• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak, kürtaj, eşim

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz boşanma aşamasındayım geçen kürtaj oldum eşimden habersiz ama psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu durum normal mi bi süre sonra geçer mi? Geçenlerdede evime eşya almaya gittim eşimde oradaydı bana mesleğini bırak evinin hanımı ol dedi :) davayı geri çekecekmişim ailemde kalmaya devam edecekmişim bir süre daha. Çok durgun çok düşünceliyim kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum tamamen içime kapandım
hala neden eşim diyorsun?

Evet şehir dışında bi klinikte oldum. Bizi aile hekimimiz yönlendirmişti testiniz pozitif diyerek direkt araştırma hastanesinde genetik polikinliğine yönlendirmişlerdi
Ben sizin eski konunuzu da okumuştum. Kesinlikle doğru bir karar vermişsiniz boşanma konusunda. Bebek için de aslında diğer arkadaşlar da aynı şeyi sormak istemişler. Sonuç pozitif çıktı diyorsunuz bu kesin tanı testi mi? Çünkü ardından belki sağlıklı dogardi diye ekleme yapmışsınız. Eğer tanı testi pozitif çıktıysa bebeğin sağlıklı olma ihtimali yok ki. Tarama testi olsa pozitif ya da negatif değil yüzdelik bir sonuç olurdu.
Üzülmeyin bebeğiniz hasta bir bebekmis ve siz en doğru kararı vermişsiniz.

ne kadar benimsemişsin dayak yediğin 3 ay süresince. öyle bir herife ben ısrarla eşim demezdim. kendine değer veren insan da demez. eşim demek eş demek. benzer demek. öteki tek demek. o senin eşin değil. önce bunu beyninden sil. gerisi kolay. eşim ne yaa. beni döven adama eşim demem. öküz derim mal derim hayvan derim ben.

Sma farklı türleri var ama tedavisi çok pahalı. Ve günden güne elinizden canınızın bir parçası kayıp gidecekti. Bu acı daha büyük. Her şey düzelir. Eski eşi de bosver.

bi kaç parça eşyalarımı almak için eve uğradım şimdi. Düğünde takılan altınlarımız duruyordu ve eşim hepsini alıp bozdurmuş arkadaşlar tüm sinirlerim altüst oldu
Iyyy iğrenç herif. Neden altınları evde bıraktınız eve dönerken yanınıza almalıydınız.

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz boşanma aşamasındayım geçen kürtaj oldum eşimden habersiz ama psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu durum normal mi bi süre sonra geçer mi? Geçenlerdede evime eşya almaya gittim eşimde oradaydı bana mesleğini bırak evinin hanımı ol dedi :) davayı geri çekecekmişim ailemde kalmaya devam edecekmişim bir süre daha. Çok durgun çok düşünceliyim kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum tamamen içime kapandım
bence psikolojik destek almalisiniz. hem kurtaj hem de oyle pis bir koca sizi yormus olmali. ama kurtaj olmaniza cok sevindim. yoksa aranizda oyuncak ederdi o adam. simdi bu seyleri dusunmek yerine zihninizi baska seye yonlendirmeniz gerekiyor. yani mesgul edin ki dusunmeyin onlari. iyilesmej bir surectir, siz daha basindasiniz bunun. umarim daha saglikli gunleriniz olacak.

Son düzenleme:
Özür dilerim tam dovulmelik eski koca üzülmedim yani uzulemedim gitti altınlar baya zararla bitti her yönden bu evlilik selam vermem ben olsam bırak konuşmayı üzülmeyi hiç acımasız değilim aklın yolu bir bundan kocamı olur babamı olur olmayan oldurulmaz

Kızlar bugün karşılaştık bi cafede arkadaşımla otururken oda arkadaşıyla gelmiş arkadaşlarımız gittikten sonra konuştuk borcum vardı bozdurdum dedi :) eve gel diye ısrar etti istemediğimi söyledikçe tepki gösterdi kabullenemedi. Bebeği aldırdığımı bilmiyordu madem biz boşanıcaz o bebeği kendi zihniyetinle büyütmeyeceksin benim kafa yapımla büyüyecek bilmem ne demeye başladı. Bende karşı çıktıkça en son kafanı kesip eline vericem piçlerimi üzerine salarım demeye başladı bi ton tehdit etti zor kaçtım yanından. Korkumdan eve geldim direkt babama söyledim babam babasını aradı yine beni suçlu çıkarttılar. Uzaklaştırma kararıda aldırdım altınlar içinde bozdurduğumuz bi kaç altın vardı kredi kartlarımı falan ödediğim onlarında parasını geri istedi. Kendimi berbat hissediyorum

Kızlar bugün karşılaştık bi cafede arkadaşımla otururken oda arkadaşıyla gelmiş arkadaşlarımız gittikten sonra konuştuk borcum vardı bozdurdum dedi :) eve gel diye ısrar etti istemediğimi söyledikçe tepki gösterdi kabullenemedi. Bebeği aldırdığımı bilmiyordu madem biz boşanıcaz o bebeği kendi zihniyetinle büyütmeyeceksin benim kafa yapımla büyüyecek bilmem ne demeye başladı. Bende karşı çıktıkça en son kafanı kesip eline vericem piçlerimi üzerine salarım demeye başladı bi ton tehdit etti zor kaçtım yanından. Korkumdan eve geldim direkt babama söyledim babam babasını aradı yine beni suçlu çıkarttılar. Uzaklaştırma kararıda aldırdım altınlar içinde bozdurduğumuz bi kaç altın vardı kredi kartlarımı falan ödediğim onlarında parasını geri istedi. Kendimi berbat hissediyoru

Kızlar bugün karşılaştık bi cafede arkadaşımla otururken oda arkadaşıyla gelmiş arkadaşlarımız gittikten sonra konuştuk borcum vardı bozdurdum dedi :) eve gel diye ısrar etti istemediğimi söyledikçe tepki gösterdi kabullenemedi. Bebeği aldırdığımı bilmiyordu madem biz boşanıcaz o bebeği kendi zihniyetinle büyütmeyeceksin benim kafa yapımla büyüyecek bilmem ne demeye başladı. Bende karşı çıktıkça en son kafanı kesip eline vericem piçlerimi üzerine salarım demeye başladı bi ton tehdit etti zor kaçtım yanından. Korkumdan eve geldim direkt babama söyledim babam babasını aradı yine beni suçlu çıkarttılar. Uzaklaştırma kararıda aldırdım altınlar içinde bozdurduğumuz bi kaç altın vardı kredi kartlarımı falan ödediğim onlarında parasını geri istedi. Kendimi berbat hissediyorum
acaba cafeye kadar takip mi etti? parasini sakin verme, hakkin olan altinlarini bozdurmus resmen. bence bosanmayi beklemeden sehri terk et. dava gunu gidersin, is bitince devam edersin. bu sekilde adam sana ciddi zarar verecek bence surekli tehdit ediyor cunku.

acaba cafeye kadar takip mi etti? parasini sakin verme, hakkin olan altinlarini bozdurmus resmen. bence bosanmayi beklemeden sehri terk et. dava gunu gidersin, is bitince devam edersin. bu sekilde adam sana ciddi zarar verecek bence surekli tehdit ediyor cunku.
Bilmiyorum biz oturduktan çok sonra geldi sanmıyorum takip ettiğini küçük bi şehirde yaşıyoruz zaten. Adam hakkım olduğunu düşünmüyor onun hakkıymış dinen mehir sayıldığından bile habersiz. Ama sorsan çok müslümanlar çok dindarlar aileside baya dindar çocuğu aldırmak istediğimde bana cani diyecek kadar dindarlar ama altına gelince herkes bi sus pus olmuş dinden çıktılar heralde altın söz konusu olunca… iki gün sonra duruşmamız var gitmemin bi anlamı kalmadı evden dışarı çıkmamaya çalışacağım. Bende artık çok korkmaya başladım çok hırslanmış bilenmiş bana

Altınlar icin dava ac ya safmisiniz altinlar evde birakilir mi kanıt falan varmi fotoğraf vidio altinlarla alakali

Bana sorarsanız çocuğu hiç hamile olduğunuzu söylemeden aldırıp , adamı boşayıp konuyu kapatacaktınız

Back
X