bosanmak kolaymi

Baskalarimi ilgi göstermeye basladi dediniz. Öylede oldu.
Ama isim cok iyi bi is degil. Normal market isi.
Bosansam nasil adim atmam lazim?? Unutmayin cebimde param yok yda kisitli diyim. Arkama bakmadan gideyimmi? Anami babami üzeyimmi?? Ayrilsam bu semt de kalamamda artik. Ailem memlekette bense istanbulda. Isimide devam ettiremem bu semtte kalamicam.icin

Konu Sahibi çalışmak para kazanmak sana yaramamış esine resmen acısı yazık adama bence hayatında yada aklında başka biri var bi ilgi bencede boşan hak etmiyorsun o kadar iyi bı adamı
Ne yazikki siz benim durumu anladiniz. Bu evlilikte kötü taraf benim.

Bencede kötüsün ya psikolojin bozuk yada gerçekten kötüsün
Cocuk olmayinca ben zatwn cöküktüm. Psikolojim bozuktu. Onu düzeltmek icin ise atildim. Cocuklu ortamdan ciktim genc bi ortama girdim. Morelim iyilesmisti. Eskiden aglamadigim gün yoktu. Ise atilinca o olay bitti cocuk defterini kapattim kafamdan ama bu sefer ters tepti. Disardaki hayati tattim.

cok uzgunum ,cok haksız da olabılırım ama soylemek zorundayım gercek dusuncelerımı.

Bir gram samimi gelmediniz bana.
Yumurtadan çıkmış kabugunu begenmıyor sözü geldi aklıma malesef.
Para kazanıp gezip tozmak cazip geldi demiyorsunuz da eşimden sogudum diyorsunuz bence.
Boşanırsınız. Gün gelir işten atılıp ortada oyle kalırsanız o zaman birden kocanıza aşkınız depreşir eminim.

Ben madur degilim.
Simariklikmi yapiyorum.
Nefes alamiyorum
Adama yazik ettim.

Hep böyle yaşayabilirmisin. Çok mutsuz olacaksın. Önce kendinibdüşünmelisin. Bunu bencillik olarak görme. Zaten çocuk yok. Hemen boşanın. Bir insan iyi diye evlilik yürümez. Kötü olsun ama elektrik olsun.

Eşiniz ne iş yapıyor iş hayatında başarılı oldum terfi aldım yazmışsınız ama param yok yazmışsınız anlayamadım ben. İş hayatınız iyi gidince değişti sanırım ruh haliniz farklı insanlarla tanışınca mı oldu yani. Önceden görmezden geldiğiniz şeyler gözünüze mi battı. Bence insanlardan soğumak çok anormal değil aslında. Eş bile olsa. İnsanlar 30 yıl sonra bile boşanabilir ama sebep ne

Iste bende bunu diyorum. Simariklik yaptim. Madur degilim. Ama ben akil istiyorum. Nasil yol izleyim. Kimseyi kirmadan.

Boşanınca eşine iyilik, kendine kötülük yapmış olursun. Ve sonra kendi kendine: "toz pembe hayaller vardı, pembesi gitti tozu kaldı" dersin

Sebep tüm kazandigimi esime verdim bugune kadar.

Kari kocayiz ya. Kesemizde birdi. Herseyimi ona verdim gelecegimiz icin. Yani suan arkama bakmadan gidemiyorum ama azap cekiyorum

Ne malum bebeğinin hiç olmayacağı neden bu kadar kestirip attın benim ablamin yıllarca olmadı tüp bebek asilama neler neler ama hep daha fazla sarıldı lar birbirlerine ki benim ablam enistem den daha çok kazanıyor mesleğinde evi resmen geçindiren ablam ama hiç bu triplere girmedi disaridaki hayat sandığın kadar kolay değil şimdi belki sevgilin olur falan filan ama bi 15 sene sonra eşini çok arar bulamazsın evlilik terapistine gidin eşin iyi bi insan sa yazık etme

bizim cocuk olayimiz net bi sekilde olmicak. Yani cok net. Ama adam iyi diyorum zaten.
Ben fazla acik konusamiyorum burda.
Ben bir hata yaptim var sayalim. Sorun benim. Ben bu sekilde yasayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…