- 24 Mart 2009
- 3.207
- 4.358
- 658
- Konu Sahibi frozenwater
-
Zaten kafada kalpte bitmiş.hatta hata bile yapılmış.bu evlilik değil bitsin .belliki kocanada ilgi g ostermiyorsun.oda mutsuzdur.bosan anne baba için evli kalinmaz.ama boşandıktan sonra bir daha yanlış yapma.adımlarını doğru at.temiz bir sayfa ac ne kendini ne de başkasını uzme.Nolursun bana akil ver. Nolursun. Rezillik cikmadan arkama bakmadan defolup gideyimmi yoksa bu olay yasanmamis gibi kendime ceki düzen verip esimle kalayimmi ama ömür boyu vicdan azabimi unutma
Ben ahlaksızlık yapıyor diye yada "bu yaptığın ahlaksızlık terbiyesizlik sen nasıl çalışırsın" gibi bi kelime mi kullandım?
Elbetteki içinde olan o özgürlüğü dışarı çıkarmış bende bundan bahsediyorum!!! Bir tek siz çalışmıyorsunuz konuyu emekçiliğe kadar getirdiniz farkındaysanız ben sadece konunun sahibine söyledim ona göre bir kelime bu dedim! Siz kalkmış kadınlar emekçi falan hayrdır sizde söylediniz zaten içinde olanı çıkarmış diye ...
Çalışmasaydı belkide internet ortamında Başkasıyla tanışarak yiyecekti bu haltı demişsiniz de siz benden daha beter konuşmuşsunuz pardon ne "haltı yiyebilir" ? Ki ben sadece çalışıp kendi ayakları üzerinde durduğunu farkedince hemen kocayı boşamaya çıkmasından dem vurmuştum siz konuyu nerden alıp nereye çektiniz, pes!
Santiyelerde bir cok erkek muhendisle, isciyle calisan muhendis kadinlarimiz var. Simdi onlarla ic iceler diye, is hayatindalar diye boyle ahlaksiz bir yasam mi suruyor hepsi?
Diyorsunuz da konu sahibine çalıştığı için tekrar söylüyorum ahlaksız demedim okuduğunuzu sandığınız şeyi anlamaya çalışarak tekrar okuyun ve kendi yazdığınızı....!
Lütfen bütün çalışan kadınları katarak değilde konu sahibiyle ilgili yazdığım şeyi düşünerek okuyun.
Normal bi market isibde disardaki hayat nasil tadildi merak ettim dogrusuCocuk olmayinca ben zatwn cöküktüm. Psikolojim bozuktu. Onu düzeltmek icin ise atildim. Cocuklu ortamdan ciktim genc bi ortama girdim. Morelim iyilesmisti. Eskiden aglamadigim gün yoktu. Ise atilinca o olay bitti cocuk defterini kapattim kafamdan ama bu sefer ters tepti. Disardaki hayati tattim.
Gözünün açılmasının kendini değerli hissetmenin nesi kötü yahu...
Adama uzulmeler acimalar
Ayrı odalarda vakit gecir adida evlilik olsun
Konu sahibi söyleyen olmuştur
Şu aşamada saçmalama
Kendine bir hayat kurup oradan devam etmelisin
Ama aklında başka biri varsa lütfen usulüne göre yasa
Önce evliliğini sonlandir
boylesinin utanılacak bir tarafı yok
Kaçıp gitmek gerekmiyor yani
İçindeki heyecan sönüp gittiğinde geriye utanç kalır
OLMADİK ŞEYLER YAPMA....
azıcık rahat tepmiş seniIyi aksamlar arkadadaslar.
Öncellikle kadinlar kulubunun her daim takipcisiydim.
Üye olmak bugune kismetmis.
derdime dert denirmi onuda bilmiyorum.
cok kisa özet geciyim. Detaya girmek isterdim ama nasil nuda bilmiyorum.
Bi fikire bi yardima farkli bi bakis acisina ihtiyacim var. Söyle anlatiyim.
ben 10 senedir evliyim.
Ev hanimiydim. Cocugumuz olmayinca (bu ayri bi konu) ben kendimi is hayatina attim. Basarilida oldum terfi aldim ve suanda calismaktayim. Eklemek isterimki daha önce calismamistim tecrübem yoktu.
Ama ben calismaya basladim bende bi takim degisiklikler oldu. Ev hanimi modundan ciktim.
kendime geldim. Paspalligim bitti bekar genc kiz halime döndüm.
bu noktadan sonrada derdim basliyor.
insan kendi mutlulugu icinmi yasasin yoksa baskalarin mutlulugu icinmi??
belirtmek isterimki esim iyi bi insan ve hic kötülük haketmedi. Bu evlilikte kötü biri varsa oda benim.
boguluyorum. Esimden sogudum. Ayri odalarda oturuyoruz. Sogudum ondan. Istemiyorum onu. Dün ilk defa ciddi anlamda bosanmayi düsündüm. Ama nasil???
mutlu degilim. Bosansam herkesi üzmüs olurum. Bosansam nereye giderim nasil yaparim. Cebimde fazla param yok.
nasil adim atmam lazim ne yapmam lazim. Arkama bakmadan defolup gideyimmi??
Baskalarin mutlulugu icin yasayimmi
yiksa kendim icinmi yasiyim
Ne yalan söyleyeyim aklımın ucundan bile geçmediAdama üzüldük çünkü aldatiliyor ve eşi bundan pişman bile degil rahat rahat devam etmek icin boşanmak aklına gelmis onada korkuyor kendime yetemem diye
Kendinize bdv de yeni konu açın öncelikleMerhabalar ben yeninuyeyim.benim de bi derdim var ah be ah.2 yillik evliyiz 1 yilda nisanli kaldik esime cok inandim cok guvendim ama yanilmisim..onu sevdim birakamadm her defasinda..hep beni kirdi mesela yapması gereken seyleri yapmiyor sen bana sunu yapmistn bunu yapmistin diyor hep aramizda kavga sonra da sen niye boylesinler..Neyse konuya geleyim.Kaynanam hep aramizda evlendigmiiz gunden beridir.ilk gecemizi bile ablasinda gecirdik ertesi gun annesi istemis sabahin korunde ara 8 de kahvalatiya gelim diye...snnr esim anne ben sana ara demedim mi geleecktik diyor benim haberim yk.esime ben evime gelinlikle girmek istyrm dedigim halde halbuki evimiz 2 saatlik uzakliktaydi.hep boyle basladi surekli ailesi bizim aramizda esimi doldururlar surekli...esim bana ailem ile arama senin yuzunden mesafe koydum diyor ne sacma her ay bizdeler gorumcem habersiz cikar gelir.En son annemi babam aldattı neyse annem bize geldi esim senin evin burasi dedi anneme neyse biz de ne kadar iyi falan diyoruz.Snr esimin annee babasi geldi anneme bir suru laf ettiler evine git çocukların sana bakmaz var git evine el alem ne der falan filan bi de biz akrabayiz esimle..en kotusu de o..bir sürü tartisma çıktı ve esim ailesini hakli görd..gorumcem bana bir suru hakaret icerikli mesaj cekti..ne sacma esim ailesini hakli görüyor anneme kayinpederm 3 karisi olan nasil yapio evine git diyro benm evimde..burunlarini aile meseleme soktular. Sonra annem ve ben haksiz olduk huzuru bozmus olduk...esime göre ne varmis bunda ailesi bir laf etmis ne varmis ki..ben ayrilmak istiyorm o kadar pismanim ki anlatamam esime güvendiğim ici. Cok pismanim ne yapmaliyim sizce?
Onu nasil yapacam bilmiyorunKendinize bdv de yeni konu açın öncelikle
Yeni acabildim.tesekkur ederimOnu nasil yapacam bilmiyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?