• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak, kürtaj, eşim

Evli ciftlerde es onayi olmadan kurtaj yapılamiyor. Konu sahibi cocugu aldirdigini soylediginde de sordum es izni olmadan nasil aldirdiniz diye ama ona da yanit vermedi.

ya zaten adamın şuan çocuğun aldırıldığından haberi yok . Konu sahibesi madem boşanacaktı ve çocuğu aldıracaktı ki doğru bir karar olmuş.
Adamın haberi olmadan aldırıp boşayıp hayatına bakacaktı
Eş onayı olmadan evet hastanelerde aldıramazsın ama özel klinlikler bunu yapıyor

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz boşanma aşamasındayım geçen kürtaj oldum eşimden habersiz ama psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu durum normal mi bi süre sonra geçer mi? Geçenlerdede evime eşya almaya gittim eşimde oradaydı bana mesleğini bırak evinin hanımı ol dedi :) davayı geri çekecekmişim ailemde kalmaya devam edecekmişim bir süre daha. Çok durgun çok düşünceliyim kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum tamamen içime kapandım
Ben buna çok içerlerdim, karşıdan acaba gerizekalı olarak mı görülüyorum diye. Bu adam neye güvenerek asıl niyetini bu kadar belli edebiliyor size? Neye güvenerek işini bırak diyebiliyor? Neye güvenerek elinde avcunda neyin varsa bırak, kolunu kanadını kır gel diyebiliyor?

Kızlar şehir dışında bi klinik buldum eş imzası olmadan yaptı. Araya bi kaç kişi sokmak zorunda kaldım iş yerinden bi şekilde ayarladım gittim aldırdım. Çok zor günler geçiriyorum ne yapmalıyım nasıl geçer bilmiyorum hem evlendiğim adamın canavarlığı hem bebeğimi aldırmak zorunda kalmam üstüne malesef ki iş stresim boşanma sürecim vs derken çok yıprandım. Hayat bitmiş gibi hissediyorum toparlanamıyorum

Ya anlattığınız şeylerle oturamayan o kadar şey var ki. Sözüm ona babanız fabrika sahibi eğitimli insanlar ama yetiştirdikleri kıza bak. Dayak yiyince susuyor, ailecek dövdü ama niye dövdü dediklerinde kimse tepki verip evden kovmuyor, arayıp canları istediği gibi hakaret ediyorlar ama kimse ağzını açıp tek kelime etmiyor? Küçük şehrin esnafı biraz daha baskın olur, iyi sizi zorla evden de götürmemişler maşallah.

Boşanmayı avukatla açtıysan, zaten 1 yıl dolmadan anlaşmalı da olmuyor - senin gitmene gerek yok. 3. Gün dayak yediğin evlilikte hamile kalman ve bunu eşine söylemen de tuhaf. Zaten evden çıkmışsın, bilmesinler işte. Hala daha boşansam bana dul kadın derler endişesi yaşıyorsun. Çocuklu boşanmış arkadaşımın peşinde bir sürü adam var.

Şu an önceliğin bi terapi vs bir şeyler almak. Deccal ve ailesiyle de görüşme daha. Altınları da evde bırakman muhteşem bir olay. Bari mesaj falan at da delil olsun boşanma davanda, altınlarımı geri vereceksin diye/

Bir de bu kadar zengin aile senin de onun da işi gücü var kredi kartı borcu ödemek için Altın mı bozdurdunuz?

Profilinizde yazan doğruysa avukata mı diyor mesleğini bırak evinin kadını ol diye😳 artı avukatın eş diye seçtiği erkek 🤔ikisi de birbirinden şaşırtıcı

Back
X