- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.806
- 198
Acele edin sağı solu belli olmaz sonra dağıtır eşyalarınızı.Tehdit ediyor vermiycem diye mahkeme kararı ile gidip alicam ins
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acele edin sağı solu belli olmaz sonra dağıtır eşyalarınızı.Tehdit ediyor vermiycem diye mahkeme kararı ile gidip alicam ins
Valla direk savcılığa veririm uğraşsın dursun arkadaş polis memuruAcele edin sağı solu belli olmaz sonra dağıtır eşyalarınızı.
Bu bunları Türkiye'den aldı giderken unutmusİyi de 2 euroluk don demek 2 liralık don demek orada, kalitesiz bir şeydir o. Türkiye'de bile 2 liraya don yok, ne donmuş onunki de.
Bir daha don dersem...
Boşanma davası açıldı mı ? Siz çalışıyor musunuz ? Nafaka ve tazminat davası da açsanız böylesine iyi olur.Valla direk savcılığa veririm uğraşsın dursun arkadaş polis memuru
Evet çekişmeli dava açıldı.elimde hakaret içerikli mesajlar var. Mal kaçırma yapmis. Kısır lafı yayılmış arkamdan şimdide euroluk donlarini çalmakla suclanicam.Boşanma davası açıldı mı ? Siz çalışıyor musunuz ? Nafaka ve tazminat davası da açsanız böylesine iyi olur.
Duruşma tarihi verildi mi ?Evet çekişmeli dava açıldı.elimde hakaret içerikli mesajlar var
Hayır verilmedi. BekliyorumDava tarihi verildi mi ?
Şimdi hatırladım dolabın içinde baksalar bulurlarKardeşin kullandı da kirli totosundan dolayı sarardı de.![]()
Yani gidip tuhafiye den tekrar al en fazla 100 lira tutar o bile tutmaz. Bana bunu niye soruyorsun. Abi snein de kızların var kısır diye laf çıkartılıp da şu duruma dusurseler midem kalktı.Çok tuhaf. Niye böyle oldu diye soracağına gitmiş don derdine düşmüş. Ne kadar kalitesiz insanlar.
Bu sene gurbetçiler için soğuk geçecek donun hesabını yapması normal
"Abine sor, onu da satmadıysa verir heralde" de.Merhaba kizlar, şuan çekişmeli boşanma aşamasındayım. Boşanmak üzere olduğum x kişinin ablası mesaj atmış oğlumun iki euroluk donlari sizde kalmisti onlar nerde diye.Ya ben cildircam nasıl insanlarla birlikteymisin kış geldi benim kiyafetlerim evde ben alamiyorum. Gelmişler bana DON nerde.