- 19 Şubat 2018
- 50
- 16
- 8
- 35
- Konu Sahibi Bencabaverdim
-
neden oğlunu kaybedesinki bebeğin çok küçük velayeti sana verilecektirMerhaba.ben iki buçuk yıllık evliyim .bı buçuk yaşında oğlum var. Evlendigimden bu yana eşimin ailesiyle sorun yaşadım.esim onlara tepki gösterse de hep hıncını benden ve ailemden çıkardı. Öfke kontrolü olmadığı için sürekli beni aşağıladı. Hakaret etti. Şimdi de ailen ya da ben diyor . Herşeyi n sorumlusu olarak ona evlat gibi davranan ailemi görüyor. Artık boşanmayı düşünüyor um ama gelecekten ve oğlumu kaybetmekten korkuyorum. Kimseye anlatamıyorum. Araftayim mutsuzum
Merhaba.ben iki buçuk yıllık evliyim .bı buçuk yaşında oğlum var. Evlendigimden bu yana eşimin ailesiyle sorun yaşadım.esim onlara tepki gösterse de hep hıncını benden ve ailemden çıkardı. Öfke kontrolü olmadığı için sürekli beni aşağıladı. Hakaret etti. Şimdi de ailen ya da ben diyor . Herşeyi n sorumlusu olarak ona evlat gibi davranan ailemi görüyor. Artık boşanmayı düşünüyor um ama gelecekten ve oğlumu kaybetmekten korkuyorum. Kimseye anlatamıyorum. Araftayim mutsuzum[/QUOTE
suan aynı şeyleri yaşıyoruz konularımi oku istersen.kv ile birlik oturuyordm aileme bana yaptıklarından evimi terk ettim suan baba evindeyim
Aslında sorun eşim ve ailesinin kafası. Ben ailemi silip eşime ve ailesine baglanacakmisim. İkimizde ogretmeniz nasıl böyle sığ olabilir anlamıyorumneden ya ailen ya ben diyor ki? sorun ne?
Biliyorum ama eşim vazgeçmez. Oğlum biraz büyüsün yine açar davaneden oğlunu kaybedesinki bebeğin çok küçük velayeti sana verilecektir
Ben öfke problem i olduğunu düşünüyorum ama kabul etmiyor. Defalarca evlilik terapisti ne gidelim dedim bizim sorunumuz yok sen bence sorun çıkarmaya çalışıyorsun psikologa git dediEşin neden öfkesini yanlış yere boşaltıyor ?
Aslında sorun eşim ve ailesinin kafası. Ben ailemi silip eşime ve ailesine baglanacakmisim. İkimizde ogretmeniz nasıl böyle sığ olabilir anlamıyorum
Zaten sorun eşimin ailesine tam destek verip beni uzmesiGercekten sikintililar ya sorunlu aileler. Eger esinle kafaniz hic uyusuyorsa aileler olmasa anlasiriz dersen. Tamam gitmem de alttan al biraz gonlunu et. Zaman herseyin ilaci birde bebegin varmis. Sabret dua et bol bol. Herseyi zamanla anlar oda
Bu evliliğe devam etmek istemiyor musun diye sorBen öfke problem i olduğunu düşünüyorum ama kabul etmiyor. Defalarca evlilik terapisti ne gidelim dedim bizim sorunumuz yok sen bence sorun çıkarmaya çalışıyorsun psikologa git dedi
Açmaz bence.Biliyorum ama eşim vazgeçmez. Oğlum biraz büyüsün yine açar dava
Defalarca sordum beni çok sevdiğini ayrılmak istemediğini söyledi ama hiç bişey değişmedi.Bu evliliğe devam etmek istemiyor musun diye sor
Bazen okumak cehaleti almıyor .. bu kadar saçma birşey duymadım .duyacak olsam seçimim bellidir ..Aslında sorun eşim ve ailesinin kafası. Ben ailemi silip eşime ve ailesine baglanacakmisim. İkimizde ogretmeniz nasıl böyle sığ olabilir anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?