- 14 Mayıs 2017
- 55
- 7
- 1
- 41
- Konu Sahibi frozenwater
-
Bence acele karar verme. Bir çeşit buhran geçiriyor olabilirsin.
Öte yandan sevgi bu, zamanla bitebilir. Bu seni kötü biri yapmaz bence. Durumu nasıl ele aldığın önemli.
Sorunun cevabına gelince, tabi ki de kendi mutluluğun için yaşamalısın. En değerli kişi sensin.
Madem eşiniz iyi biri, 10 senedir boşanmadınızda şimdimi böyle düşünüyorsun. Senin calişmakla gözün açılmış.
Eşinden gerçekten soğuduğundan emin misinIyi aksamlar arkadadaslar.
Öncellikle kadinlar kulubunun her daim takipcisiydim.
Üye olmak bugune kismetmis.
derdime dert denirmi onuda bilmiyorum.
cok kisa özet geciyim. Detaya girmek isterdim ama nasil nuda bilmiyorum.
Bi fikire bi yardima farkli bi bakis acisina ihtiyacim var. Söyle anlatiyim.
ben 10 senedir evliyim.
Ev hanimiydim. Cocugumuz olmayinca (bu ayri bi konu) ben kendimi is hayatina attim. Basarilida oldum terfi aldim ve suanda calismaktayim. Eklemek isterimki daha önce calismamistim tecrübem yoktu.
Ama ben calismaya basladim bende bi takim degisiklikler oldu. Ev hanimi modundan ciktim.
kendime geldim. Paspalligim bitti bekar genc kiz halime döndüm.
bu noktadan sonrada derdim basliyor.
insan kendi mutlulugu icinmi yasasin yoksa baskalarin mutlulugu icinmi??
belirtmek isterimki esim iyi bi insan ve hic kötülük haketmedi. Bu evlilikte kötü biri varsa oda benim.
boguluyorum. Esimden sogudum. Ayri odalarda oturuyoruz. Sogudum ondan. Istemiyorum onu. Dün ilk defa ciddi anlamda bosanmayi düsündüm. Ama nasil???
mutlu degilim. Bosansam herkesi üzmüs olurum. Bosansam nereye giderim nasil yaparim. Cebimde fazla param yok.
nasil adim atmam lazim ne yapmam lazim. Arkama bakmadan defolup gideyimmi??
Baskalarin mutlulugu icin yasayimmi
yiksa kendim icinmi yasiyim
Hayır çok kötü değilsinCok kötüyüm....
Cok sogudum ama cesaret yok ve vefa borcumu desem nasil anlatsam bilmiyorum. 10 yilligin gecmisi varEşinden gerçekten soğuduğundan emin misin
Bi süre ayrı kalıp özleyip özlemediğine bakabilirsin
Ama gerçekten soğudun ve sevmiyorsan , çocuk da Yok, ben olsam ayrılırdım
Hmmm ne güzel ozaman.ikinizede yazık. Boşanın. Eşiniz icin en hayırlısı buTam anlatmak istedigimde buydu... ama anlatamadim
İyide ayrı odalarda oturuyoruz diyorsun. İletişimde azaldıysa birlikte yaşamanın ne anlamı var ki. Bence olmuyorsa zorlamanın anlamı Yok. Belki adamda ayrılmak istiyor da cesareti Yok söylemeyeCok sogudum ama cesaret yok ve vefa borcumu desem nasil anlatsam bilmiyorum. 10 yilligin gecmisi var
O biseylerin ters gittigini anliyor ama istifini bozmuyorBaşka odalarda oturmanıza eşiniz bir tepki vermiyor mu? Karşılıklı bir soğukluk gibi geldi bana.
Oda ha
O biseylerin ters gittigini anliyor ama istifini bozmuyor
Neden konuşamıyorsunBu evlilik devam ederse rezillik ile biticek.
Adam gibi bitireyim ama nasil. Arkama bakmadan defolup gitmek en iyisimi. Konus deneyin konusamam asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?