Boşanmak üzere olduğum eşimin derdi ne

Herkese merhaba,
Üstün zekalarınızı birleştirip beni aydınlatmanızı umuyorum.
Eşimle kıskançlığı, küfürleri en son aldatma eklenince boşanmaya karar verdim. Şuan ailemdeyim. Kendisi hiç alakası olmadığı halde ailesine abisinin borçları yüzünden olduğunu söylemiş. Hiç bir sorun yaşamadığım insanlar bana düşman. Bunlar önemli değil. Eşime neden böyle söyledin dediğimde net cevap yok. 2 yıldır borçlar ödeniyordı. Burada konusunu etmedim. Çünkü takıldığım bir konu değil. Peki neden böyle söyledi. İnanın sadece merak ediyorum amacı ne.
Bunu anlamak için üstün zekalı olmaya gerek Yok canım hatayı sana yükleyip işin içinden kolayca sıyrılmak istemiş kendi ailesinden birini ortaya katarakta senden nefret etmelerini sağlamış bu kadar basit..:

Kendim bu haltı yedim diyemiyor
Yuvayı ben Yıktım suç benim diyemiyor
Işte
Alışırsın zamanla Boşver
Siz kararınızda eminseniz duymayın
Her yeni konu ne kadar doğru karar verdiğimi gösteriyor. Ben borç ödenmesin desem verecekleri tepkiyi gördüm. Burada ailesine 300 TL veriliyor konuları okudum. 100 binden fazlası için konu açma gereği duymadım. Beni ne o, ne ailesi haketmemiş.

Kendini kötü göstermemek için . Sorun sizde gibi göstermeye çalışmış belli ki.

Kendini kötü göstermemek için . Sorun sizde gibi göstermeye çalışmış belli ki.
İnsan devam etmek istediği evlilikte, k.v gelin sorunu dışında her dert varken onu da ekler mi? Evliliğimizde sadece k.v, k.p sorunları yoktu. İçki,aldatma, kıskançlık küfür herşey vardı.

İnsan devam etmek istediği evlilikte, k.v gelin sorunu dışında her dert varken onu da ekler mi? Evliliğimizde sadece k.v, k.p sorunları yoktu. İçki,aldatma, kıskançlık küfür herşey vardı.
Eşiniz topu size atmak istemiş yani. Bu defa da ailesinin gözünde hoş bir yerde değilsiniz. :110:

Kendi suçunu ailesi bilmesin diye kendince sebep uydurmuş.

"Karımı aldattım " diyemediğinden olabilir mi ?
Ailesi sizi aldattığını biliyor mu ?

Bunu anlamıycak ne var? Ben şerefsizlik yapıp karımı aldattım o da beni boşuyo mu diycekti? Bahane bulmuş işte borcu. En azından utanç duyulcak bi halt yediğinin farkında.

neden bosaniyosunuz diye soruldugunda çünkü ben seref.izim karim dayanamadi dememek icin tabiki
+97766788764444

Bu modellere halk arasında zeytinyağ diyoruz.

Kendini kurtarmak için seni batırmış.

Boşver umursama o taraftan görüştüğün birileri varsa söyle laf gider zaten.

Tipik boşanmada çirkinleşme iğrençleşme olayları.yalan bedava nasıl olsa. Neyse ailesi de x olacağına göre ne düşündükleri umurunun köşesi olmasın

Back
X