Ya gercekten dilim tutulduBoşanma sırasında Sabır sınamak için bilerek yapıyorlar. Hani hakaret edin de elleri güçlensin diye. Benim arkadaşımın kayınvalidesi boşanma aşamasındayken tuvaletteki süpürgeyi ben aldım niye vermedin almaya gelcez yazmıştııha başarılı da oldu kışkırtmakta aman siz tuzağa düşmeyin
Hiç cavap vermemeniz en güzeliYa gercekten dilim tutuldu
Kargolayın, muhattap olmayın.Merhaba kizlar, şuan çekişmeli boşanma aşamasındayım. Boşanmak üzere olduğum x kişinin ablası mesaj atmış oğlumun iki euroluk donlari sizde kalmisti onlar nerde diye.Ya ben cildircam nasıl insanlarla birlikteymisin kış geldi benim kiyafetlerim evde ben alamiyorum. Gelmişler bana DON nerde.
Ya bende değil birlikte yaşadığımız evdeydi. XdKargolayın, muhattap olmayın.
Tehdit ediyor vermiycem diye mahkeme kararı ile gidip alicam insEsyalarinizi niye gidip almiyorsunuz?
Valla ha billaha sordu bu insan gurbetçi abi ben ne yapmışım nasıl insanlarla yaşam surmusim. git yenisini al tuhafiye den. Cevap bile vermedim.İki öroluk donu mu soruyor gerçekten?
Donumuzu bile sana bırakmayız demek istemişler canımBoşanma sırasında Sabır sınamak için bilerek yapıyorlar. Hani hakaret edin de elleri güçlensin diye. Benim arkadaşımın kayınvalidesi boşanma aşamasındayken tuvaletteki süpürgeyi ben aldım niye vermedin almaya gelcez yazmıştııha başarılı da oldu kışkırtmakta aman siz tuzağa düşmeyin
Ya böyle olacağını bilsem gerçekten atardım ama hatırlamıyorum nerdeDonumuzu bile sana bırakmayız demek istemişler canımSende ben o donları çöpe atalı çok oldu deseydin
Sen o iki oyro nassı kasanılıyo haberin var mi? Bir don da değil donlar demiş, kim bilir kac oyroValla ha billaha sordu bu insan gurbetçi abi ben ne yapmışım nasıl insanlarla yaşam surmusim. git yenisini al tuhafiye den. Cevap bile vermedim.
Şu an donsuz mu geziyorYa bende değil birlikte yaşadığımız evdeydi. Xd
Yaa çok komik değil mi ya abi ben şuan bosaniyorum tek derdim ablasının çocuğunun atleti ile donu oldu sanki onu hatirliycamDaha dur hele birde taniklar dinlensin neler diceklr sana Bosver çakı gibi sinirler bekle çakı gibi sinir lazim bunlara ben hic cvp vermiyorum muhatap almiyorim
Galiba birde dön atlet patik ayaklarına gelmezŞu an donsuz mu geziyor
Oluyor malesef neler olacak nelerYaa çok komik değil mi ya abi ben şuan bosaniyorum tek derdim ablasının çocuğunun atleti ile donu oldu sanki onu hatirliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?