Boşanmak üzere olduğum eşimin derdi ne

Cordelia

To be or not to be…
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
41.523
210.164
798
Herkese merhaba,
Üstün zekalarınızı birleştirip beni aydınlatmanızı umuyorum.
Eşimle kıskançlığı, küfürleri en son aldatma eklenince boşanmaya karar verdim. Şuan ailemdeyim. Kendisi hiç alakası olmadığı halde ailesine abisinin borçları yüzünden olduğunu söylemiş. Hiç bir sorun yaşamadığım insanlar bana düşman. Bunlar önemli değil. Eşime neden böyle söyledin dediğimde net cevap yok. 2 yıldır borçlar ödeniyordı. Burada konusunu etmedim. Çünkü takıldığım bir konu değil. Peki neden böyle söyledi. İnanın sadece merak ediyorum amacı ne.

Barışmak için yalvarıyor. Ailesi ile aramı açarak nasıl barışmayı planlıyor.

bencil olduğu için.
size çamur atmak gerçeği söyleyip suçu üzerine almaktan daha kolay çünkü.
barışmak istiyor olabilir ama ailesinin sizi suçlaması, sizden nefret etmesi sizin probleminiz olacak barışırsanız.
başa dönersek bencil olduğu için.

bencil olduğu için.
size çamur atmak gerçeği söyleyip suçu üzerine almaktan daha kolay çünkü.
barışmak istiyor olabilir ama ailesinin sizi suçlaması, sizden nefret etmesi sizin probleminiz olacak barışırsanız.
başa dönersek bencil olduğu için.
Kesinlikle bencil bir insan. Haklısınız.

Var ses kaydı da var. Ama hiçbirşey bilmeyi hak etmiyorlar. İnandıkları ile mutlu olsunlar. Beni hak etmemişler.
Üzülme sen , zamanla herkes hakettigini bulur .. İnşAllah bundan sonra mutlu olursun .
Biri de çıksın " ben çok mutluyum " diye konu açsın , bu erkek milleti hep mi aynı , hödük , odun ..

Aman kime ne dediğinin, kimin sizi arayıp aramadığının ne önemi var ki! Boşanın kurtulun işte, siz biliyorsunuz aslını tüm dünyayı kandırsa ne olacak ne değişecek.

Kendim bu haltı yedim diyemiyor
Yuvayı ben Yıktım suç benim diyemiyor
Işte
Alışırsın zamanla Boşver
Siz kararınızda eminseniz duymayın

Back
X