Boşanmak üzere

Kocanın ailesine hoş görün. Ailenin ya da ben diyorsa, aile biziz tabi ki sen aşkım de. Bana dua edersin. Erkek bulup değer bilmiyorsunuz.

Kocanın ailesine hoş görün. Ailenin ya da ben diyorsa, aile biziz tabi ki sen aşkım de. Bana dua edersin. Erkek bulup değer bilmiyorsunuz.
Yok artık bu nasıl bir mantık. Koca bulan herkes anne babasını silsin o zaman. Kocasız kalan da ölsün hatta.

Annem annem diyen annesinin dizinin dibinde oturuyor. Kocam tabii ki. Anne yaşlanıp ölünce ne olacak? Çola çocuğa karışıp hayatına bakacaksın.

="Nuraydan, post: 54959516, member: 850466"]Annem annem diyen annesinin dizinin dibinde oturuyor. Kocam tabii ki. Anne yaşlanıp ölünce ne olacak çocuğa karışıp hayatına bakacaksın.
anne anne diyen kocayemiş yskniz. Eee o da gidip annesinin dizinin dibinde oturursa.... Gerçekten degisikbir mantığınız var. Ailenize üzüldüm. Demek ki sizi başkasıyla aile olup dizinin dibinde otursun diye buyutmusler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…