- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi frozenwater
-
Baskalarimi ilgi göstermeye basladi dediniz. Öylede oldu.Eşin mesleği sizinkinin yanında sönük mü kaldı,
Çevreniz daha mı entelektüel de eşiniz biraz pasif mi?
Soğuma sebebiniz olmalı,başkaları mı ilgi göstermeye başladı?
boşanmak sevmeyen için kolay,karşıdaki üzülür üzülmez,sevmiyorsanız onu dert etmezsiniz zaten.
Parayı da düşünmeyin,işiniz iyi.
Ne yazikki siz benim durumu anladiniz. Bu evlilikte kötü taraf benim.Konu Sahibi çalışmak para kazanmak sana yaramamış esine resmen acısı yazık adama bence hayatında yada aklında başka biri var bi ilgi bencede boşan hak etmiyorsun o kadar iyi bı adamı
Ne yazikki siz benim durumu anladiniz. Bu evlilikte kötü taraf benim.
Kendi hatalarimdan dolayi sogudum gibi bisey. Cok zor anlatmasi.Neden konuşamıyorsun
Birde anlamadığım madem çok iyi bir adam neden soğudun
Rezillik ile bitecek demişsin başka biri mi var senin aklında
Cocuk olmayinca ben zatwn cöküktüm. Psikolojim bozuktu. Onu düzeltmek icin ise atildim. Cocuklu ortamdan ciktim genc bi ortama girdim. Morelim iyilesmisti. Eskiden aglamadigim gün yoktu. Ise atilinca o olay bitti cocuk defterini kapattim kafamdan ama bu sefer ters tepti. Disardaki hayati tattim.Bencede kötüsün ya psikolojin bozuk yada gerçekten kötüsün
Hep böyle yaşayabilirmisin. Çok mutsuz olacaksın. Önce kendinibdüşünmelisin. Bunu bencillik olarak görme. Zaten çocuk yok. Hemen boşanın. Bir insan iyi diye evlilik yürümez. Kötü olsun ama elektrik olsun.Iyi aksamlar arkadadaslar.
Öncellikle kadinlar kulubunun her daim takipcisiydim.
Üye olmak bugune kismetmis.
derdime dert denirmi onuda bilmiyorum.
cok kisa özet geciyim. Detaya girmek isterdim ama nasil nuda bilmiyorum.
Bi fikire bi yardima farkli bi bakis acisina ihtiyacim var. Söyle anlatiyim.
ben 10 senedir evliyim.
Ev hanimiydim. Cocugumuz olmayinca (bu ayri bi konu) ben kendimi is hayatina attim. Basarilida oldum terfi aldim ve suanda calismaktayim. Eklemek isterimki daha önce calismamistim tecrübem yoktu.
Ama ben calismaya basladim bende bi takim degisiklikler oldu. Ev hanimi modundan ciktim.
kendime geldim. Paspalligim bitti bekar genc kiz halime döndüm.
bu noktadan sonrada derdim basliyor.
insan kendi mutlulugu icinmi yasasin yoksa baskalarin mutlulugu icinmi??
belirtmek isterimki esim iyi bi insan ve hic kötülük haketmedi. Bu evlilikte kötü biri varsa oda benim.
boguluyorum. Esimden sogudum. Ayri odalarda oturuyoruz. Sogudum ondan. Istemiyorum onu. Dün ilk defa ciddi anlamda bosanmayi düsündüm. Ama nasil???
mutlu degilim. Bosansam herkesi üzmüs olurum. Bosansam nereye giderim nasil yaparim. Cebimde fazla param yok.
nasil adim atmam lazim ne yapmam lazim. Arkama bakmadan defolup gideyimmi??
Baskalarin mutlulugu icin yasayimmi
yiksa kendim icinmi yasiyim
Iste bende bunu diyorum. Simariklik yaptim. Madur degilim. Ama ben akil istiyorum. Nasil yol izleyim. Kimseyi kirmadan.cok uzgunum ,cok haksız da olabılırım ama soylemek zorundayım gercek dusuncelerımı.
Bir gram samimi gelmediniz bana.
Yumurtadan çıkmış kabugunu begenmıyor sözü geldi aklıma malesef.
Para kazanıp gezip tozmak cazip geldi demiyorsunuz da eşimden sogudum diyorsunuz bence.
Boşanırsınız. Gün gelir işten atılıp ortada oyle kalırsanız o zaman birden kocanıza aşkınız depreşir eminim.
Eşiniz ne iş yapıyor iş hayatında başarılı oldum terfi aldım yazmışsınız ama param yok yazmışsınız anlayamadım ben. İş hayatınız iyi gidince değişti sanırım ruh haliniz farklı insanlarla tanışınca mı oldu yani. Önceden görmezden geldiğiniz şeyler gözünüze mi battı. Bence insanlardan soğumak çok anormal değil aslında. Eş bile olsa. İnsanlar 30 yıl sonra bile boşanabilir ama sebep ne
Cocuk olmayinca ben zatwn cöküktüm. Psikolojim bozuktu. Onu düzeltmek icin ise atildim. Cocuklu ortamdan ciktim genc bi ortama girdim. Morelim iyilesmisti. Eskiden aglamadigim gün yoktu. Ise atilinca o olay bitti cocuk defterini kapattim kafamdan ama bu sefer ters tepti. Disardaki hayati tattim.
bizim cocuk olayimiz net bi sekilde olmicak. Yani cok net. Ama adam iyi diyorum zaten.Ne malum bebeğinin hiç olmayacağı neden bu kadar kestirip attın benim ablamin yıllarca olmadı tüp bebek asilama neler neler ama hep daha fazla sarıldı lar birbirlerine ki benim ablam enistem den daha çok kazanıyor mesleğinde evi resmen geçindiren ablam ama hiç bu triplere girmedi disaridaki hayat sandığın kadar kolay değil şimdi belki sevgilin olur falan filan ama bi 15 sene sonra eşini çok arar bulamazsın evlilik terapistine gidin eşin iyi bi insan sa yazık etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?