Boşanmak üzere olduğum görümce

Kiraz95

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
62
101
8
Merhaba kizlar, şuan çekişmeli boşanma aşamasındayım. Boşanmak üzere olduğum x kişinin ablası mesaj atmış oğlumun iki euroluk donlari sizde kalmisti onlar nerde diye. Ya ben cildircam nasıl insanlarla birlikteymisin kış geldi benim kiyafetlerim evde ben alamiyorum. Gelmişler bana DON nerde.

Boşanma sırasında Sabır sınamak için bilerek yapıyorlar. Hani hakaret edin de elleri güçlensin diye. Benim arkadaşımın kayınvalidesi boşanma aşamasındayken tuvaletteki süpürgeyi ben aldım niye vermedin almaya gelcez yazmıştıı ha başarılı da oldu kışkırtmakta aman siz tuzağa düşmeyin

Ya gercekten dilim tutuldu

Kargolayın, muhattap olmayın.

Donumuzu bile sana bırakmayız demek istemişler canım Sende ben o donları çöpe atalı çok oldu deseydin

Daha dur hele birde taniklar dinlensin neler diceklr sana Bosver çakı gibi sinirler bekle çakı gibi sinir lazim bunlara ben hic cvp vermiyorum muhatap almiyorim

Daha dur hele birde taniklar dinlensin neler diceklr sana Bosver çakı gibi sinirler bekle çakı gibi sinir lazim bunlara ben hic cvp vermiyorum muhatap almiyorim
Yaa çok komik değil mi ya abi ben şuan bosaniyorum tek derdim ablasının çocuğunun atleti ile donu oldu sanki onu hatirliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…