl bir rol oynar
Maaşı asgari ücretten gösteriliyor nafaka verirlermi, verilirse ne kadar

Bebek 7 yaşına kadar annede kalıyo diye biliyorum.. diğer konularda bilgim yok ne yazık ki sadece içinize biraz da olsa su serpmek için yazdım..

Bu arada sorun neydi lohusa halinizle ayrılmışsınız.. kv falan mı?

Bebeğin velayeti sende olur daha çok küçükmüş çünkü. Hukukla hiçbir ilişkim yok yanlış bilgi vermeyeyim ben, hakkınızda hayırlısı olsun inş

adli yardım büroları oluyor.adliyelerde oradan yardım alabilirisniz.yalnız muhtarlıktan ihtiyaç sahibi olduğunuza dair belge istiyorlar.
gene de iyi düşündünüz mü daha yeni kırkınız çıkmış

Teşekkürler benim kv kp sorunlarım yok eşim olacak insanın kafa yapısı problemli

Geç bile kaldım aslında bu kararı vermekte sevgisiz ilgisiz bir baba figürü oldu

Yazık günah bence de bi terapiste gidin..Bu yavrunun suçu günahı ne.Madem iyi bir baba olamayacaktı neden baba yaptınız.Boşansanız çocuk sizde kalır istediginiz sürece..Nafaka da çok olacagını sanmıyorum.Yine çalışmanız gerekecek.Yeni doğum yapan bayanlarda çok duymaya başladık bu boşanma laflarını.Yazık olan bebeginize olacak.

A
Avkat sart degil canim zaten velayeti sende kalir ..

Velayetide sende kalir nafakada alirsin cocuguna esinin maasina gore verilir tazminatta alirsin ama neden be canim duzelmiycek gibi mi araniz

50 küsur günde sanki biraz acele karar vermişsiniz iyi bir baba olmadığına dair.. erkekler zaman içinde baba olduklarını anlıyorlar genelde..
Elbette arada başka sorunlar var mı bilemeyiz.. ama bu sebepten dava açarsanız hemen boşamaz hakim.. bi de çekişmeli olursa uzar da uzar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…