boşanmak üzere olan babam annemle konuşmak için beni kullanıyo

canım bence sen asla eve girmemelısın hatta yanında kuzenın olsa bıle girme.ne malum en ufak bi sozunle ıkınızi de eve kilitlemeyeceği sonra cok daha kotu seyler olabılır.annene gelmesı ıcın santaj yapabilir.abin yardımcı olmamıs pek ama yıne de onun gitmesı cok ıyı olurdu.annen eve polisle birlikte de girebilir belkı. ama babanızın suankı konusmasını sizin gözünüzü boyamak ıcın yaptıgını dusunuyorum. cunku sizi cok dusunuyo olsaydı siz evde kalın ben giderm derdi

canım bence sen asla eve girmemelısın hatta yanında kuzenın olsa bıle girme.ne malum en ufak bi sozunle ıkınızi de eve kilitlemeyeceği sonra cok daha kotu seyler olabılır.annene gelmesı ıcın santaj yapabilir.abin yardımcı olmamıs pek ama yıne de onun gitmesı cok ıyı olurdu.annen eve polisle birlikte de girebilir belkı. ama babanızın suankı konusmasını sizin gözünüzü boyamak ıcın yaptıgını dusunuyorum. cunku sizi cok dusunuyo olsaydı siz evde kalın ben giderm derdi

işte bizde hep bunu dedik biliyomusun canım aynen bunu ! babam eğer adam olsaydı siz kalın ben giderim derdi. bugün okuduğum şehire ev tutmaya gidiyorum diye gelemeyeceğim dedim başladı anneni cok seviyorum sen aracı ol mahkemeyi actımı bi yeminler filan resmen beni kullanıyo ve ben sesini duyunca hiç bişey diyemiyorum !

sakın babana inan ma.cok geçmiş olsun.allah yolunuza ışık tutsun.şimdi birbirinize sarılıp destek zamanı.eşya herşey değildir.almazsan alma.ya eşya için annen daha kötü acı yaşarsa mutlaka yanında biri olsun.allah yardımcın olsun.

Canım çok üzücü bir durum Allah annene ve sana sabır versin. İnsan ne diyeceğini şaşırıyor inan güya bunlar büyük olup size yol gösterecek ama nerde yaş geçmiş ama akıl hep3 yaşında kalmış. Rabbim babana hidayet sizede selamet ve sabır versin. Allahım hakkınızda hayırlısı neyse onu versin sizide ona razı etsin.

durumunuza çok üzüldüm, inşallah en kısa zamanda yeni, mutlu bir hayat kurarsınız

ama canım sakın o eve gitme, kilidi değiştirdiyse o zaman bi çilingir çağır, yanında bi kaç kişiyle girin eve ama babanla birlikte sakın haa kuzenin kızmı erkekmi bilmiyorum ama kuzenini dışarı atıp, seni eve kilitlese, aşağıda nişanlın olsa ne yazarki hatta polis gelse ne yazar, babanın gözü kararmış ve artık kaybedecek pek bi şeyi kalmamış, ben kaybedecek şeyi olmayandan korkarım...

sakın gitme senin için çok tehlikeli olur yada yukarıda bi arkadaşın dediği gibi polisi al yanına öyle gidin eve Allah yardımcınız olsun

Allah sabır versin gerçekten. Eminim sende kimseyi kırmadan, incitmeden bir çözü bulmaya çalışıyorsun ama çok kolay değil.
En mantıklısı annenin seninle beraber kalması bence de. Eğer babanın durumu geçici bir travma-depresyon durumu ise tedavi olabilir belki. Ancak şu an için o böyle bir tedavi sürecinde en az 1 yıl geçirmeden anneni savunmasız bir şekilde onun yanına bırakmamanız doğru olmuş. Evdeki eşyalar için ise ya mahkeme gününü bekleyeceksiniz ki bir karar verilsin, ya da polisle gideceksiniz. Madem baban annene 100 mt yaklaşamıyor, mecburen evi terketmek zorunda kalacak. yani öyle olmasını umuyorum. Böylece sizde eşyaları alabilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun inşallah...

Allah yardımcınız olsun canım çok zor bir durumdasınıız ama arkadşlarında dediği gibi sen gitme eve annecigininde sana çok ihtiyacı var onu hiç yanlız bırakma senin yanınd oldugunu bilmek ona ayrı bir güç verecektir emin oll Allahım yardımcınız olsun inş.

Back
X