Boşanmak üzere olduğum görümce

Sinirlerim bozuldu bu avukatim neden beni yonelndirmiyor resmi kurumlara gidip kocam esyalarima el koydu diyebiliyor muşum. Bir bilgisi olan var mı bu konuda

Merhaba kizlar, şuan çekişmeli boşanma aşamasındayım. Boşanmak üzere olduğum x kişinin ablası mesaj atmış oğlumun iki euroluk donlari sizde kalmisti onlar nerde diye. 🤣🤣🤣 Ya ben cildircam nasıl insanlarla birlikteymisin kış geldi benim kiyafetlerim evde ben alamiyorum. Gelmişler bana DON nerde.
Allah size sabır versin, sizi kışkırtmak için yapmıştır kesin hiç muhatap olmayın donların bir de ücretini söylemiş seviyesiz kadın...

Aman muhatap olmayın. Muhtemelen hakaret falan edin diye yapıyordur. Ya da cidden anormal insanların içine girmişsiniz eş ailesi diye. Don nedir ya... Bizzat kendi donum bir yerde kalsa unuturum onun orda olduğunu, kadında ne hafıza varmış.

Aman muhatap olmayın. Muhtemelen hakaret falan edin diye yapıyordur. Ya da cidden anormal insanların içine girmişsiniz eş ailesi diye. Don nedir ya... Bizzat kendi donum bir yerde kalsa unuturum onun orda olduğunu, kadında ne hafıza varmış.
Seviyesizlige düşmeden çok güzel bir cevap verdim hatırlamıyorum surda dura olabilir bulursunuz ins dedim 🤣🤣🤣 gönlüm el vermedi çocuk donsuz kalmasin. Bari

Merhaba kizlar, şuan çekişmeli boşanma aşamasındayım. Boşanmak üzere olduğum x kişinin ablası mesaj atmış oğlumun iki euroluk donlari sizde kalmisti onlar nerde diye. 🤣🤣🤣 Ya ben cildircam nasıl insanlarla birlikteymisin kış geldi benim kiyafetlerim evde ben alamiyorum. Gelmişler bana DON nerde.
Ben sana 5 euroluk alırım başımın gözümün sadakası olsun deyip gıcık edin ama asla hakaret etmeyin aleyhinize kullanırlar.

ayy ben onlarla yerleri silmiştim yaa....iban at sana 10 öyyro göndereyim ablacımm başımın gözümün sadakası olsun

Ben ne bileyim abla kardeşinin g***tüne bak belki ordadır.

Back
X