• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak, kürtaj, eşim

Bana sorarsanız çocuğu hiç hamile olduğunuzu söylemeden aldırıp , adamı boşayıp konuyu kapatacaktınız
Evli ciftlerde es onayi olmadan kurtaj yapılamiyor. Konu sahibi cocugu aldirdigini soylediginde de sordum es izni olmadan nasil aldirdiniz diye ama ona da yanit vermedi.

Evli ciftlerde es onayi olmadan kurtaj yapılamiyor. Konu sahibi cocugu aldirdigini soylediginde de sordum es izni olmadan nasil aldirdiniz diye ama ona da yanit vermedi.

ya zaten adamın şuan çocuğun aldırıldığından haberi yok . Konu sahibesi madem boşanacaktı ve çocuğu aldıracaktı ki doğru bir karar olmuş.
Adamın haberi olmadan aldırıp boşayıp hayatına bakacaktı
Eş onayı olmadan evet hastanelerde aldıramazsın ama özel klinlikler bunu yapıyor

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz boşanma aşamasındayım geçen kürtaj oldum eşimden habersiz ama psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu durum normal mi bi süre sonra geçer mi? Geçenlerdede evime eşya almaya gittim eşimde oradaydı bana mesleğini bırak evinin hanımı ol dedi :) davayı geri çekecekmişim ailemde kalmaya devam edecekmişim bir süre daha. Çok durgun çok düşünceliyim kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum tamamen içime kapandım
Ben buna çok içerlerdim, karşıdan acaba gerizekalı olarak mı görülüyorum diye. Bu adam neye güvenerek asıl niyetini bu kadar belli edebiliyor size? Neye güvenerek işini bırak diyebiliyor? Neye güvenerek elinde avcunda neyin varsa bırak, kolunu kanadını kır gel diyebiliyor?

Eşinle durumun ne olursa olsun. Sma testi pozitif olan bir bebeği aldırmakla en doğru kararı vermişsiniz. İçim gidiyor o yavrucaklara gözünün önünde eriyor yazık. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kızlar şehir dışında bi klinik buldum eş imzası olmadan yaptı. Araya bi kaç kişi sokmak zorunda kaldım iş yerinden bi şekilde ayarladım gittim aldırdım. Çok zor günler geçiriyorum ne yapmalıyım nasıl geçer bilmiyorum hem evlendiğim adamın canavarlığı hem bebeğimi aldırmak zorunda kalmam üstüne malesef ki iş stresim boşanma sürecim vs derken çok yıprandım. Hayat bitmiş gibi hissediyorum toparlanamıyorum

Back
X