Boşanmak travma olacak illa demi

Hırpalama yüzünden boşan tabiki ama sevilmedigin yere niye gidiyorsun izne ? Bazı kadınlarımız da milletle küsüp evinde hanım hanım oturmak yerine kavga ortamına gitmeye çok bayılıyor. Eşim illa götürüyor dersin şimdi de. Kolundan çekip götürecek hâli yok dimi ? Evine geldiklerinde de son derece soğuk ama saygılı davranirsin olur biter.

resmen benimle alay ediyorlar onlara karşı b
Esımı gectım ,zaten oyle bısey yapamazda paralarım onu.Kvdem ne munasebet benle dalga gecebılıyor?Benım esım cok soylenen bı tip,evde bısey bozulsun soylenınce falan,benden once kvdem atlıyor.Bozulmucak bızımle mı gomulcek dıye?
Otursun anasıyla ozman.Alın cocugunuzu da.Essek gıbı de odeyecek nafakanızı.Sız onla dalga gecersınız ozman.Otursun kendı halıne gulsun.

Küslük yok ki ailesi böyle birbirlerininş yiyorlar ama yok geçmiyorlarda.. Dedim ben kahvaltıyı evde yapıcam yok ailesine gidilecekmiş hergün vs.. Susup oturunca da kavga çıkıyor ben onlara alışmamışım ben soğuk muşum

İşts o ara o kadar çok üstüme bindi ki sağlıklı tepkiler de veremedim bence bi de artık bu adama bişey kar etmez salmış durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…